Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تنخواه گردان
با سلام

ضمن تشكر از جناب آقاي پسركلو (ي) عزيز؛ يك نمونه فرم درخواست وجه نيز پيوست گرديد.
اميدوارم كه مفيد واقع گردد.

با احترام...

فایل‌های پیوست
.pdf   درخواست وجه تنخواه.pdf (اندازه 58.03 KB / تعداد دانلود: 46)
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، رحیمی پور ، iranempire1381
با تشکر از راهنمایی های شما
 حالا برای ضمیمه سند تنخواه باید هم درخواست وجه و هم دستور پرداخت رو بزنم یا یکیش کافیه؟
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۳۰ ق.ظ)امیدها نوشته: حالا برای ضمیمه سند تنخواه باید هم درخواست وجه و هم دستور پرداخت رو بزنم یا یکیش کافیه؟

با سلام. برای ثبت هزینه های تنخواه فقط ضمیمه کردن اسناد مثبته کافیست و برای شارژ تنخواه است که باید درخواست وجه و دستور پرداخت را ضمیمه سند حسابداری نمود.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، جعفری
(۰۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۰۶ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام. برای ثبت هزینه های تنخواه فقط ضمیمه کردن اسناد مثبته کافیست و برای شارژ تنخواه است که باید درخواست وجه و دستور پرداخت را ضمیمه سند حسابداری نمود.

زمان پرداخت هزینه ها با زمان دریافت فاکتور یکی  نسیت
 حالا من سند هزینه ها رو موقع ثبت هزینه به صورت نسیه ضمیمه میکنم
 و در زمان پرداخت دیگه نمیتونم فاکتور هزینه رو ضمیمه کنم اشکالی نداره
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۳۰ ق.ظ)امیدها نوشته: زمان پرداخت هزینه ها با زمان دریافت فاکتور یکی  نسیت
 حالا من سند هزینه ها رو موقع ثبت هزینه به صورت نسیه ضمیمه میکنم
 و در زمان پرداخت دیگه نمیتونم فاکتور هزینه رو ضمیمه کنم اشکالی نداره
اشکالی نداره . فقط مدرکی دال بر پرداخت وجه، مانند فیش واریز به حساب و یا قبض پرداخت نقدی حاوی امضاء دریافت کننده رو ضمیمه تنخواه نمائید.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، جعفری
(۰۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۵۰ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: اشکالی نداره . فقط مدرکی دال بر پرداخت وجه، مانند فیش واریز به حساب و یا قبض پرداخت نقدی حاوی امضاء دریافت کننده رو ضمیمه تنخواه نمائید.

منظورتون از دریافت کننده تنخواهگردانه یا شرکتی که پول به حسابشون ریختیم  تنخواه ما  بیشتر به صورت اینترنتی پرداخت میکنه و بعضی از پرداخت هارو از یه حسابی پرداختکرده که به اسم خودش نیست حالا اون پرداخت ها فیش واریز وجه دارن اما به اسم خود تنخواه نیست و از یه حساب دیگه پرداخت کرده اونا چی میشه ضمیمه کرد
 با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰ ب.ظ)امیدها نوشته: منظورتون از دریافت کننده تنخواهگردانه یا شرکتی که پول به حسابشون ریختیم
منظور دریافت کننده نهائیست یعنی شرکتی که بهش پول پرداخت کردید.

(۰۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰ ب.ظ)امیدها نوشته: تنخواه ما  بیشتر به صورت اینترنتی پرداخت میکنه و بعضی از پرداخت هارو از یه حسابی پرداختکرده که به اسم خودش نیست حالا اون پرداخت ها فیش واریز وجه دارن اما به اسم خود تنخواه نیست و از یه حساب دیگه پرداخت کرده اونا چی میشه ضمیمه کرد
باید رسید پرداخت اینترنی رو ضمیمه صورت خلاصه تنخواه نمود. البته اگه قراره به حساب شخص دیگری به جز شخص طرف حساب واریز بشه باید حتما درخواست واریز وجه به حساب شخص دیگر از طرف حساب اصلی دریافت گردد.
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
ممنونم از راهنمایی شما
منظورمن اینه که وقتی تنخواهگردان شارژ میشه  ما حساب بانکی جدا به نام تنخواه نداریم  به صورت نقدی پول میدیم  بعد تنخواه از حساب بانکی به اسم خودش حساب شخصی فاکتور ها رو به صورنت اینترنتی  پرداخت میکنه  و بهمه فیش پرداخت هااز حساب خودشه به اسم خودش ولی توی فیش اسم شرکت طرف حساب قید شده و نوشته دبابت فلان فاکتور
 حالا چندتا از پرداختی ها از یه حساب بانکی که به اسم شخص تنخواه گردان نیبستو به اسم مدیر عامله که از اون پرداخت اینترنتی شده یهنی وجهش از محل تنخواهه ولی از حساب شخصی مدیر عامل پرداخت شده و توی اون رسید ها هم مشخصات طرف حساب با مبلغ و شماره فاکتور هست
 حالا من میخوام بدونم اگر  اونا چون به اسم تنخواه نیست ضمیمه سند پرداخت تنخواه کنم اشکال نداره
پاسخ
سپاس شده توسط:
نقل قول:حالا چندتا از پرداختی ها از یه حساب بانکی که به اسم شخص تنخواه گردان نیبستو به اسم مدیر عامله که از اون پرداخت اینترنتی شده یهنی وجهش از محل تنخواهه ولی از حساب شخصی مدیر عامل پرداخت شده و توی اون رسید ها هم مشخصات طرف حساب با مبلغ و شماره فاکتور هست

حالا من میخوام بدونم اگر  اونا چون به اسم تنخواه نیست ضمیمه سند پرداخت تنخواه کنم اشکال نداره
به نظر بنده علاوه بر اون رسید اینترنتی باید شخص تنخواهگردان در زمان پرداخت وجه به مدیر عامل رسید دریافت کنه و طی یک درخواست از ایشان تقاضا نماید که این مبلغ را به حساب فلان شخص منتقل نماید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
موقع ارائه چک به بانک امضاء دریافت کننده در دستور پرداخت،باید متصدی بانک مهر و امضاء بزنه؟
در شرکتی که با بانک و چک در روز زیاد سروکار داره، ستور پرداخت که به امضاء مدیرعامل یا مدیر داخلی و سپس به امضاء حسابدار میرسه علاوه بر ضمیمه در اسناد چه مزایایی برای حسابدار و حسابرس داخلی داره؟
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۳۵ ق.ظ