Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: بخشودگی جریمه عدم ارائه لیست حقوق
با عرض سلام و ارزوی قبولی طاعات همه دوستان عزیز
سوال من این هست که جریمه 2% حقوق بابت عدم ارائه لیست ماهیانه هیچ بخشودگی براش وجود نداره ؟
متاسفانه من شرکتی دارم که لیست بیمه رو ارائه دادند ولی لیست حقوق که عمده هزینه های شرکت هم هست ارائه ندادند و 2% جریمه مبلغ سنگینی هست
ممنونم
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام 
جایی مستقیم قید نشده که این مورد قابل بخشش و یا غیر قابل بخشش میشه ، اما طبق ماده 190 اظهارنامه رو ارائه کرده باشین و برگ تشخیص صادره از طرف دارایی رو بپذیرین 80% جرائم قید شده در اون رو کم می کنن همچنین اگه مودی اقدام به پرداخت نقدی بکنه 40%از باقیمانده جرائم نیز قابل بخشودگی است .
پاسخ
شماره: 64420/14253/4/30
تاریخ: 29/12/1378

نظر به اینکه درخصوص اعمال بخشودگی جریمه موضوع تبصره 1 ماده 190 قانون مالیاتهای مستقیم در مواردی که مالیات حقوق یا فهرست حقوق بگیران خارج از مهلت قانونی مقرر در ماده 85 قانون مذکور و قبل از صدور برگ مطالبه مالیات پرداخت می شود و ابهاماتی بروز کرده است، لذا یادآور می گردد چون پرداخت مالیات و جرائم متعلقه بعد از ابلاغ برگ مطالبه مالیات حقوق و قبل از طرح پرونده در هیئت حل اختلاف مالیاتی طبق بند 3 بخشنامه شماره 51772/1150-4/30 مورخ 15/10/78 باعث بخشودگی 80% جریمه موضوع مواد 197 و 199 قانون مالیاتهای مستقیم می گردد، بنابراین در مواردی که مالیات قبل از صدور برگ مطالبه پرداخت یا فهرست تسلیم می شود، نیز به طریق اولی برخورداری از بخشودگی جرائم یادشده موضوع بخشنامه مذکور ضروری است. مفاد این بخشنامه به تأیید هیأت عمومی شورای عالی مالیاتی رسیده است.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۵۸ ق.ظ