Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: پیش پرداخت مالیات در اظهارنامه
سلام خدمت همه شما دوستان

شرکت ما یه سری درامد اینترنت هوشمند داره که این خدمات توسط مخابرات انجام میشه و در اخر هر سیکل2 ماهه درامد ان توسط دو فقره چک یکی مبلغ درامد و دیگری چک مالیات تکلیفی ان که ما به اداره دارایی تحویل میدهیم.و من برای اون چک مالیات تکلیفی ثبت پیش پرداخت مالیات رو میزنمدر کل این ثبت رو میزنم
بانک
پیش پرداخت مالیات
                          درامد اینترنت هوشمند

حالا که مالیات 92قطعی شده من میخوام اظهار نامه 93 رو پر کنم با ااین پیش پرداخت چیکار کنم
 اگه میشه زودتر منو راهنمایی کنید
 با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت شما

بنده دقیقا متوجه منظور شما نشدم، اما درصورتی که مالیات تکلیفی توسط سایر شرکت ها از درآمد شما کسر شده باشد، این مبالغ به عنوان اعتبار مالیاتی محسوب شده و از درآمد عملکرد شما کسر می گردد. این پیش پرداخت مالیات را می توانید در بخش "پرداخت های مربوط به این اظهارنامه" بیاورید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، رحیمی پور ، حسین
با سلام و  تشکر از شما
 من در اظهار نامه 92 اون درامد رو اوردم و مالیات تکلیفی ان هم نوشتم منظورم ثبت دفاترم هست. ثبتی که گفتم در بالا در دفاتر زدم و حالا که مالیات قطعی شده و اداره دارایی درامد مارو علی الرس کردهو مبلغی بیشتر از اون مالیات برای ما قرار داده من نمیدونم با اون پیش پرداختی که ثبت زدم چیکار کنم .
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

نحوه حسابداری مالیات عملکرد هر سال، در تاپیک ذیل توضیح داده شده است:

مالیات بر عملکرد

با این تفاوت که در زمان قطعی شدن مالیات شما، از آنجا که پیش پرداخت هم دارید، بنابراین بایستی بدین صورت عمل نمائید:

ذخیره مالیات عملکرد               ***
سود و زیان انباشته                  ***
                 پ.پ مالیات                      ***
                 مالیات پرداختنی               ***

با احترام...

سپاس شده توسط: رحیمی پور ، alipesaraklu ، حسین ، hoda
(۰۴ تير ۱۳۹۴، ۰۹:۵۷ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: ... در زمان قطعی شدن مالیات شما، از آنجا که پیش پرداخت هم دارید، بنابراین بایستی بدین صورت عمل نمائید:

ذخیره مالیات عملکرد               ***
سود و زیان انباشته                  ***
                 پ.پ مالیات                      ***
                 مالیات پرداختنی               ***

سلام بر همگی

پیش پرداخت مالیات بر عملکرد در همان زمانی که ذخیره مالیات شناسایی می شود تهاتر می شود و خالص ذخیره مالیات گزارش خواهد شد. به نظر بنده دلیل محکمی وجود ندارد که از یکسو حساب مطالبات از سازمان امور مالیاتی باز باشد و از سوی دیگر نیز بدون توجه به این مطالبات ذخیره یا بدهی بیش از واقع شناسایی کنیم. در واقع شما وقتی از بنده 10 ریال طلب دارید و 20 ریال هم به بنده بدهکار هستید مانده بدهی خود به بنده (یعنی 10 ریال خالص) را گزارش خواهید کرد.

با احترام
سپاس شده توسط:
(۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۲۴ ب.ظ)lazeheko نوشته: پیش پرداخت مالیات بر عملکرد در همان زمانی که ذخیره مالیات شناسایی می شود تهاتر می شود و خالص ذخیره مالیات گزارش خواهد شد. به نظر بنده دلیل محکمی وجود ندارد که از یکسو حساب مطالبات از سازمان امور مالیاتی باز باشد و از سوی دیگر نیز بدون توجه به این مطالبات ذخیره یا بدهی بیش از واقع شناسایی کنیم. در واقع شما وقتی از بنده 10 ریال طلب دارید و 20 ریال هم به بنده بدهکار هستید مانده بدهی خود به بنده (یعنی 10 ریال خالص) را گزارش خواهید کرد.

سلام دوست عزیز

الزامی به انجام این کار نیست که حتماً در پایان سال پیش پرداخت را با ذخیره مالیات عملکرد تهاتر کرد. آیا شما زمانی که از یک شرکت طلب داشته و به همان شرکت در حال حاضر بدهی دارید، می توانید این دو حساب را در پایان سال با هم تهاتر نمائید؟

ضمناً با فرض قبول صحبت جنابعالي؛ باتوجه به اينكه ايشان فرمودند برگ قطعي برايشان صادر شده است و حساب پيش پرداخت باز است، آيا ثبت بنده صحيح نمي باشد؟!

با احترام...

سپاس شده توسط: حسین
با سلامی دوباره

همانطور که عرض کردم بنا به اعتقاد و تجربه بنده این دو حساب با هم تهاتر می شوند.

پیوست استانداردهای حسابداری
مفاهیم نظری گزارشگری مالی
تهاتر دارایی‌ها و بدهی‌ها
31-3 . گاه مشخص نیست که دو یا چند قلم دریافتنی و پرداختنی، بیانگر دارایی‌ها و بدهی‌های جداگانه‌ای می‌باشند یا اینکه در واقع قلم واحدی را تشکیل می‌دهند. به طور مثال یک واحد تجاری ممکن است سوابق جداگانه‌ای برای انواع معاملات با واحد تجاری دیگر که هم خریدار و هم فروشنده است نگهداری کند.

32-3 . همان‌طور که برای سهولت امر می‌توان به نگهداری سوابق جداگانه‌ای از انواع مختلف معاملات با واحد تجاری دیگر مبادرت کرد، همچنین ممکن است از لحاظ اجرایی آسان‌تر باشد که تسویه این حساب‌ها در سررسید به طور جداگانه صورت گیرد. اما لزوماً از پرداخت و دریافت مبالغ ناخالص در تاریخی بعد از تاریخ ترازنامه نمی‌توان نتیجه گرفت که تعهد یا حق زیربنای بدهی یا دارایی در تاریخ ترازنامه پرداخت یا دریافت مبلغ خالص نبوده است. بدین ترتیب قصد طرفین در مورد نحوه تسویه ارتباطی با مناسبت یا عدم مناسبت تهاتر ندارد.

33-3 . تهاتر تنها زمانی مناسب است که واحد تجاری قادر باشد بر تسویه حساب از طریق پرداخت مبلغ خالص یا عدم پرداخت و الزام دیگری به پرداخت مبلغ خالص اصرار ورزد و این توان تضمین شده باشد. در چنین حالتی بدهی واحد تجاری یعنی تعهد انتقال منافع اقتصادی تنها به اندازه مبلغ خالص می‌باشد.

34-3 . این شرط که توان انجام تهاتر تضمین شده باشد مستلزم وجود حق قانونی تهاتر بوده و اینکه چنین حقی در صورت ناتوانی دیگری در ایفای تعهد، همچنان برقرار باشد زیرا در غیر این صورت معمولاً این امکان وجود دارد که واحد تجاری ملزم به ایفای تعهد خود گردد بدون آنکه بتواند به منافع اقتصادی آتی دارایی دستیابی پیدا کند.

با احترام و تشکر از توجه شما
سپاس شده توسط:
(۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۳۳ ب.ظ)lazeheko نوشته: همانطور که عرض کردم بنا به اعتقاد و تجربه بنده این دو حساب با هم تهاتر می شوند.

ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالی

خواهش می کنم، جسارتاً سوال من این بود آیا مطابق استانداردهای حسابداری می توان ح.دریافتنی و پرداختنی را با هم تهاتر کرد یا خیر؟

نظر شما را به بند 34 استاندارد حسابداری شماره یک جلب می کنم:

34- تهاتر دو یا چند قلم دریافتنی و پرداختنی تنها زمانی مناسب است كه توان واحد تجاری برای تسویه حساب از طریق پرداخت مبلغ خالص یا عدم پرداخت و الزام دیگری به پرداخت مبلغ خالص، تضمین شده باشد. این تضمین مستلزم وجود حق قانونی تهاتر است و اینكه چنین حقی در صورت ناتوانی دیگری در ایفای تعهد همچنان برقرار باشد. در غیر این صورت معمولاً این امكان وجود دارد كه واحد تجاری به ایفای تعهد ملزم شود، بدون آنكه بتواند به منافع اقتصادی آتی دارایی دست یابد.

جنابعالی طبق تجربه خود نظرتان را ارائه فرمودید و بنده هم بر حسب اطلاعات اندکی که دارم و موارد متعددی که برخورد داشتم خدمت شما عرض کردم الزامی به انجام این کار نیست که حتماً در پایان سال پیش پرداخت را با ذخیره مالیات عملکرد تهاتر کرد.

اگر شما مورد قانونی درباره الزام تهاتر این دو حساب دارید قرار دهید، در غیر اینصورت صلاح نمی دانم این تاپیک ادامه پیدا کند. شما نظر خودتان را فرمودید و بنده هم همینطور، قضاوت بر عهده استفاده کنندگان از مطلب.

با احترام...

سپاس شده توسط: hoda ، حسین
دوستان بحث رو اینقدر پیچیده نکنید:

در پایان سال دو حالت وجود دارد یا سود داریم یا زیان

1-درحالت سود:
سود 100
مالیات 25
پیش پرداخت 5

عملکردوسودزیان  25
           پیش پرداخت    5
           ذخیره مالیات    20

یک جائی هم پیش میاد پیش پرداخت بیشتر از مالیاته مثلا" 50

عملکردوسودوزیان   25
        پیش پرداخت             25

دراینجا پیش پرداخت 25 ما طلبکار از دارائی توی حساب باقی تا تکلیف مشخص بشه

2- زمانی که زیان داریم:
هیچ ثبتی ندارد اینجا همون رقم پیش پرداخت باز است تا تعیین تکلیف
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، رحیمی پور
با سلام

در پایان سال در صورت اینکه نیاز به ذخیره مالیات باشد ذخیره گرفته خواهد شد.

ولی با پیش پرداخت مالیات تهاتر نخواهد شد.

چرا ؟

پیش پرداخت وجه نقدی است که پرداخت شده است بابت ..............

ولی ذخیره بر اساس تشخیص ما در اظهارنامه طبق مدارک داشته ما

یعنی دارایی محترم ما فکر می کنیم طبق مدارک که داریم و جمع بندی کرده ایم  باید فلان مقدار

مالیات پرداخت نماییم .

پس هر دو در سرفصلهای خودشان ثبت و نگهداری میگردد

در سال بعد به دفاتر ما رسیدگی میشود و فرضا باید مقدار بیشتری مالیات پرداخت نماییم

فرضا ما 50  میلیون ریال پیش پرداخت داشته ایم

100  میلیون ریال ذخیره در نظر گرفته ایم

دارایی در برگ قطعی 200  میلیون مالیات را شناسائی و قطعی نموده است

ما در هنگام ذخیره قطعا این سند را صادر کرده ایم

بد - سود و زیان جاری             100
                                              بس - ذخیره مالیات          100

-----------------------------------------------------------
پس برای پرداخت مالیات قطعی این سند صادر میگردد

بد- سود و زیان انباشته                     100
بد -ذخیره مالیات                              100
                                          بس-   پیش پرداخت مالیات             50
                                          بس- بانک                                     150

با احترام
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، رحیمی پور ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۲۹ ق.ظ