Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: فراموش کردن یک فقره فروش در گزارش فصلی
#1
با سلام
بنده در سال 93 یک فاکتور فروش را فراموش کردم در گزارش های فصلی بزنم و پول آن را نیز دریافت کرده ام در ضمن طرف حساب بنده نیز شهرداری بوده است ولی هنوز فاکتورش را ننوشته ام لطفا بنده را راهنمایی کنید که:
1: اگر این فروش را در اظهار نامه 93 بیاورم چه اتفاقی میفتد(در این صورت فروش طبق اظهار نامه از گزارش فصلی بیشتر میشود)
2: میتوان فروش را در گزارش فصلی بهار 94 رد کرد و زمان رسیدگی سال 93 به ممیز اعلام کرد که فروش رسال بعد لحاظ شده است وگزارش فصلی آن را نیز به ممیز نشان داد
3: بهترین کار چیست؟
باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام دوست عزيز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

همچنين بابت تأخير در پاسخ از شما عذرخواهي می‌كنم؛ به نظر بنده بهترين كار اين هست كه شما گزارش فصلي مربوطه خود (در سال 93) را اصلاح نمائيد. از آنجا كه در حال حاضر فقط امكان ويرايش يا حذف ركورد وجود دارد، در صورتي كه نياز به اضافه كردن ركورد جديد داريد مي‌بايست گزارش جديد براي سال و فصل مربوطه ايجاد و بعنوان اطلاعات جديد آن را ثبت و سپس ثبت نهايي كنيد. اين عمليات رو بايد شخصاً خودتان انجام دهيد و نبايد به اداره امور مالياتي درخواست اصلاح بدهيد. در نهايت اين مبلغ را در اظهارنامه 93 خود مي‌توانيد بياوريد و مغايرتي وجود نخواهد داشت.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، حسین ، alipesaraklu ، hoda
#3
سلام
راحت ترین کار اینه که به فاصله 1 روز پس از تاریخ مورد نظر خرید رو ثبت و در دوره بعد در گزارشاتتون اعلام کنید
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۲۳ ب.ظ)mehdiasiaban نوشته: سلام
راحت ترین کار اینه که به فاصله 1 روز پس از تاریخ مورد نظر خرید رو ثبت و در دوره بعد در گزارشاتتون اعلام کنید
موفق باشید

سلام جناب آقاي آسيابان عزيز

به نظر شما اگر فروش را در يك دوره ثبت كنند و در دوره بعد اعلام كنند، اون وقت مغايرتي ايجاد نميشه و از اين بابت مشمول جريمه نمي‌شوند؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
با عرض سلام
جناب آسیابان جسارتا من فکر میکنم اگر این فراموشی مربوط به یک دوره مالی بود این کار رو میشد انجام داد ولی با توجه به اینکه این اتفاق در دوره مالی قبل افتاده و ثبت اون در سال بعد موجب اختلاف در اظهارنامه عملکرد سال 93 میشه فکر کنم پاسخ جناب معدلی صحیح تر باشه
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، alipesaraklu ، maryam61 ، hoda
#6
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۳۳ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
سلام جناب آقای آسیابان عزیز

به نظر شما اگر فروش را در یك دوره ثبت كنند و در دوره بعد اعلام كنند، اون وقت مغایرتی ایجاد نمیشه و از این بابت مشمول جریمه نمی‌شوند؟

با احترام...

سلام 
بنده برای یک فصل انجام دادم و مشکلی هم نداشت چون فرض کن شما در آخرین روز یه محموله مواد اولیه خریداری می کنید و 15 روز بعد به انبار شما می رسه اونوقت و مدارک قطعی این خرید یک ماه بعد به حسابداری برسه این وسط شما جرمی مرتکب نشدین که بخواین جرمیه بدین هدف گزارش فصلی تطبیق اعلام شما با اعلام فروشندگان در یک سال مالیاتی است .
اما در ارتباط با یک دوره مالی فکر کنم اگر اختلاف بین اعلام فروشنده و شما به عنوان خریدار بیش از یک فصل باشه دردسر ساز باشه .
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، الهه فرهادی نسب
#7
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۵ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: سلام 
بنده برای یک فصل انجام دادم و مشکلی هم نداشت چون فرض کن شما در آخرین روز یه محموله مواد اولیه خریداری می کنید و 15 روز بعد به انبار شما می رسه اونوقت و مدارک قطعی این خرید یک ماه بعد به حسابداری برسه این وسط شما جرمی مرتکب نشدین که بخواین جرمیه بدین هدف گزارش فصلی تطبیق اعلام شما با اعلام فروشندگان در یک سال مالیاتی است .
اما در ارتباط با یک دوره مالی فکر کنم اگر اختلاف بین اعلام فروشنده و شما به عنوان خریدار بیش از یک فصل باشه دردسر ساز باشه .

با سلام. و کسب اجازه از دوستان و اساتید.
اصولا شرکت ها برای اینکه در گزارشات اعلامی دچار مغایرت نشن از خرید و فروش در روزهای آخر سال خودداری میکنن. در ضمن شایان ذکر است که روزهای آخر سال به روزهای انبارگردانی معروف است.
به فرض هم اگه خریدی در این ایام انجام بشه به نظر بند باید اون مقدار رو در گزارشات فصلی زمستان ارائه کرد و در شناسائی موجودی آخر سال نیز باید این اقلام را در حساب موجودی های در راه گزارش نمود.
ممنون میشم دوستان دیگر هم اظهار نظر کنن و دلیل رد ادعای بنده رو بیان کنن.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، الهه فرهادی نسب
#8
سلام و عرض ادب خدمت كليه دوستان عزيز

(۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۵ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: بنده برای یک فصل انجام دادم و مشکلی هم نداشت چون فرض کن شما در آخرین روز یه محموله مواد اولیه خریداری می کنید و 15 روز بعد به انبار شما می رسه اونوقت و مدارک قطعی این خرید یک ماه بعد به حسابداری برسه این وسط شما جرمی مرتکب نشدین که بخواین جرمیه بدین هدف گزارش فصلی تطبیق اعلام شما با اعلام فروشندگان در یک سال مالیاتی است.

اول اينكه مشكل دوستمان در فروش بود، اما شما دو عزیز بزرگوار؛ موضوع خريد را اشتباهاً مطرح مي‌كنيد. درچنين حالتي كه مي‌فرمائيد حتماً تحويل كالا به عهده فروشنده است و خريدار به هيچ عنوان نبايد خريد را شناسائي و ثبت كند و فقط مي‌تواند در تاريخ پرداخت وجه ثبت پيش پرداخت بزند چراكه ملاك شناسايي خريد، تاريخ تحويل كالا است و اينكه مخاطرات از فروشنده به خريدار منتقل شده باشد. بنابراين مي‌بايست در زماني كه كالا به انبار رسيد خريد را شناسايي كرده و فروشنده نيز در همين زمان فروش را شناسايي مي‌كند (البته براي مواردي كه حمل بر عهده فروشنده است)، در واقع اصول كار نيز همين است. پس هم فروشنده و هم خريدار در يك تاريخ خريد و فروش را ثبت مي‌كنند (نهايتاً با چند روز اختلاف).


(۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۵ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: اما در ارتباط با یک دوره مالی فکر کنم اگر اختلاف بین اعلام فروشنده و شما به عنوان خریدار بیش از یک فصل باشه دردسر ساز باشه .

سوال دوست ما نيز همين بود كه در سال قبل فروش داشتند و اعلام نكردند، و تنها در صورتي مي‌توان آن را در صورت معاملات فصلي و اظهارنامه نياورد كه شهرداري هم آن را در گزارش فصلي خود نياورد كه بعيد است.

چراكه دقيقاً مشخص نشده است فروش در چه تاريخي بوده، حالا اگر اين فروش اوايل يا اواسط سال 93 باشد و ما آن را بعنوان فروش 94 ارسال كنيم، قطعاً دچار مشكل خواهيم شد و از اين بابت جريمه مي‌شويم و درصورتي كه مميز هم اين فروش را در دفاتر 93 شما نبيند و به گزارش فصلي شهرداري استناد كند؛ به عنوان كتمان درآمد شما را به هيئت 3 نفره (بند 3 ماده 97 ق.م.م) ارجاع مي‌دهد كه عواقب آن مشخص است.

با توجه به موارد فوق بهترين كار همان است كه در ارسال اول خدمت دوستان عرض كردم.


(۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۰۱ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: به فرض هم اگه خریدی در این ایام انجام بشه به نظر بند باید اون مقدار رو در گزارشات فصلی زمستان ارائه کرد و در شناسائی موجودی آخر سال نیز باید این اقلام را در حساب موجودی های در راه گزارش نمود.
ممنون میشم دوستان دیگر هم اظهار نظر کنن و دلیل رد ادعای بنده رو بیان کنن.

البته اگر در اين موارد كه مي‌فرمائيد (خريد در روز يا چند روز آخر سال)، كالا به همراه مخاطرات آن از درب كارخانه به خريدار منتقل شده باشد (فروشنده تعهد خود را انجام داده باشد) فرمايش شما صحيح است و بايتسي اين اقلام را در كالاي در راه آورده و خريد آن را نيز در گزارش فصلي بياوريم، در غير اينصورت همانطور كه در بالا توضيح دادم عمل مي‌شود.


در نهايت مجدداً تأكيد مي‌كنم با توجه به كليه مباحث مطرح شده و همينطور برخوردهاي متفاوت با موضوعات مالياتي؛ به نظر بنده در نهايت مناسب ترين و ساده و بي دردسر ترين كار ممكن همان اصلاح و ثبت گزارش جدید برای سال و فصل مربوطه مي‌باشد.


با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، hoda ، حسین ، الهه فرهادی نسب ، sepideh
#9
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۰۹ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
در نهایت مجدداً تأكید می‌كنم با توجه به كلیه مباحث مطرح شده و همینطور برخوردهای متفاوت با موضوعات مالیاتی؛ به نظر بنده در نهایت مناسب ترین و ساده و بی دردسر ترین كار ممكن همان اصلاح و ثبت گزارش جدید برای سال و فصل مربوطه می‌باشد.

سلام
تنها وبهترین کاره و به این موضوع توجه کنید گزارش فصلی فقط یکبار میشه اصلاح کرد ، کنترل نهایی انجام بدید بعدا اصلاح وثبت کنید.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، alipesaraklu ، الهه فرهادی نسب


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۲۲ ق.ظ