Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متفرقه: جدول ماتریسی حداقل حقوق روزانه بر اساس سابقه کار از سال 1380
با سلام
در پیوست یک فایل اکسل قرار دادم که در آن جدول ماتریسی حداقل حقوق روزانه هر کارگر بر اساس سابقه کاری مشخص شده است. شایان ذکر است که سایر مزایا باید به این حداقل دستمزد اضافه شود.

جدول حد اقل مزد بر اساس سابقه کار 80-94 (لينك در ارسال هاي بعدي قرار گرفته است)

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
نحوه محاسبه حقوق پایه هر سال به شرح زیر میباشد
اگر (حقوق پایه سال قبل * نسبت تغییرات) + مبلغ  ثابت ، بیشتر از حداقل حقوق مصوب باشد
(حقوق پایه سال قبل * نسبت تغییرات) + مبلغ  ثابت + پایه سنوات
و اگر (حقوق پایه سال قبل * نسبت تغییرات) + مبلغ  ثابت  ، کمتر از حد اقل حقوق مصوب باشد
حد اقل حقوق مصوب سال + پایه سنوات
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام جناب آقاي پسركلو عزيز

ضمن تشكر از جنابعالي، خواهشمند است:

1- يك توضيح كلي راجع به اين فايل و همچنين كاربرد آن در ادامه بنويسيد.

2- فرمول محاسباتي خود در سلول هاي F4 : S18 را هم قرار دهيد چون بنده متوجه نحوه محاسبات شما نشدم.

3- ضمناً حقوق پايه سال جديد به شرح ذيل محاسبه مي شود:
حقوق‌پايه X2 = {حقوق‌پايه X1 * (نرخ افزايش X2ا+ 1)} + افزايش مبلغ ثابت X2 درصورت وجود + پايه سنوات X2

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu
با سلام و تشکر از راهنمائی شما

در این جدول حد اقل حقوق روزانه یک شخص طبق قانون کار و بر اساس سابقه کاری ایشان مشخص شده است
در ستون (0) سابقه کار ، حد اقل حقوقی که در هر سال به تصویب رسیده نشان داده شده است که مبنای محاسبه سایر ستون ها ( با توجه به سابقه و سال مربوطه ) میباشد.

برای مثال : حقوق یک شخص در سال 1394 به شرح ذیل است

اگر شخصی در سال 1394 استخدام شود حقوق روزانه ایشان در سلول (E18) و نشان داده شده است
اگر شخصی در سال 1393 استخدام شده باشد (یک سال سابقه) حقوق روزانه ایشان در سال 1394 در سلول (F17) نشان داده شده است
اگر شخصی در سال 1392 استخدام شده باشد (دو سال سابقه) حقوق روزانه ایشان در سال 1394 در سلول (G16) نشان داده شده است
اگر شخصی در سال 1391 استخدام شده باشد (سه سال سابقه) حقوق روزانه ایشان در سال 1394 در سلول (H15) نشان داده شده است
اگر شخصی در سال 1390 استخدام شده باشد (چهار سال سابقه) حقوق روزانه ایشان در سال 1394 در سلول (I14) نشان داده شده است
 و الی آخر ....

در مورد فرمول استفاده شده در سلول F4:S18
فقط سلول F5 دارای فرمول است
در ابتدا خواستم این جدول را از طریق فرمول نویسی ارائه نمایم چون فرمولها در هر سلول متغیر بوده و با پیچیدگی خاصی مواجه میشد که از توان بنده خارج بوده بنابراین از این کار صرف نظر کرده و اعداد را به صورت دستی وارد نمودم.

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
خواهش مي كنم دوست گرامي

ابتدا اينكه "پايه سنواتي" كه شما در فرمول هاي خود براي محاسبات حداقل حقوق روزانه استفاده كرديد، مربوط به شركت‌هايي هست كه از طرح طبقه‌بندي مشاغل استفاده مي كنند، به نظر من بهتر است شما محاسبات خود را بر مبناي شركت‌هاي عادي قرار دهيد (يعني چه يكسال سابقه چه 14 سال، مبلغ "پايه سنوات" ثابت باشد).

بنده حقير متوجه منظور شما از تهيه جدول شده بودم، اما در يك نگاه كلي براي استفاده‌كنندگان گمراه‌ كننده مي‌باشد، فرضاً من نوعي فكر مي‌كنم سلول H4 مربوط به حقوق روزانه سال 1380 براي شخصي هست كه سه سال سابقه كاري دارد؛ نه حقوق روزانه سال 1383 شخصي كه در سال 1380 استخدام شده است. چرا كه شما اين مبلغ را در رديف سال 1380 و ستون سه سال سابقه قرار داديد، بنابراين علاوه بر رفع مورد اول؛ پيشنهاد مي‌كنم اين مورد را هم اصلاح كنيد به صورتي كه حقوق هر سال در همان رديف قرار بگيرد.

در مورد فرمول‌ها نيز وقتي كه پايه سنوات‌ها برابر باشد، پيچيدگي عنوان شده مورد ندارد و كار بسيار ساده خواهد بود، خود شما استاد بنده هستيد و قطعاً مشكلي نخواهيد داشت، حتي در صورتي كه نياز به راهنمايي باشد مي‌توانم در صورت تمايل تا حد‌ ممكن به جنابعالي (بصورت تلفني) كمك كنم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu
ضمن تشکر از شما جناب آقای معدلی بزرگوار
من در همان لینک عنوان ستون سال را به سال استخدام تغییر دادم که دوستان دیگر برداشت نادرستی نداشته باشند و اطلاعات اشتباهی نداده باشم.
اما در مورد اینکه این جدول در شرکتهایی استفاده میشود که دارای طبقه بندی مشاغل هستند باید پرس و جو نمایم.هر چند که شما استاد بنده هستید
در هر صورت از راهنمائی های ارزنده شما سپاسگزارم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش مي كنم جناب آقاي پسركلو عزيز

(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: من در همان لینک عنوان ستون سال را به سال استخدام تغییر دادم که دوستان دیگر برداشت نادرستی نداشته باشند و اطلاعات اشتباهی نداده باشم.

اميدوارم كه عذرخواهي بنده رو ببخشيد، اما كماكان مشكل رفع نشده است و فايل شما منظور را نمي رساند و گمراه كننده است، بهتر است شما حقوق هر سال را در رديف همان سال قرار دهيد، سابقه هم كه مشخص است.

[عکس: jadval2.JPG]

به جاي استفاده از رنگ ها، مناسب تر اين هست كه بر روي سلول F4 راست كليك كرده و گزينه Insert و سپس Shift Cells Down را بزنيد، همينطور پس از انتخاب سلولهاي G4 و G5، راست كليك كرده و گزينه Insert و سپس Shift Cells Down را بزنيد، پس از انتخاب سلولهاي H5، H4 و H6، راست كليك كرده و گزينه Insert و سپس Shift Cells Down را بزنيد، و همينطور إلي آخر؛ تا جدول شما از حالت اول (تصوير فوق) به حالت زير تغيير يابد:

[عکس: jadval_Ok.JPG]

(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: اما در مورد اینکه این جدول در شرکتهایی استفاده میشود که دارای طبقه بندی مشاغل هستند باید پرس و جو نمایم.هر چند که شما استاد بنده هستید

خواهش مي‌كنم، بنده اينجا فقط يك شاگرد هستم و كوچكترين عضو سايت مي‌باشم.

جسارتاً در صورتي كه گفته بنده اشتباه باشد، بايستي حقوق هاي پايه در سال 1394 براي كليه اشخاص با سابقه بالاي يكسال (چه فرد با سابقه يكسال، چه ده سال) يكسان باشد در صورتي كه اينطور نمي باشد.

بعنوان مثال فرمول سلول G16 فايل جنابعالي برابر است با: 253324/9 = 15850 + ( 1.17 * 202970).

رقم 15.850 ريال كه در فرمول شما استفاده شده است،‌ با توجه به جدول ذيل؛ پايه سنوات فردي با دوسال سابقه در شركتي است كه از طرح طبقه بندي مشاغل استفاده مي‌كند.

"جدول احتساب مزد سنوات تا پايان سال 93" (كليك كنيد)

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و خسته نباشید.
فایل مربوطه طبق گفته شما اصلاح شد.
با تشکر

جدول حداقل حقوق بر اساس سابقه (لینک حذف گردید)
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام جناب آقای پسرکلو عزیز

خیلی ممنون از لطف شما بزرگوار، اما هنوز ارقام آنها (با توجه به پایه سنواتی که در آنها بکار رفته است) اصلاح نشده است.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام
امكان داره فايل اكسل جدول ماتريسي حداقل حقوق دوباره تو سايت قرار دهيد
سپاس
س
ول ماتریسی حداقل حقوق روزانه بر اساس سابقه کار ول ماتریسی حداقل حقوق روزانه بر اساس سابقه کار
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۶:۲۲ ق.ظ