Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت کارت هدیه دریافتی
سلام دوستان
با نزدیک شدن به انتهای سال و عید نوروز بین شرکتها هدایایی رد و بدل میشود. یکی از این هدایا که امروزه مرسوم شده کارت هدیه بانکی با مبالغ متفاوت میباشد.اگه ممکنه بفرمائید که این کارت هدایا چگونه در دفاتر ثبت میشوند؟
کارت هدیه دریافتی و کارت هدیه پرداختی را جداگانه بفرمائید.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام
كارت هديه دريافتي كه ثبت نميشه نميدونم منظورت چيه
كارت هديه پرداختي به صورت ذيل ثبت ميشه
بد-هزينه مزايا
بس-بانك
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۲۶ ق.ظ)اميد نوشته: سلام
كارت هدیه دریافتی كه ثبت نمیشه نمیدونم منظورت چیه
كارت هدیه پرداختی به صورت ذیل ثبت میشه
بد-هزینه مزایا
بس-بانك

با سلام
اگه کارت هدیه دریافتی صرف امورات شرکت بشه چطور ؟
کارت هدیه پرداختی هم تنها نمیتوته به پرسنل باشه ! ممکنه به مشتریان هم کارت هدیه بدیم. در ضمن در زمان خرید کارت هدیه برای پرداخت به دیگران چه ثبتی بابت خرید کارت هدیه میزنید؟چون ممکنه زمان خرید کارت هدیه با زمان هزینه کردنش یکی نباشه؟!

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
باسلام مجدد
كارت هديه دريافتي را ميتوني به عنوان ساير درآمدها شناسايي كني. يا به عنوان اوره سهامداران به حساب جاري شركا منتقل كني
دوم: اگه كارت هديه رو به مشتران بديد ميتوني جزء هزينه هاي اداري عمومي هزينه هدايا ثبت كني -هزينه به محض وقوع ثبت وشناسايي ميشه. اين كه چه وقتي به كسي هديه ميديد مهم نيست و يك رويداد مالي نيست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، asena ، sepideh
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳، ۰۲:۱۱ ب.ظ)اميد نوشته: باسلام مجدد
كارت هدیه دریافتی را میتونی به عنوان سایر درآمدها شناسایی كنی. یا به عنوان اوره سهامداران به حساب جاری شركا منتقل كنی
چرا به عنوان سایر درآمدها؟ لطفا منبـع و مستندات این مطلب رو بفرمائید.
در ضمن اگه به عنوان جاری شرکا ثبت کنیم که حساب شرکا بی دلیل متورم میشه!

(۰۷ اسفند ۱۳۹۳، ۰۲:۱۱ ب.ظ)اميد نوشته: دوم: اگه كارت هدیه رو به مشتران بدید میتونی جزء هزینه های اداری عمومی هزینه هدایا ثبت كنی -هزینه به محض وقوع ثبت وشناسایی میشه. این كه چه وقتی به كسی هدیه میدید مهم نیست و یك رویداد مالی نیست
به نظر من خرید کارت هدیه یک رویداد و هزینه کردنش یک رویداد دیگه است. چراکه ممکنه مدیریت هر لحظه بخواد مبلغ کارت های هدیه موجود در شرکت رو بدونه.

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، sepideh
باسلام
شما وقتي يك جريان نقدي رو وارد سيستم ميكنيد يا بابت فروش كالا وخدمات بوده يا بابت سرمايه گذاري مجدد بوده يا اورده سهامدارن بوده ويا ساير درامدها بوده. پولي كه وارد مجموعه ميشه رو نميتونيد هزينه كنيد پس درنتيجه بايد نوعي درامد شناسايي كنيد.
2- شما بايد درجه اهميت خريد كارت هديه خودتون را بسنجيد هم ميتونيد بلافاصله هزينه كنيد هم ميتونيد به عنوان پيش پرداخت هزينه شناسايي و بعد درزمان هزينه از پيش پرداخت برگشت دهيد-مثل پيش پرداخت اجاره
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، Masoud_MI ، asena ، معصومه 67
سلام

استاندارد شماره 10 رو مطالعه کنید ضمن اینکه هدایا چون بعنوان منابع وارد سیستم میشود باید ارزش یابی و ثبت شود ثبت هدایا در دفاتر گیرنده دارائی بدهکار و حقوق صاحبان بستانکار کنید در شرکت ارائه دهنده کارت هدیه اگر هدف تبلیغ است هزینه های توزیع و فروش و اگر کمک است هزینه اداری تشکیلاتی کمک و اعانات
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: معصومه 67 ، رحیمی پور ، حسین ، Masoud_MI ، asena ، alipesaraklu ، sepideh
با سلام

ضمن تشكر از پاسخ دوستان و با كسب اجازه از استاد عزيز؛

بنده هم با نظر جناب آقاي اميد گرامي موافقم؛ بهتر است شما زمان دريافت كارت هديه بانكي، آن را به حساب ساير درآمدهاي غير عملياتي ببريد، و زمان خريد نيز از آنجا كه مشخص نيست صرف چه اموري خواهد شد به پيش پرداخت هزينه برده و در نهايت پس از مصرف، به هزينه هايي كه ذكر گرديده تبديل گردد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، معصومه 67 ، sepideh ، حسین ، amirehsani
باسلام خدمت جناب معدلی عزیز

کمکها شامل دو بخش جاری و غیر جاری میشود هرچند درآمد هم همان حقوق صاحبان است اینکه بنده عرض کردم حقوق صاحبان مربوط به موارد هدایای غیر جاری مانند ساختمان و اثاثیه و ماشین آلات و غیره .....
اینکه درآمد غیر عملیاتی یا حقوق صاحبان شناخته شود مسئله ای نیست مهم طرف بدهکار است یک مثال میزنم تا مسئله روشنتر شود. فرض بفرمائید شما 10 میلیون تومان کمک بن کارت دریافت کردید ثبت میزنید:
بن نقدی 10 میلیون

درآمد غیر عملیاتی(نظرشما) 10 میلیون

حالا شرکت تصمیم گرفته با 10 میلیون یک سرور بخرد که 5 ساله مستهلک میشود در اینجا شما 10 میلیون درآمد را افزایش دادید که تطابق با هزینه ندارد با باعث افزایش پرداخت مالیات میشود.
اینکه ما طرف حساب را درآمد یا حقوق صاحبان بزنیم بستگی به نوع هدیه دارد اگر شما یک ساختمان 100 میلیونی هدیه بگیری نباید 100 میلیون رابه حساب درامد همان سال ببریم در حالی که این دارائی در طول دوره آتی منافع آن تعریف میشود و متناسب با فعالیت و استفاده باید استهلاک آن باتوجه به منافع حاصله هزینه میشود.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
سلام دوستان . وقت بخیر
از اینکه در این موضوع مشارکت کردید تشکر میکنم. با کسب اجازه از همگی شما، مطالبی رو در مورد کارت های هدیه خدمت تون بیان میکنم. که البته جمع بندی و برداشت من از بیانات تمامی دوستان میباشد.

وجه نقد: عبارتست از موجودي نقدي و سپرده هاي ديداري نزد بانکها و موسسات مالي اعم از ريالي و ارزي( شامل سپرده هاي سرمايه گذاري کوتاه مدت بدون سررسيد) به کسر اضافه برداشتهايي که بدون اطلاع قبلي مورد مطالبه قرار مي گيرد. کاملترين تعريف وجه نقد از لحاظ حسابداري عبارتست از: آنچه که اگر به بانک ارائه شود معادل ارزش اسمي آن، بدون قيد و شرط و فوراً توسط بانک پرداخت گردد.
حال قضاوت با شما ! آیا کارت های هدیه که نوعی کارت اعتباری می باشند و قابلیت برداشت از بانک را نیز دارا  می باشند نمی تواند مشمول تعریف وجه نقد شود ؟
به عقیده من  کارت های هدیه نوعی وجه نقد است که ما میتوانیم آنرا صرف رویداد دیگری نمائیم.

جمع بندی :
در زمان دریافت کارت هدیه از طرف یک شخص دیگر ثبت زیر صادر میشود .
وجوه نقد / کارتهای اعتباری بانکی (بد)    ***
                                                              سایر درآمدها (بس)    ***
و در زمان خرید کارت هدیه ثبت زیر را صادر میکنیم .
وجوه نقد / کارتهای اعتباری بانکی (بد)    ***
                                                         وجوه نقد / بانک  (بس)    ***
و در زمان هزینه کردن ، همان طور که دوستان فرمودند ثبت زیر را در دفاتر به تحریر در می آوریم.
هزینه مزایا / هدایا / .... (بد)    ***                                         
                                     وجوه  نقد / کارتهای اعتباری بانکی (بس)   ***

در پایان خوشحال میشم از راهنمایی هاتون بهره ببرم .

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: معصومه 67

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۳۶ ق.ظ