Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تاریخ انقضا اجناس در نرم افزار حسابداری
سلام
من یک نرم افزا رحسابداری برای یک هایپر مارکت بزرگ میخوام که باید علاوه بر همه قابلیت هایی که تمام نرم افزارهای مطرح مانند هلو و پارسیان و همکاران سیستم دارن
باید تاریخ انقضا و هشدار نزدیک بودن تاریخ انقضا  اجناس مواد عذایی رو هم داشته باشه

با این مشخصات نرم افزاری پیشنهاد دارین ؟؟
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

ابتدا از طرف کلیه اعضای سایت خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

بنده مطمئن نیستم که سوال شما واقعاً جهت کسب اطلاع است و یا تبلیغ نرم افزار خاصی، اما مطمئناً چنین امکاناتی برای یک حسابدار خوب مبنای تصمیم گیری برای انتخاب سیستم نمی باشد چرا که این موارد ارتباطی با حسابداری ندارد و تأثیری در امور مالی شرکت ندارد بلکه بیشتر برای نرم افزار های اموال (انبار) مناسب می باشد. فکر می کنم در وهله اول برای یک سوپر مارکت مهم این باشد که قیمت تمام شده هر جنس را محاسبه کند و إلی آخر تا محاسبه سود و زیان و... .

درحال حاضر نرم افزارهای زیادی در بازار موجود است که امکانات مختص خودشان؛ هر کدام از آنها را با یکدیگر متمایز کرده است.

آیا شما نرم افزار خاصی را مدنظر دارید؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: shahla_rezaei71
با تشکر از شما
من به نرم افزار خاصی اشاره نکردم و برام فرق هم نداره من فقط بعضی مواقع نصب میکنم برای مشتری ها
تو این فروم عضو شدم چون فکر میکنم اکثر اعضاش حسابدارن یا با این نرم افزارها کار میکنن و راه حلشو میدونن
چنه نرم افزار خاصی مد نظرم نیست فقط درخواست کارفرما است از من برای اینکه مواظب اجناسش باشه یه وقت بهداشت نیاد از داخل فروشگاهش جمع آوری کنه
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم جناب آقای امیر گرامی

عذرخواهی بنده را پذیرا باشید، بنده با نرم افزارهای فروشگاهی آشنایی زیادی ندارم، امیدوارم که اگر چنین موردی هست دوستان و اساتید عزیز شما رو راهنمایی کنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
نقل قول:سلام
من یک نرم افزا رحسابداری برای یک هایپر مارکت بزرگ میخوام که باید علاوه بر همه قابلیت هایی که تمام نرم افزارهای مطرح مانند هلو و پارسیان و همکاران سیستم دارن
باید تاریخ انقضا و هشدار نزدیک بودن تاریخ انقضا اجناس مواد عذایی رو هم داشته باشه

با این مشخصات نرم افزاری پیشنهاد دارین ؟؟
با تشکر

دوستان من خیلی کارم گیره
راهنمایی یا راه حلی براش سراغ دارین؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام و وقت بخیر
من تا حالا نرم افزاری با این قابلیت ندیدم. اما با امکانات متفرقه برنامه ای که کار میکنم میتونم کاری کنم که بشه در زمان ورود و خروج کالا تاریخ انقضاء رو هم ثبت کرد و بر اساس هر تاریخ انقضاء کاردکس کالا رو  مشاهده کرد آما آلارم نمیده.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۰۲:۳۲ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام و وقت بخیر
من تا حالا نرم افزاری با این قابلیت ندیدم. اما با امکانات متفرقه برنامه ای که کار میکنم میتونم کاری کنم که بشه در زمان ورود و خروج کالا تاریخ انقضاء رو هم ثبت کرد و بر اساس هر تاریخ انقضاء کاردکس کالا رو  مشاهده کرد آما آلارم نمیده.

با تشکر

سلام
برای منم این بحث جالب شد Blush اقای پسرکلو منظورتون تو برنامه اکسل اینکارو اجام میدین یا تو نرم افزار حسابداری؟
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ اسفند ۱۳۹۳، ۰۴:۳۶ ب.ظ)asena نوشته: سلام
برای منم این بحث جالب شد Blush اقای پسرکلو منظورتون تو برنامه اکسل اینکارو اجام میدین یا تو نرم افزار حسابداری؟

تو اکسل که میشه 
اما میشه یکی از فیلد های رسید انبار (در صورت وجود )رو به این موضوع اختصاص داد و یه گزارش خاص ساخت .
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، alisaedi
(۰۵ اسفند ۱۳۹۳، ۰۴:۳۶ ب.ظ)asena نوشته: سلام

با سلام خدمت شما دوستان
با اکسل هم میشه اینکار رو انجام داد اما در این صورت باید اطلاعات رو هم در نرم افزار و هم در اکسل وارد کرد که زمانبره. من با برنامه ای که در دست دارم این کار رو انجام میدم.

نقل قول:mehdiasiaban
تو اکسل که میشه 

اما میشه یکی از فیلد های رسید انبار (در صورت وجود )رو به این موضوع اختصاص داد و یه گزارش خاص ساخت .

بله دقیقا من همین کار رو کردم. در رسید و حواله ، یک فیلد به نام تاریخ انقضاء اضافه کرده و اطلاعات رو وارد میکنم.و در گزارشات انبار بر اساس همین فیلد گزارش گیری میکنم.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، alisaedi
(۰۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۰۱ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: بله دقیقا من همین کار رو کردم. در رسید و حواله ، یک فیلد به نام تاریخ انقضاء اضافه کرده و اطلاعات رو وارد میکنم.و در گزارشات انبار بر اساس همین فیلد گزارش گیری میکنم.

با تشکر

سلام وخداقوت
با تشکر ازدوستان
بااستفاده از امکانات اکسل امکانش هست که یکی دوروز قبل از انقضاش اخطار بده یعنی رنگی بشه مثلادرسته؟
اگه امکانش هست میشه یه نمونه تو این پست قراربدین
باتشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۲۰ ق.ظ