Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: اصلاح فاکتورهای گزارشات فصلی مربوط به سال های قبل
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم

سوال بنده از حضور دوستان و سروران عزیز این هستش که آیا ما امکان اینو داریم که فاکتورهای فروش ارائه شده در گزارشات فصلی سالهای قبل رو که ثبت نهایی هم شده در سامانه اصلاح کنیم ، مشخص تر عرض کنم که می تونیم فاکتورهای فروش سال 1392 رو اصلاح کنیم ( بعنوان مثال نام طرف حساب و کد ملی یک نفر که شخصی حقیقی هستش رو تغییر بدیم )

لازم بذکر هستش که ما اشتباها یک فاکتور را که مربوط به یکی از مشتریان مون نبوده را به نام ایشان در گزارشات فروشمون ثبت کردیم و حالا ایشان از بابت خطای ما دچار مشکل مالیاتی شدن

با تشکر از همه دوستان عزیز
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
سلام دوست عزیز

در پاره ای موارد اطلاعات ارسالی فعالان اقتصادی با اشکال و ایراد مواجه می گردد برای این منظور دو روش وجود دارد که معمولاً بستگی به طریقه ارسال اطلاعات دارد که در ذیل به تفصیل به آنها اشاره می شود:

الف) اگر اشخاص از طریق ONLINE اطلاعات معاملات فصلی خود را ارسال نمایند، برای اصلاح آنها باید شرح اصلاحات را با ذکر جزئیات به انضمام رسید نهایی ارسال اطلاعات طی یک نامه به اداره کل امور مالیاتی مربوطه اعلام نمایند. اداره کل امور مالیاتی مذکور نیز مدارک و مستندات را به دفتر اطلاعات مالیاتی ارسال، و امکان اصلاح و ارسال مجدد از این دفتر به مودی اعلام می گردد.

ب) در صورتی که اشخاص از طریق OFFLINE اطلاعات معاملات فصلی خود را به صورت لوح فشرده (CD) به ادارات کل امور مالیاتی تحویل نمایند برای اصلاح آنها می بایست کل اطلاعات اصلاحی را طی یک لوح فشرده به همراه یک نامه با موضوع درخواست حذف اطلاعات قبلی (با ذکر دقیق رکوردها و مشخصات اطلاعات اشتباه) و جایگزینی لوح فشرده جدید به اداره کل مربوطه جهت اصلاح اطلاعات تحویل نمایند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، حسین ، hoda ، zamani ، معین
با سلام خدمت دوستان
آيا براي ارسال اطلاعات اصلاحي ؛محدوده زماني خاصي وجود دارد؟ مثلا تا يكماه ؟
خدا را صدا كن ..... تنها خداست كه مي ماند.
پاسخ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۴۸ ق.ظ)saba نوشته: با سلام خدمت دوستان
آیا برای ارسال اطلاعات اصلاحی ؛محدوده زمانی خاصی وجود دارد؟ مثلا تا یكماه ؟

سلام دوست گرامي

به مهلت اصلاح اطلاعات اشاره‌اي نشده است اما شما تا قبل از تاريخ رسيدگي، می‌توانيد اطلاعات را اصلاح نمائيد و بعد از آن فكر كنم امكان اصلاح وجود داشته باشد ولي احتمالاً سخت‌گيري‌هاي زيادي دارد و به راحتي قبل از رسيدگي نخواهد بود، اميدوارم كه اگر اشتباه مي‌كنم دوستان و اساتيد عزيز بنده رو راهنمايي بفرمايند.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: saba ، حسین ، hoda ، رحیمی پور ، zamani ، sepideh ، معین
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۱۲ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
سلام دوست گرامی

به مهلت اصلاح اطلاعات اشاره‌ای نشده است اما شما تا قبل از تاریخ رسیدگی، می‌توانید اطلاعات را اصلاح نمائید و بعد از آن فكر كنم امكان اصلاح وجود داشته باشد ولی احتمالاً سخت‌گیری‌های زیادی دارد و به راحتی قبل از رسیدگی نخواهد بود، امیدوارم كه اگر اشتباه می‌كنم دوستان و اساتید عزیز بنده رو راهنمایی بفرمایند.

با احترام...

سلام و عرض ادب خدمت جناب معدلی بزرگوار
ایام به کام
عذرخواهی میکنم پیرو سوال قبلی من اطلاعات مربوط به فروش سال 1393 یکی از مشتریان رو اصلاح کردم در واقع نام طرف حساب از یک شخص حقوقی به شخص حقیقی تغییر یافت و اصلاح مبلغ و ... نداشتیم پرینت هم گرفتم حالا باید پرینت را برای ثبت به اداره مالیات ببرم و ثبت کنم و بعد به طرف حسابمون تحویل بدم یا تحویل پرینتی که از سامانه گرفتم کفایت میکنه

ممنون از راهنمایی شما و همه دوستان گرامی
پاسخ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۱ ق.ظ)zamani نوشته: سلام و عرض ادب خدمت جناب معدلی بزرگوار
ایام به کام
عذرخواهی میکنم پیرو سوال قبلی من اطلاعات مربوط به فروش سال 1393 یکی از مشتریان رو اصلاح کردم در واقع نام طرف حساب از یک شخص حقوقی به شخص حقیقی تغییر یافت و اصلاح مبلغ و ... نداشتیم پرینت هم گرفتم حالا باید پرینت را برای ثبت به اداره مالیات ببرم و ثبت کنم و بعد به طرف حسابمون تحویل بدم یا تحویل پرینتی که از سامانه گرفتم کفایت میکنه

سلام و عرض ادب خدمت شما

جناب آقاي زماني عزيز، جنابعالي اين اصلاح را بصورت آنلاين انجام داديد يا آفلاين؟ در ارسال شماره 2 توضيح داده شده است كه در هر روش شما بايد چه اقداماتي را انجام دهيد و كارهاي اضافه بر آن نياز نمي‌باشد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، zamani ، sepideh ، معین
(۰۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۱ ق.ظ)zamani نوشته: سلام و عرض ادب خدمت جناب معدلی بزرگوار
ایام به کام

باعرض سلام
دوست گرامی من درسال94 گزارشات فصلی سال 92 را که بصورت آنلاین فرستاده شده بود را نیز اصلاح کرده ام
وقتی مشتریتان پس از اعلام دارایی متوجه اشتباه شما شدند میتوانید پس از اصلاح هر رکورد (همان روشی که انجام داده اید) به مشتریتان شماره پیگیری نهایی را اعلام کنید. وقتی در سیستم اصلاح شود اداره دارایی محترم درخواست کننده ، خود میتواند تغییرات را مشاهده کند.  نیازی به رجوع شما به اداره دارایی خود ویا طرف مقابل نیست. پرینتی را هم که گرفتید میتوانید جهت محکم کاری به مشتریتان تحویل دهید.

گفته های فوق اقداماتی بود که خودم جهت حل مشکل مشتری انجام دادم و به مشکلی برنخوردم
بااحترام
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، zamani ، sepideh ، معین
(۰۸ آذر ۱۳۹۴، ۰۹:۰۲ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: جناب آقای زمانی عزیز، جنابعالی این اصلاح را بصورت آنلاین انجام دادید یا آفلاین؟ در ارسال شماره 2 توضیح داده شده است كه در هر روش شما باید چه اقداماتی را انجام دهید و كارهای اضافه بر آن نیاز نمی‌باشد.

سلام و عرض ادب خدمت جناب معدلی عزیز
من از طریق TTMS اطلاعات را اماده و سپس داخل سایت بارگذاری میکنم
ممنون از راهنمایی شما
پاسخ
سلام

گزارشات فصلی توجه داشته باشید فقط یکبار می توانید در سایت اصلاح کنید،و اگر باز نیاز به اصلاح باشه باید به دارایی مراجعه کنید .

موفق باشید.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، zamani ، معین
سلام

یک بار اصلاح برای هر رکورد می باشد

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، zamani ، معین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۱۲ ق.ظ