Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: هزینه راه اندازی سیستم حسابداری و فروش فروشگاهی
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳، ۰۳:۳۹ ب.ظ)Amir 2010a نوشته: سلام
آیا  تعرفه مشخصی برای راه اندازی سیستم حسابداری و فروش هایپرمارکت وجود داره ؟
من میخوام فاکتور بدم  و الان کارهای زیر رو به تفکیک انجام دادم
1- خرید نرم افزار
2- نصب نرم افزار و ایجاد شبکه برای سه سیستم فروش
3- وارد کردن اقلام به تعداد 2000 قلم جنس
4 تعریف اطلاعات مشتریان و بستانکاران 200 عدد
5- درج فاکتور خرید
6- چک کردن موجودی کالا - چک کردن بارکد اجناس که تکراری نباشه ....
7- تعریف کلیه حساب های کل تفضیلی معین - هزینه ها - اجلره - کارگر -..............
میتونین یه رنج تقریبی بدین فقط  از موارد فوق قیمت نرم افزار مشخصه

الان سیستم آماده به کاره  و میتونه فرآیند خرید و فروش شروع بشه
با تشکر

سلام دوست عزیز
مبلغی که برای خدمات (ثبت اطلاعات) می توانید از مشتری دریافت کنید بیشتر بستگی به قیمت نرم افزاری دارد که برای ایشان خریداری و نصب کردید. به طور مثال 1-بیشتر شرکت های نرم افزاری یک دوره آموزش رایگان (در حدی که کاربران شروع به کار کنند) را در قرارداد فروش نرم افزار می گنجانند و 2-برخی شرکت های دیگر فقط نرم افزار را می فروشند و کارهای راه اندازی و آموزش را به مشتری محول می کنند
اگر این مورد را برایم مشخص کنید راحت تر می توانم کمکتان کنم (چون خودم در شرکت نرم افزاری مشغول هستم)
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۳۷ ب.ظ)hoda نوشته: سلام دوست عزیز
مبلغی که برای خدمات (ثبت اطلاعات) می توانید از مشتری دریافت کنید بیشتر بستگی به قیمت نرم افزاری دارد که برای ایشان خریداری و نصب کردید. به طور مثال 1-بیشتر شرکت های نرم افزاری یک دوره آموزش رایگان (در حدی که کاربران شروع به کار کنند) را در قرارداد فروش نرم افزار می گنجانند و 2-برخی شرکت های دیگر فقط نرم افزار را می فروشند و کارهای راه اندازی و آموزش را به مشتری محول می کنند
اگر این مورد را برایم مشخص کنید راحت تر می توانم کمکتان کنم (چون خودم در شرکت نرم افزاری مشغول هستم)

با تشکر
نرم افزار مورد استفاده پارسیان است       اما  فروشندگان و کاربران                             دانش وسواد لارم برای فراگیری را ندارند بنابراین   حضور در کلاس  منتفی است و گرنه هر نرم افزار Help   دارد ولی آیا میشه  صرفا با خواندن  Help  سیستم  فروش و حسابداری راه اندازی کرد با ارقام دقیق ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۵۳ ب.ظ)Amir 2010a نوشته: با تشکر
نرم افزار مورد استفاده پارسیان است       اما  فروشندگان و کاربران                             دانش وسواد لارم برای فراگیری را ندارند بنابراین   حضور در کلاس  منتفی است و گرنه هر نرم افزار Help   دارد ولی آیا میشه  صرفا با خواندن  Help  سیستم  فروش و حسابداری راه اندازی کرد با ارقام دقیق ؟

شرکت ما از نوع اولی هست که براتون توضیح دادم،یعنی ما گام به گام برنامه را برای کاربران توضیح می دهیم و در ثبت اطلاعات به ایشان کمک میکنیم و در صورتی که خود مشتری بخواهد اطلاعات را برایش ثبت کنیم برای خدماتی مشابه خدماتی که شما انجام دادید(غیر از تنظیمات شبکه)تقریبا 5000000 ریال فاکتور می دهیم و به نظر من بابت کلیه کارهایی که انجام دادید بین 6000000 تا 8000000 می توانید فاکتور دهید(غیر از قیمت نرم افزار)
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
و این تاپیک من به یک  قضیه جالب ختم میشه
من ساعتی 15000 هزار فاکتور زدم حالا  طرف میگه ساعتی 2500  تومن Confused Confused
نقل قول:شرکت ما از نوع اولی هست که براتون توضیح دادم،یعنی ما گام به گام برنامه را برای کاربران توضیح می دهیم و در ثبت اطلاعات به ایشان کمک میکنیم و در صورتی که خود مشتری بخواهد اطلاعات را برایش ثبت کنیم برای خدماتی مشابه خدماتی که شما انجام دادید(غیر از تنظیمات شبکه)تقریبا 5000000 ریال فاکتور می دهیم و به نظر من بابت کلیه کارهایی که انجام دادید بین 6000000 تا 8000000 می توانید فاکتور دهید(غیر از قیمت نرم افزار)

یعنی دوست عزیز شما با ساعتی 5000 هزار تومن راضی هستین اگه یک کارگر ساده در نظر بگیرین 6 ساعت کار میکنه که 2 ساعت خروجی مفیدم نداره 40  تا 50 هزار  روزانه و بصورت نقدی میگیره حالا شما الان فاکتوربدی 2 ماه دیگه پولتو میگیری
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۳۸ ق.ظ)Amir 2010a نوشته: و این تاپیک من به یک  قضیه جالب ختم میشه
من ساعتی 15000 هزار فاکتور زدم حالا  طرف میگه ساعتی 2500  تومن Confused Confused

یعنی دوست عزیز شما با ساعتی 5000 هزار تومن راضی هستین اگه یک کارگر ساده در نظر بگیرین 6 ساعت کار میکنه که 2 ساعت خروجی مفیدم نداره 40  تا 50 هزار  روزانه و بصورت نقدی میگیره حالا شما الان فاکتوربدی 2 ماه دیگه پولتو میگیری

با سلام و خداقوت
من قیمت نرم افزار پارسیان و نمیدونم قیمتی که بابت ثبت اطلاعات بهتون دادم(6000000الی 8000000)با این فرض بوده که قیمت نرم افزار بالای 25000000 باشه،تو شرکت خودمون ثبت چنین اطلاعاتی یک هفته زمان میبره و تقریبا 7000000 بابتش فاکتور میدیم(البته حتما مبلغی رو قبل از شروع کار دریافت می کنیم و قیمت رو به مشتری میگیم(مثلا هر روز کاری 1000000))

طبق فرمایش دوستان عزیز شما حتما باید مبلغی رو قبل از شروع کار می گرفتید و به مشتری قیمت میدادید و قبل از تحویل هم تسویه می کردید.

حال اگه امکانش هست میتونید بگید مبلغی که بابت ثبت اطلاعات دریافت کردید چند بوده؟
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۵۰ ق.ظ