Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: فرم ریز اموال موجود در انبار
(۲۴ دى ۱۳۹۳، ۰۷:۴۰ ب.ظ)h.mallaki67 نوشته: اگه یه چیزی مثل میلینگ در ورد باشه درست میشه، چون میلینگ برای هر نفر یک برگه آ چهار درست میکنه ولی من میخام توی هر برگه آ چهار موقع پرینت گرفتن دوتا فرم برای دو نفر چاپ بشه .

بنده در زمان تکمیل فرم، فکر می کردم که شما می خواهید هر دو فرم موجود در صفحه A4 برای یک شخص باشد، و فایل را بر این اساس فرمول نویسی کردم. برای اینکه هر فرم برای یک شخص جدا باشد، می بایست در تمام فرمول های فرم دوم (پایین)، H8 را تبدیل به H34 نمائید.

(۲۴ دى ۱۳۹۳، ۱۰:۵۳ ب.ظ)h.mallaki67 نوشته: اگه میشه علاوه بر مورد قبلی توضیح بدهید چطور میتونم توی این فرم پارامترهای بیشتری علاوه بر نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه و ... رو به شماره پرسنلی وابسته کنم و در جاهای دیگر فرم قرار بدهم؟ و همینطور چطور میتونم شیت های دیگری رو ایجاد کنم و وابسته به شیت مشخصاتشون کنم؟
با تشکر

برای این کار شما بایستی با فرمول Vlookup آشنایی داشته باشید. برای اینکار می توانید از فرمول های موجود الگو برداری نموده (کپی کنید)، سپس بجای حرف F؛ حرف آخرین ستون در کاربرگ "مشخصات" که در آن عنوان جدیدی قرار داده اید را گذاشته و بجای اعداد آخر فرمول (2 یا 3 یا 4 یا 5 یا 6)، شماره ستونِ پارامتر (عنوان) جدید خود در کاربرگ "مشخصات" را قرار دهید.

همچنین برای مورد آخر نیز می توانید از کاربرگ "فرم" کپی تهیه نموده و فرمول های آنها را مطابق توضیحات فوق الذکر تغییر دهید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، h.mallaki67
ممنونم از کمک بزرگتون
1- فرمی که دادید به شکل زیر در اومد و درست شد. من تمام پارامترها رو متوجه شدم برای چی هستند و چه استفاده ای دارند به جز H رو، لطفاً بگید که این پارامتر چه عملی رو انجام میده؟
2- آیا امکانش هست که برای همه هزار نفر یک خروجی کلی ایجاد کرد و ازشون یکباره پرینت گرفت یا باید دونه دونه پرینت گرفت؟ اگر امکان ایجاد خروجی کلی وجود دارد لطفاً توضیح دهید.
با تشکر
فایل ضمیمه فرم ریز اموال (اين لينك حذف و فايل نهايي در ارسال 22 قرار گرفت)
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

خواهش می کنم، انجام وظیفه بود.

1- این پارامتر مقداری که قرار است در محدوده مورد نظر ما جستجو شود را تعیین می کند. در واقع ما با این پارامتر به تابع دستور می دهیم که از بین اعداد موجود در ستون اول، عددی رو که در سطر متناظر این پارامتر قرار دارد برگرداند.

2- برای اینکار بایستی شما به اندازه مابقی فرم ها از فرم های موجود کپی بگیرید (که تعداد آنها 1000 عدد بشود) و برای تک تک آنها در سلول "کد پرسنلی" یک فرمول قرار دهید که مثلاً اولین یا دومین إلی آخرین کدپرسنلی را قرار دهد و مابقی اطلاعات که خودکار وارد می شود.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: h.mallaki67
نقل قول: 2- برای اینکار بایستی شما به اندازه مابقی فرم ها از فرم های موجود کپی بگیرید (که تعداد آنها 1000 عدد بشود) و برای تک تک آنها در سلول "کد پرسنلی" یک فرمول قرار دهید که مثلاً اولین یا دومین إلی آخرین کدپرسنلی را قرار دهد و مابقی اطلاعات که خودکار وارد می شود.

سلام و درود مجدد
در صورتی که فرم ها رو تغییر بدهم باید عدد جلوی H را به چه صورت تغییر بدم تا درست کار کنه؟ چون کپی که کردم H  خودکار 59 شد ولی هیچ چیزی رو نمایش نمیده و N/A# رو نشون میده.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

ببخشيد فراموش كردم اين نكته رو بگم كه علاوه بر چيزي كه ذكر شد، بايستي براي محدوده تمام فرمول ها از آدرس دهي مطلق استفاده نمائيد.

براي اين منظور كافي است (قبل از كپي) در تمامي فرمول ها، بر روي A‌ و F‌ كليك كرده و كليد F4 را بفشاريد (براي مثال 3$A$).

با احترام...

پاسخ
سلام مجدد
خوب تا اینجا که درست شد، حالا اگر بخواهیم عدد دوتا سلول رو جمع بزنیم و نتیجه که در یک سلول دیگه به نمایش در میاد رو در سلول دیگری با حروف فارسی به نمایش در بیاره چه کاری رو باید انجام داد؟(جمع زدن رو میدونم ولی نمیدونم چطور میشه نتیجه جمع رو به فارسی توی یک سلول نمایش داد).
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
همینطور اشکال دیگری که وجود دارد اینه که اگر نفرات قسمت مشخصات رو از چهار نفر بیشتر کنیم و شماره پرسنلی نفر پنجم به بعد رو وارد کنیم باز هم N/A# رو نشون میده.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۸ دى ۱۳۹۳، ۰۶:۵۴ ب.ظ)h.mallaki67 نوشته: سلام مجدد
خوب تا اینجا که درست شد، حالا اگر بخواهیم عدد دوتا سلول رو جمع بزنیم و نتیجه که در یک سلول دیگه به نمایش در میاد رو در سلول دیگری با حروف فارسی به نمایش در بیاره چه کاری رو باید انجام داد؟(جمع زدن رو میدونم ولی نمیدونم چطور میشه نتیجه جمع رو به فارسی توی یک سلول نمایش داد).
با تشکر

براي اين مورد مي توانيد از آموزش تبديل اعداد به حروف در اكسل استفاده نمائيد.

(۲۸ دى ۱۳۹۳، ۱۱:۱۷ ب.ظ)h.mallaki67 نوشته: همینطور اشکال دیگری که وجود دارد اینه که اگر نفرات قسمت مشخصات رو از چهار نفر بیشتر کنیم و شماره پرسنلی نفر پنجم به بعد رو وارد کنیم باز هم  N/A# رو نشون میده.

همچنين در اين مورد لطفاً اقدامات ذكر شده در ارسال 6 همين تاپيك را انجام دهيد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
نقل قول:همچنین در این مورد لطفاً اقدامات ذكر شده در ارسال 6 همین تاپیك را انجام دهید.

درود
این کار رو انجام دادم اما نشد، به فرم اولی که توی شیت فرم هست نگاهی بندازید.
لینک فرم (اين لينك حذف و فايل نهايي در ارسال 22 قرار گرفت)
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

اميدوارم كه مورد اول شما رفع گرديده باشد؛ اين اشكال به اين دليل است كه شماره هاي پرسنلي بايستي در يك رنج خاص باشد، و در فايل جنابعالي شماره پرسنلي آخر با بقيه فرق مي كند.

با احترام...

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۲۸ ب.ظ