481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
۱۳ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۳ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۱۹ ق.ظ توسط رحیمی پور.)
با سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات
در اظهار نامه عملکرد در قسمت گردش حساب سود و زیان انباشته یه قسمت هست که نوشته سود و زیان ابتدای دوره -تعدیلات سنواتی-سود و زیان انباشته ابتدای سال تعدیل شده
حالا من میخواستم بدو نم:
1- این تعدیلات سنواتی چی هست و در کجا استفاده میشه؟
2-من حساب سود و زیان انباشتم یک مانده سند افتتاحیه داره که میشه ابتدای سال بعد در طول سال 2 بار از این حساب کم بابت مالیات و یک بار بابت اصلاح یک فاکتور که در سال قبل بیشتر پرداخت شده بود و در سال جدید اصلاح شد اضافه شده حالا اینا همون تعدیلات سنواتی سود یا نه؟
با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام سركار خانم رحيميپور گرامي
انشاءالله طاعات و عبادات شما هم مقبول حضرت حق قرار گرفته باشد.
(۱۳ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ)امیدها نوشته: 1- این تعدیلات سنواتی چی هست و در کجا استفاده میشه؟
مطابق بند 37 استاندارد حسابدراي شماره 6، تعديلات سنواتي يعني اقلام مربوط به سنوات قبل كه در تعديل مانده سود (زيان) انباشته ابتداي دوره منظور ميگردد، به اقلامي محدود ميشود كه از "تغيير در رويه حسابداري" و "اصلاح اشتباه" ناشي گردد.
لطفاً جهت كسب اطلاعات بيشتر و اينكه چه زماني از تعديلات سنواتي استفاده ميشود، بندهاي 37 إلي 43 استاندارد مزبور را مطالعه نموده و درصورتي كه سوالي داشتيد در ادامه مطرح نمائيد.
(۱۳ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ)امیدها نوشته: 2-من حساب سود و زیان انباشتم یک مانده سند افتتاحیه داره که میشه ابتدای سال بعد در طول سال 2 بار از این حساب کم بابت مالیات و یک بار بابت اصلاح یک فاکتور که در سال قبل بیشتر پرداخت شده بود و در سال جدید اصلاح شد اضافه شده حالا اینا همون تعدیلات سنواتی سود یا نه؟
بله اين موارد نيز درصورتي كه با اهميت بوده و سود و زيان انباشته شما را تغيير داده است (براي اصلاح آن از اين حساب استفاده كرده ايد) تعديلات سنواتي ميباشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
با تشکر از پاسخ شما
من ثبت های این موارد را سود و زیان انباشته زدم حالا اگر در صورت سود و زیان انباشته این را به عنوان تعدیلات سنواتی ثبت بزنم همین کافی در اخر سال و مقع رسیدگی به دفاتر چیز خاصی نمیخواهد
از لحاظ اهمیت باعث کم یا زیاد شدن سود شده که گفتم مربوط به مالیات و یک صورتحساب بوده مبالغ ان زیاد سنگین نبودتقریبا با بدهكار و بستانکار رو کم مکنیم 1800000 تومن از سود کم شده
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
خواهش ميكنم، انجام وظيفه ميكنم
ببينيد ما كلاً براي اصلاح اشتباهات از حساب تعديلات سنواتي استفاده ميكنيم، اما مطابق استاندارد فوق الذكر؛ در صورتي كه اصلاح اشتباهات با اهميت نباشد، در سود يا زيان خالص دوره جاري منظور ميگردد نه حساب تعديلات سنواتي.
بنابراين براي اين رقم اندكي كه فرموديد صحيح نبوده كه از حساب تعديلات سنواتي استفاده بفرمائيد چرا كه اين حساب منجر به تجديد ارائه در صورتهاي مالي دوره قبل نيز خواهد گرديد.
(۱۳ تير ۱۳۹۴، ۱۲:۵۶ ب.ظ)امیدها نوشته: من ثبت های این موارد را سود و زیان انباشته زدم حالا اگر در صورت سود و زیان انباشته این را به عنوان تعدیلات سنواتی ثبت بزنم همین کافی در اخر سال و مقع رسیدگی به دفاتر چیز خاصی نمیخواهد
حساب "تعديلات سنواتي"، معينِ حساب كل "سود و زيان انباشته" است. به هر حال همانطور كه خدمت شما عرض كردم استفاده از اين حساب موجب تجديد ارائه در صورتهاي مالي دوره قبل ميگردد.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
با عرض سلام و تشکر
من هم به سود و زیان سال جاری زدم ولی سود و زیان شال جاری معین سود و زیان انباشته ام است و بر روی انباشته نیز تا ثیر گذاشته و گر نه در ثبت ها همه را به سود و زیان سال جاری زدم
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
ضمن عرض سلام مجدد
سود و زيان جاري و سود و زيان انباشته دو سرفصل جداگانه هستند، منظور بنده از سود و زيان جاري اين بود كه شما اين اصلاح حساب ها را به حساب هزينه دوره ببريد نه حساب سود و زيان جاري.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۱۴ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۴ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۱۳ ب.ظ توسط رحیمی پور.)
من چطوری این کار رو بکنم یک موردش که مربوط به مالیات 92 که مبلغ اون بیشتر از ذخیره بوده مورد بعدی مربوط به مالیات اجاره سال 91 که دارایی اضافه برداشته و مورد بعد که گفتم مربوط به اصلاح یک فاکتور هزینه است که در سال 92 پرداخت شده و در سال 93 فاکتور اصلاح شده فاکتور بیش تر پرداخت شده بود
2- من میتونم یک حساب سود و زیان سال جاری جدا داشته باشم و در پایان سال یا ابتدای سال بعد بعه انباشته منتقل کنم
سود و زیان انباشته من همون سود و زیان جاری که در طول چند سال جمع شده
اینکه سود و زیان جاری من معین سود و زیان انباشته است اشتباهه
راهنمایی کنید چیکارش کنم
هنوز اظهار نامه امسالو نفرستادم و زیاد وقتم ندارم
با تشکر
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
ابتدا بابت ارتقاء درجه شما به كاربر فعال به جنابعالي تبريك عرض ميكنم، اميدوارم كه در زندگي خود نيز به درجات بالاتر دست يابيد.
(۱۴ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ)امیدها نوشته: من چطوری این کار رو بکنم یک موردش که مربوط به مالیات 92 که مبلغ اون بیشتر از ذخیره بوده مورد بعدی مربوط به مالیات اجاره سال 91 که دارایی اضافه برداشته و مورد بعد که گفتم مربوط به اصلاح یک فاکتور هزینه است که در سال 92 پرداخت شده و در سال 93 فاکتور اصلاح شده فاکتور بیش تر پرداخت شده بود
متأسفانه در مورد ماليات عملكرد شما نميتوانيد كاري انجام دهيد و مجبور هستيد از همان حساب "تعديلات سنواتي" استفاده كنيد، اضافه برداشت دارايي از ماليات اجاره را متوجه نشدم؛ و در نهايت در مورد هزينه، ميتوانيد همان هزينه را (درصورتي كه در اين دوره نيز اتفاق افتاده است) در دوره جاري بستانكار نمائيد.
اما از آنجا كه ديگر چاره اي جز استفاده از اين حساب (تعيلات سنواتي) نيست، مابقي اشتباهات را نيز به طرفيت تعديلات سنواتي ثبت كنيد.
(۱۴ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ)امیدها نوشته: 2- من میتونم یک حساب سود و زیان سال جاری جدا داشته باشم و در پایان سال یا ابتدای سال بعد بعه انباشته منتقل کنم
اینکه سود و زیان جاری من معین سود و زیان انباشته است اشتباهه
شما بايد يك حساب كل "سود و زيان جاري" داشته باشيد و مانده آن را در پايان سال به حساب كل "سود و زيان انباشته" انتقال دهيد.
(۱۴ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ)امیدها نوشته: سود و زیان انباشته من همون سود و زیان جاری که در طول چند سال جمع شده
بله، كاملا صحيح است.
(۱۴ تير ۱۳۹۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ)امیدها نوشته: اینکه سود و زیان جاری من معین سود و زیان انباشته است اشتباهه
بله اشتباه ميباشد، بهتر است جهت شفافيت و واضح بودن حسابها، براي حساب سود و زيان جاري يك سرفصل كل جداگانه تعريف نمائيد. البته در بعضی کدینگ ها نیز سود و زیان جاری را در معین سود و زیان انباشته قرار داده اند اما به نظر من بهتر است سرفصل آنها جداگانه باشد.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
با سلام و تشکر فراوان از لطف شما به بنده حقیر
موفقیت را من نیز برای شما و همه دوستان ارزومندم
هزینه در سال قبل اتفاق افتاده و پرداخت شده و در سال جاری اصلاح شده حالا فاکتوری که برای دوره جاری برای ما زدن به فرض مثال45000000ولی بابت اون اصلاح فاکتور سال قبل 2000000از ما کم تر پول گرفتن بنا بر این اون شرکتدر دفاتر ما مبلغ2000000 بستانکار میشد و من اون مبلغ اصلاح شده فاکتور سال قبل رو به سود و زیان سال جاری زدم چون مربوط به سال قبل بود
اجاره مالیات هم چون اجاره نامه ملک ما 3 ساله است از 91تا93 دارایی برای مالیات اجاره برای 3 سال رو زد در صورتی که سال 91 گذشته بود و مالیات ان به صورت کامل پرداخت شده بود بنا براین مالیات اجاره سال 91 اضافه بود و همین طوری موند
حالا من نمیدونم اگه میشه در حساب پیش پرداخت بذارمش
یعنی از همون سود و زیان جاری استفاده کنم. نمیشه همه اون ها رو در مانده اول دوره بزنم و در تعدیلات سنواتی هیچی ننویسم .
بعد از اینکه ثبت تعدیلات زدم باید چیکار کنم؟
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
یه سوال دیگه
برای اینکه از تعدیلات استفاده کنم باید برای ثبت ان از حساب سود و زیان جاری استفاده کنم یا یک حساب به نام تعدیلات سنواتی
منظورم عنوان حساب برای ثبت هاست