32
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 14
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
سلام
من یک نرم افزا رحسابداری برای یک هایپر مارکت بزرگ میخوام که باید علاوه بر همه قابلیت هایی که تمام نرم افزارهای مطرح مانند هلو و پارسیان و همکاران سیستم دارن
باید تاریخ انقضا و هشدار نزدیک بودن تاریخ انقضا اجناس مواد عذایی رو هم داشته باشه
با این مشخصات نرم افزاری پیشنهاد دارین ؟؟
با تشکر
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای سایت خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
بنده مطمئن نیستم که سوال شما واقعاً جهت کسب اطلاع است و یا تبلیغ نرم افزار خاصی، اما مطمئناً چنین امکاناتی برای یک حسابدار خوب مبنای تصمیم گیری برای انتخاب سیستم نمی باشد چرا که این موارد ارتباطی با حسابداری ندارد و تأثیری در امور مالی شرکت ندارد بلکه بیشتر برای نرم افزار های اموال (انبار) مناسب می باشد. فکر می کنم در وهله اول برای یک سوپر مارکت مهم این باشد که قیمت تمام شده هر جنس را محاسبه کند و إلی آخر تا محاسبه سود و زیان و... .
درحال حاضر نرم افزارهای زیادی در بازار موجود است که امکانات مختص خودشان؛ هر کدام از آنها را با یکدیگر متمایز کرده است.
آیا شما نرم افزار خاصی را مدنظر دارید؟
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
32
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 14
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
با تشکر از شما
من به نرم افزار خاصی اشاره نکردم و برام فرق هم نداره من فقط بعضی مواقع نصب میکنم برای مشتری ها
تو این فروم عضو شدم چون فکر میکنم اکثر اعضاش حسابدارن یا با این نرم افزارها کار میکنن و راه حلشو میدونن
چنه نرم افزار خاصی مد نظرم نیست فقط درخواست کارفرما است از من برای اینکه مواظب اجناسش باشه یه وقت بهداشت نیاد از داخل فروشگاهش جمع آوری کنه
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
خواهش می کنم جناب آقای امیر گرامی
عذرخواهی بنده را پذیرا باشید، بنده با نرم افزارهای فروشگاهی آشنایی زیادی ندارم، امیدوارم که اگر چنین موردی هست دوستان و اساتید عزیز شما رو راهنمایی کنند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
با سلام و وقت بخیر
من تا حالا نرم افزاری با این قابلیت ندیدم. اما با امکانات متفرقه برنامه ای که کار میکنم میتونم کاری کنم که بشه در زمان ورود و خروج کالا تاریخ انقضاء رو هم ثبت کرد و بر اساس هر تاریخ انقضاء کاردکس کالا رو مشاهده کرد آما آلارم نمیده.
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۰۲:۳۲ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام و وقت بخیر
من تا حالا نرم افزاری با این قابلیت ندیدم. اما با امکانات متفرقه برنامه ای که کار میکنم میتونم کاری کنم که بشه در زمان ورود و خروج کالا تاریخ انقضاء رو هم ثبت کرد و بر اساس هر تاریخ انقضاء کاردکس کالا رو مشاهده کرد آما آلارم نمیده.
با تشکر
سلام
برای منم این بحث جالب شد

اقای پسرکلو منظورتون تو برنامه اکسل اینکارو اجام میدین یا تو نرم افزار حسابداری؟
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
۰۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۰۱ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۰۲ ق.ظ توسط alipesaraklu.)
(۰۵ اسفند ۱۳۹۳، ۰۴:۳۶ ب.ظ)asena نوشته: سلام
برای منم این بحث جالب شد
اقای پسرکلو منظورتون تو برنامه اکسل اینکارو اجام میدین یا تو نرم افزار حسابداری؟
با سلام خدمت شما دوستان
با اکسل هم میشه اینکار رو انجام داد اما در این صورت باید اطلاعات رو هم در نرم افزار و هم در اکسل وارد کرد که زمانبره. من با برنامه ای که در دست دارم این کار رو انجام میدم.
نقل قول:mehdiasiaban
تو اکسل که میشه
اما میشه یکی از فیلد های رسید انبار (در صورت وجود )رو به این موضوع اختصاص داد و یه گزارش خاص ساخت .
بله دقیقا من همین کار رو کردم. در رسید و حواله ، یک فیلد به نام تاریخ انقضاء اضافه کرده و اطلاعات رو وارد میکنم.و در گزارشات انبار بر اساس همین فیلد گزارش گیری میکنم.
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
(۰۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۰۱ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: بله دقیقا من همین کار رو کردم. در رسید و حواله ، یک فیلد به نام تاریخ انقضاء اضافه کرده و اطلاعات رو وارد میکنم.و در گزارشات انبار بر اساس همین فیلد گزارش گیری میکنم.
با تشکر
سلام وخداقوت
با تشکر ازدوستان
بااستفاده از امکانات اکسل امکانش هست که یکی دوروز قبل از انقضاش اخطار بده یعنی رنگی بشه مثلادرسته؟
اگه امکانش هست میشه یه نمونه تو این پست قراربدین
باتشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی