Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: نحوه اصلاح مانده بانک در دفاتر
سلام دوست گرامي

(۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۳ ق.ظ)'امیدها' نوشته: 1-تجهیزات حذف نشده بلکه  از طرف دارایی مورد قبول قرار نگرفته و به خاطر درست نبودن فاکتور ها دفاتر را رد کرده و امکان تهیه فاکتور رسمی هم نیست .و چون تجهیزات رد شده اند استهلاک ان ها هم در سال های اینده مورد قبول نمی باشد.مگر  تجهیزات را در دفاتر همینطوری داشته باشم و برایشان هیچ استهلاکی در نظر نگیرم

در رابطه با اين سوال بايد خدمت شما عرض كنم كه شما نمي تونيد استانداردهاي حسابداري رو نديده بگيريد، شما تجهيزاتي رو خريديد و اين تجهيزات وجود داره پس بايستي براشون هزينه استهلاك رو هم محاسبه كنيد حتي اگر در سال بعد هم مورد قبول واقع نشه.

(۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۳ ق.ظ)'امیدها' نوشته: 2-برای مانده  بانک این شرکت اصلا حسابداری منظمی نداشته و حسابی تحت عنوان حساب جاری شرکا ندارد 3 شریک دارد که یکی از آن ها مدیر عامل است و آن 2 نفر هیچ حسابی در شرکت ندارند فقط مدیر عامل چند حساب شخصی به نام خوددارد که در شرکت استفاده میشود و شرکت 2 حساب به نام خود یکی بانک ملت با 280000ریال مانده و یکی دیگر بانک تجارت با700000ریال مانده که ملت در فقط در سال قبل چند گردش داشته بابت درآمد اینترنت هوشمند از مخابرات که به این حساب واریز میشده و تجارت هم 3 گردش فقط از طرف شرکت وجهی واریز  میشده برای تمدید ضمانتنامه نزد بانک  که بعد توسط خود بانک برداشت میشده با این شرایط من نمیدونم ثبت بستانکار را چه چیزی بزنم میشه مستقیم از سود و زیان سنواتی یا انباشته کم کرد اگه میشه ثبت ان را برایم بنویسید .
ممنون .

و اما در مورد اين سوال، توجه داشته باشيد كه:

(۲۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۰ ب.ظ)'amirehsani' نوشته: دوست عزیز نمایش حساب بانکی مدیرعامل در داخل حساب شرکت باعث رد دفاتر شما خواهد شد. شما کاری به حساب بانکی ایشان نداشته باشید و فقط مواردی که ایشان به شما پرداخت میکنن یا شما به ایشان را، به جاری شرکاء حساب ایشان بدهکار و بستانکار بکنید.

نيازي نيست كه شما از تعديلات سنواتي (سود و زيان انباشته) استفاده كنيد، همچنين طبق نقل قول فوق؛ كافيست شما يك سرفصل جاري شركاء به نام ايشان ايجاد كنيد و مبلغ مورد نظر را بستانكار كنيد و اين مبلغ را از سود سال جديد با ايشان تسويه كنيد.

اينطوري كارهاي شما كاملا قانوني خواهد بود.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین
عرض ادب 

بنده هم فرمایش جناب معدلی را قبول دارم و تایید میکنم ، شما ملزم به راضی کردن ممیز می باشید و حذف حساب تجهیزات برابر است با نقض استاندارد ها . سعی  براین داشته باشید فاکتور ها را رسمی کنید و استهلاک آنها گرفته شود .

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین
منون از راهنمایی های شما.
یعنی من به نام مدی عامل حساب جاری ایجاد کنم و ثبت زیر را بزنم
بانک ملت 280000
باتک تجارت700000
                              حساب جاری شرکاء/میر عامل980000
و در اخر سال
حساب جاری شرکاء/ مدیر عامل980000
                                      سود و زیان سال  انباشته/سال جاری980000
و یا حساب جاری را نبندم و به سال بعد منتقل کنم
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
همکار گرامی 

حساب جاری شرکاء یه حساب دائمی میباشد و در گروه سایر حسابهای پرداختنی منظور می گردد و تا زمان تسویه شرکت با مدیران این حساب باز می ماند و در آخر سال با حساب سود و زیان انباشته بسته نمی شود و در صورت داشتن مانده به سال بعد منتقل می شود .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۱:۰۰ ب.ظ)'امیدها' نوشته: منون از راهنمایی های شما.
یعنی من به نام مدی عامل حساب جاری ایجاد کنم و ثبت زیر را بزنم
بانک ملت 280000
باتک تجارت700000
                              حساب جاری شرکاء/میر عامل980000
و در اخر سال
حساب جاری شرکاء/ مدیر عامل980000
                                      سود و زیان سال  انباشته/سال جاری980000
و یا حساب جاری را نبندم و به سال بعد منتقل کنم 

خواهش می کنم دوست گرامی

ضمن تشکر از استاد Acc Helper عزیز و پیرو فرمایشات اساتید عزیز؛ شما نباید اصلا حساب بانک شخصی مدیر عامل را در دفاتر شرکتتان ثبت کنید. اما با توجه به گفته شما که فرمودید:

(۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۳ ق.ظ)'امیدها' نوشته: مدیر عامل چند حساب شخصی به نام خوددارد که در شرکت استفاده میشود و شرکت 2 حساب به نام خود یکی بانک ملت با 280000ریال مانده و یکی دیگر بانک تجارت با700000ریال مانده

اگر این دو بانک که در ثبت بیان فرمودید متعلق و به نام شرکت است، ثبت شما صحیح می باشد.

بالاخره حساب جاری شرکاء یک زمانی باید بسته شود و آن زمان می توانید از سرمایه شرکاء برای بستن آن استفاده نمائید.

همانطور که می دانید سود و زیان در زمان تقسیم سود، با جاری شرکاء؛ و در نهایت زمان تسویه حساب جاری شرکاء با سرمایه شرکاء بسته می شود.

برای اطلاعات بیشتر راجع به سرفصل جاری شرکاء، می توانید تاپیک زیر را مطالعه نمائید:
جاری اعضاء

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
ممنون از راهنمایی های و اظهار لطف همه شما دوستان .
 مانده بانک را فهمیدم .ولی گر چیز جدیدی در این رابطه فهمیدید حتمابه من خبر بدید و اگر در مورد نحوه استفاده جاری شرکاء در دفاتر نویسی من را بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.
 و اگر فاکتور تجهیزات رسمی نشد یعنی اصلا قابلیت اصلاح فاکتور نبود باز تجهیزات را چیکار کنم. خود ممیز مالیاتی به من گفت دیگه براش در سال بعد استهلاک حساب نکن چون هزینه استهلاکشون قبول نیست و باعث رد دفاتر میشه .و بعد یه سوال دیگه داشتم اگر بر درامد و هزینه ارزش افزوده 92 در سال 93 اصلاحیه بزنم از نظر دارایی و دفاتر نویسی ایراد داره .باعث رد دفاتر از طرف دارایی نمیشه.
با تشکر

پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

(۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ق.ظ)'امیدها' نوشته:  مانده بانک را فهمیدم .ولی گر چیز جدیدی در این رابطه فهمیدید حتمابه من خبر بدید و اگر در مورد نحوه استفاده جاری شرکاء در دفاتر نویسی من را بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

آيا در رابطه با جاري شركاء سوالي داريد؟ نياز به چه راهنمايي هايي در اين باره داريد؟

(۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ق.ظ)'امیدها' نوشته:  و اگر فاکتور تجهیزات رسمی نشد یعنی اصلا قابلیت اصلاح فاکتور نبود باز تجهیزات را چیکار کنم. خود ممیز مالیاتی به من گفت دیگه براش در سال بعد استهلاک حساب نکن چون هزینه استهلاکشون قبول نیست و باعث رد دفاتر میشه .

با اينكار (عدم محاسبه استهلاك براي تجهيزات) شما بر حرف مميز صحه گذاشتيد و مي خواهيد بگيد كه تجهيزات شما غير قابل قبول است، اما همانطور كه گفتم مطابق استانداردهاي حسابداري شما بايستي براي تجهيزات استهلاك در نظر بگيريد، حال امكان دارد كه سال بعد مميز محترم متوجه اين موضوع (عدم فاكتور رسمي تجهيزات) نگردد و هزينه استهلاك شما قابل قبول تلقي شود.

(۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ق.ظ)'امیدها' نوشته: و بعد یه سوال دیگه داشتم اگر بر درامد و هزینه ارزش افزوده 92 در سال 93 اصلاحیه بزنم از نظر دارایی و دفاتر نویسی ایراد داره .باعث رد دفاتر از طرف دارایی نمیشه.
با تشکر

در رابطه با اين سوال بنده اطلاعي ندارم و از گفتن ندانستن؛ هراسي ندارم... اميدوارم اساتيد شما رو راهنمايي كنند. لطفا اين سوال را در تاپيك جديد در بخش حسابداري مالياتي مطرح بفرمائيد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، marzieh ، حسین
Masoud_MI\ نوشته:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

.
.
.

در رابطه با این سوال بنده اطلاعی ندارم و از گفتن ندانستن؛ هراسی ندارم... امیدوارم اساتید شما رو راهنمایی كنند. لطفا این سوال را در تاپیك جدید در بخش حسابداری مالیاتی مطرح بفرمائید.

با احترام...

با تشکر فراوان از توجه شما به سولات من
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم .
برای  اینکه کاریو خوب انجام بدم   سوال زیاد باید پرسید ولی حیف که بعضی از ادم ها اطلاعاتشونو در اختیار اددم نمیزارن و راهنمایی نم کنم
 بازم از شما ممنونم Smile
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ق.ظ)'امیدها' نوشته:  مانده بانک را فهمیدم .ولی گر چیز جدیدی در این رابطه فهمیدید حتمابه من خبر بدید و اگر در مورد نحوه استفاده جاری شرکاء در دفاتر نویسی من را بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

سلام
خوشحالم متوجه موضوع شدين

نقل قول: و اگر فاکتور تجهیزات رسمی نشد یعنی اصلا قابلیت اصلاح فاکتور نبود باز تجهیزات را چیکار کنم. خود ممیز مالیاتی به من گفت دیگه براش در سال بعد استهلاک حساب نکن چون هزینه استهلاکشون قبول نیست و باعث رد دفاتر میشه
استانداردها را نبايست فداي دستورالعملها كرد. مميزين مالياتي بصورت چرخشي انجام وظيفه ميكنند.آيا امكانش هست كه از ايشون بپرسيد چرا هزينه استهلاك قابل قبول نيست؟متاسفانه راهكاري براي رسمي كردن فاكتورها نميدونم .
بااحترام
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
سلام
من یک تمدید ضمانتنامه دارم که بابت ان مبلغ 2600000 ریال توسط مدیر عامل به حساب شرکت تجارت واریز شده و توسط بانک برای هزینه تمدید ضمانتنامه برداشت شده ولی در فیش واریزی نوشته توسط شرکت واریز شده حالا من واریز را از جاری شرکائ مدیر عامل زدم درسته.
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۵:۴۱ ق.ظ