Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جریمه بابت عدم ثبت بیمه سهم کارگر
با سلام

شرکتی طی چندین سال با توافق کارکنان حق بیمه سهم کارگر رو از حقوق کارگر کسر ننموده وخود اقدام به پرداخت 30%کل حق بیمه کرده .ودر واقع مبلغ حق بیمه کامل نسبت به حقوق کارکنان پرداخت شده .حالا با توجه به تقاضای شرکت دفاتر مورد رسیدگی بازرسان بیمه قرار گرفته ویکی از ایرادهای وارده به دفاتر نسبت به ثبت حقوق وحق بیمه 7%سهم کارگر به دلیل کم تجربگی حسابدار هست که باعث جریمه شرکت شده و پرونده در اعتراض به مرحله تجدید نظر استان رفته .اگه دوستان  راهکار یا پیشنهادی دارند لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت شما

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن به شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

اینکه شرکت خود تمام حق بیمه (30%) را پرداخت کرده باشد که هم به نفع کارگر است و هم هیچگونه ایرادی ندارد، اما اگر لیست ارائه شده به بیمه با بیمه ثبت شده در دفاتر نخواند شرکت مشمول جریمه خواهد شد.

اینطوری که من از صحبت های شما برداشت کردم، حسابدار شرکت در ثبت هزینه حقوق؛ حق بیمه سهم کارگر (7%) را محاسبه و ثبت ننموده است و بنابراین هزینه بیمه سهم کارفرما را 30% محاسبه نموده است. آیا برداشت بنده از صحبت های جنابعالی صحیح است؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
  سلام و سپاس
بله در دفاتر شرکت هزینه بیمه معادل 30%ثبت شده
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم دوست عزیز

پس اینجا یک مشکل دیگه هم وجود داره و این هست که وقتی شما اون حق بیمه سهم کارگر رو خودتون پرداخت کردید، به نوعی اون پول رو به کارگر بعنوان حقوق دادید. در حال حاضر آیا اون لیستهایی که به اداره بیمه دادید، برابر با همان لیستهای حقوقی هست که به کارگران دادید؟

برای اینکه منظور من رو صریح بیان کنم برای شما مثالی می زنم.

فرض کنید شما دو کارگر دارید و حقوق یکی از آنها 100 و دیگری 200 ریال است، جدای از کلیه کسورات دیگر به جز حق بیمه 7%؛ خالص پرداختنی به آنها به شرح ذیل می باشد:
279 = (200-14) + (100-7)

حال اگر شما در دفاتر و لیست بیمه مبلغ پرداختی را به این روش ثبت کرده باشید جریمه ای به شما تعلق نخواهد گرفت اما اگر در لیست بیمه و دفاتر به ترتیب مبلغ پرداختی به کارگر رو 279 و 300 ثبت کرده باشید حتما مشمول جریمه خواهید شد چرا که حقوق پرداختی شما بیشتر بوده و در واقع حق بیمه کمتری پرداخت کرده اید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
سلام
با توجه به توضیحاتی که دادین با شفاف سازی موضوع مشکل برطرف میشه بیمه که از نظر حسابداری کاری به شما نداره فقط دستمزد های مشمول بیمه رو می خواداگه لیست های بیمه تون درست تهیه شده و فقط در دفاتر 30درصد یکجا ثبت شده  بهتره لیست های بیمه رو به انضمام فیش های پرداخت و همچنین خلاصه لیست ها در اکسل به هیئت تجدید نظر ببرید و مبالغ دستمزد هر ماه  و بیمه مطعلقه وهمچنین مبلغ فیش پرداختی رو مقایسه کنید
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، marzieh
باتشکر
اینطور که من برداشت کردم منظور مسعود جان این هست که بازرس خالص حقوق پرداختی به کسر بیمه رو بیشتر از مبلغ اعلام شده در لیست بیمه دیده وهمین موضوع شبهه کتمان دستمزد وپرداخت بیمه کمتر رو بوجود آورده ،اما موضوعی که هست مطابقت مبلغ پرداختی بابت بیمه با 30%مجموع دستمزد هست که روشنه، با این تفاسیر بهترین راه چیه؟

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام

چیزی که برای من مبهم است شما درحال حاضر چندین سال است که باید توسط نرم افزار لیست تهیه کنید ونرم افزار هم 7درصد و20 درصد و3 درصد رو محاسبه میکند که اگر شما حتی حذف کنید باعث ارور شده وسی دی مورد قبول واقع نمیشود نکته دوم بافرض اینکه شما کل حق بیمه را پرداخت کردید سازمان ایرادی نخواهدگرفت به نظر من مشکل چیزدیگریست که جریمه شده اید باید تحقیق کنید.

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۵۱ ق.ظ)'amirehsani' نوشته: سلام

چیزی که برای من مبهم است شما درحال حاضر چندین سال است که باید توسط نرم افزار لیست تهیه کنید ونرم افزار هم 7درصد و20 درصد و3 درصد رو محاسبه میکند که اگر شما حتی حذف کنید باعث ارور شده وسی دی مورد قبول واقع نمیشود نکته دوم بافرض اینکه شما کل حق بیمه را پرداخت کردید سازمان ایرادی نخواهدگرفت به نظر من مشکل چیزدیگریست که جریمه شده اید باید تحقیق کنید.

باسلام
چناب احسانی عزیز
توشهر مااز  اواسط 91 بود که اداره بیمه محترم شهرستان به ما اعلام کرد که می بایست از طریق نرم افزار وسی دی لیست های بیمه ارائه گردد ودیگر نمیتونند لیست های کاغذی را بپذیرند. وحتی به اداره دارایی هم سی دی داده نمیشد.شاید دوست محترممون هم شامل همین مورد باشند.
بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱ ق.ظ)marzieh نوشته: باسلام
چناب احسانی عزیز
توشهر مااز  اواسط 91 بود که اداره بیمه محترم شهرستان به ما اعلام کرد که می بایست از طریق نرم افزار وسی دی لیست های بیمه ارائه گردد ودیگر نمیتونند لیست های کاغذی را بپذیرند. وحتی به اداره دارایی هم سی دی داده نمیشد.شاید دوست محترممون هم شامل همین مورد باشند.
بااحترام

با عرض سلام خدمت شما بافرض اینکه اینطورهم باشد بیمه هدفش 30% سهم خودش است که دریافت کرده واشکالی که گرفته رو متوجه نشدم

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳، ۰۵:۳۱ ب.ظ