Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تعريف حساب خريد در كدينگ
سلام و وقت بخیر دوستان
در نرم افزاری که گروه حساب هایش طبق استاندارد انجام شده و از روش ادواری تبعیت می کند حساب خرید و برگشت از خرید بهتر است در کدام گروه حساب تعریف شود؟
قبلا از راهنماییتان کمال تشکر را دارم.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم هدي گرامي

به نظر بنده بهتر است براي حسابهاي خريد، برگشت از خريد و تخفيفات؛ يك گروه جداگانه با عنوان "خريد" ايجاد نموده و حسابهاي مزبور را به عنوان حساب كل آن تعريف نمائيد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، hoda ، حسین ، sepideh
با تشکر از شما آقای معدلی
من این حساب ها را در گروه بهای تمام شده کالای فروش رفته و خدمات ارائه شده تعریف کردم و با چند تا از حسابدارها هم که صحبت کردم گفتند درست عمل کردم.
ولی چون هنوز مطمئن نیستم سوالم و در انجمن مطرح کردم.
اگر طبق فرمایش شما عمل کنم تعداد گروه ها که طبق کدینگ اصلی 9 تا هست میشود 10 تا،از نظر اصولی مشکل ندارد؟
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم دوست گرامی

عذرخواهی می کنم کدینگ شما برای چه نوع فعالیتی است؟ بازرگانی یا تولیدی؟

همانطور که مستحضر هستید در روش ادواری ما حسابی به نام بهای تمام شده کالای فروش رفته نداریم؛ حداقلش این هست که چیزی که در تئوری خواندیم نیز بر این گفته بنده حقیر صحه می گذارد:

تفاوت سیستم ادواری و دائمی

به نظر من عوامل بهای تمام شده عبارتند از: مواد مستقیم، دستمزد مستقیم و سربار ساخت.

درصورتی که روش شما دائمی باشد و کل خرید به مصرف برسد، می توان آن را در گروه بهای تمام شده و حساب کل بهای تمام شده کالای فروش رفته تعریف کرد. چراکه منظور از مواد مستقیم در عوامل بهای تمام شده، مواد اولیه مصرفی می باشد.

امیدوارم که اگر اشتباه می کنم، اساتید و دوستان عزیز بنده رو راهنمایی کنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، حسین ، hoda ، zeinab ، رحیمی پور ، sepideh
فرمایش شما کاملا صحیح آقای معدلی
کدینگ تولیدی،قابل ذکر است که شرکت تولیدی است و طبق فرمول تعیین شده بعد از تولید محصولات،کالای تولید شده وارد انبار می شود و مواد مصرفی از انبار خارج میگردد(بدون ثبت حسابداری و فقط موجودی ها کم و زیاد می شود)،خبری از کالای در جریان ساخت هم نیست و برای محاسبه ی بهای تمام شده محصولات درصدی به عنوان دستمزد و سربار اعمال می گردد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

با توجه به توضيحات جناب معدلي عزيز از ديد ديگري به مسئله نگاه مينمائيم

در سيستم حسابداري اولين گروه حسابهاي ما دارائي هاي جاري ميباشد

كه شامل موجودي نقد : صندوق / تنخواه گردان / بانك
و موجودي فيزيكي شامل :موجودي كالاي ابتداي دوره / خريد طي دوره

است در نتيجه ثبت شما در اين مجموعه صحيح است .

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، حسین ، رحیمی پور ، sepideh
(۲۳ تير ۱۳۹۴، ۱۲:۱۳ ب.ظ)Akbarzadeh نوشته: در سیستم حسابداری   اولین گروه حسابهای ما دارائی های جاری میباشد

كه شامل موجودی نقد : صندوق / تنخواه گردان / بانك
و موجودی فیزیكی شامل :موجودی كالای ابتدای دوره / خرید طی دوره

است در نتیجه ثبت شما در این مجموعه صحیح است .

ممنون از راهنمایی شما
با توجه به اینکه خرید یک حساب موقت بوده و در پایان سال باید بسته شود، در نرم افزار نمی توان آن را در حساب دائم دارایی جاری تعریف نمود(چون در سرفصل حساب ها باید تعیین نمود که هر گروه حساب ترازنامه ای است یا سود و زیانی و با توجه به این تنظیمات به صورت خودکار حساب ها در پایان سال بسته شده و سود عملیاتی محاسبه می گردد)
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۳ تير ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵ ب.ظ)hoda نوشته: ممنون از راهنمایی شما
با توجه به اینکه خرید یک حساب موقت بوده و در پایان سال باید بسته شود، در نرم افزار نمی توان آن را در حساب دائم دارایی جاری تعریف نمود(چون در سرفصل حساب ها باید تعیین نمود که هر گروه حساب ترازنامه ای است یا سود و زیانی و با توجه به این تنظیمات به صورت خودکار حساب ها در پایان سال بسته شده و سود عملیاتی محاسبه می گردد)

دوست عزیز شما یه حساب به عنوان موجودی کالا در داراییهای جاری ایجاد نمایید و حساب خرید خود را در یک کد کل مجزا قبل از هزینه ها ایجاد نمایید
به دین ترتیب که موجودی کالای شما فقط شامل موجودی اول دوره و همچنیم اصلاحیه موجودی کالا در پایان دوره می باشد و گردش حساب خرید نیز در حساب خرید گردش داده می شو در پایان سال تفاوت موجودی اول دوره با موجودی پایان دوره به حساب موجودی کالا و اختلاف آن نیز به بهای تمام شده کالای فروش رفته بسته می شود .
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، رحیمی پور ، hoda ، sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۶:۱۷ ق.ظ