Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ارزش افزوده قبوض
با عرض سلام
در رابطه با ارزش افزوده قبوض هزینه ای ممکنه منو راهنمایی بفرمایید؟

یه قبض برق دارم مربوط به تاریخ 93/12/4 الی 94/1/22 - قبض دوره 1 سال 94
این قبض برق در اظهارنامه ارزش افزوده دوره زمستان سال 93 و کلا هزینه برق سال 93 در حسابها شناسایی نشده
آیا من میتونم این قبض رو کلا در حسابهای سال 94 و دوره بهار هم در هزینه هام و هم در اظهارنامه ارزش افزوده قید کنم ؟؟؟

متشکر از راهنماییتون
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام
دوست گرامی طبق فرمایش جناب عالی قبض مربوط به دوره 1 سال 94 میباشد که در سال 93 گزارش نشده است لذا در بهار سال 94 میتوانید گزارش کنید
پاسخ
(۱۳ تير ۱۳۹۴، ۰۴:۳۵ ب.ظ)farzad933 نوشته: با سلام
دوست گرامی طبق فرمایش جناب عالی قبض مربوط به دوره 1 سال 94 میباشد که در سال 93 گزارش نشده است لذا در بهار سال 94 میتوانید گزارش کنید

ممنون از پاسختون
من با توجه به اینکه مقداری از این هزینه مربوط به سال 93 هست فکر کردم که فقط میتونم مقداری رو که متعلق به 94 هست رو در اظهارنامه بهار بیاورم
ممنونم
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

بر روی قبوض برق و گاز صادر شده برای شرکت ما شماره اقتصادی درج نشده با توجه به اینکه مبلغ قبوض برق ما هم زیاد هستش من چطور می تونم این قبوض را در گزارش فصلی و ارزش افزوده ثبت کنم
می تونم بصورت تجمیع ثبت کنم

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران : مبلغ قبوض برای سه ماه بهار حدودا 150/000/000 ریاله
شرکت گاز استان تهران : مبلغ قبوض برای سه ماه بهار حدودا 20/000/000 ریال

ممنون از راهنمایی شما
پاسخ
سپاس شده توسط: فجر8966
سلام جناب زمانی
در ارزش افزوده که نیازی به اطلاعات شرکت برق و گاز ندارید
و برای صورت معاملات هم میتونید یا با تماس تلفنی یا حضوری اطلاعات مورد نیازتون رو بگیرید
من خیلی موارد رو با وجودیکه مبلغ بیشتر از سقف مشخص بوده ولی تجمعی ثبت میکنم فکر نمیکنم تجمعی ثبت کردن هم ایرادی داشته باشه
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani ، Masoud_MI ، حسین ، hoda
(۱۴ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

بر روی قبوض برق و گاز صادر شده برای شرکت ما شماره اقتصادی درج نشده با توجه به اینکه مبلغ قبوض برق ما هم زیاد هستش من چطور می تونم این قبوض را در گزارش فصلی و ارزش افزوده ثبت کنم
می تونم بصورت تجمیع ثبت کنم

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران : مبلغ قبوض برای سه ماه بهار حدودا 150/000/000 ریاله
شرکت گاز استان تهران : مبلغ قبوض برای سه ماه بهار حدودا 20/000/000 ریال

ممنون از راهنمایی شما

سلام 
می تونید تلفنی از واحد مالیشون بپرسین
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani ، Masoud_MI ، حسین ، فجر8966 ، hoda ، رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۴۷ ق.ظ