Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: پیش پرداخت مالیات در اظهارنامه
(۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۳۱ ق.ظ)Akbarzadeh نوشته: ولی ذخیره بر اساس تشخیص ما در اظهارنامه طبق مدارک داشته ما
یعنی دارایی محترم ما فکر می کنیم طبق مدارک که داریم و جمع بندی کرده ایم  باید فلان مقدار مالیات پرداخت نماییم .

با سلام و تشکر

اتفاقاً اشکال بحث در همین قسمتی است که در بالا بولد شده است.

- شما 50 ریال پیش پرداخت مالیات داده اید و این یعنی بخشی از بدهی مالیاتی که هنوز سال تمام نشده است را جلوجلو پرداخت کرده اید و این یعنی از دارایی طلب دارید

- در پایان سال هم حساب و کتاب می کنید و می بینید بر اساس عملکرد سود و زیانی خود مثلاً 400 ریال سود مشمول مالیات دارید و نتیجتاً 100 ریال بابتش بدهی مالیاتی دارید

- حال آیا می توان گفت «یعنی دارایی محترم ما فکر می کنیم باید 100 ریال مالیات پرداخت نماییم»؟

خیر چون اگر اینگونه فکر کنید یعنی طلب خود را از دارایی در نظر نگرفته اید لذا باید بگویید «دارایی محترم! من از شما 50 ریال طلب دارم و 100 ریال هم فکر می کنم بدهکارم پس باید به شما 50 ریال پرداخت نمایم».

اکنون دقیقاً مسئله این است (که امیدوارم به قولی دوستی پیچیده اش نکنیم) چرا شما هر دو حساب 50 ریال طلب و 100 ریال بدهی خود را جداگانه باز نگه داشته و در ترازنامه هم جداگانه گزارش می کنید؟ دلیلش یا منفعتش چیست؟ با این عمل چه می خواهید بگویید؟

آیا وقتی پیش پرداخت خرید مواد اولیه می دهید و بعدها مواد را تحویل می گیرید تا زمان تسویه حساب نهایی، پیش پرداخت را جداگانه و بدهی بابت مواد اولیه دریافت شده گزارش می کنید؟
البته متوجه هستم تفاوت هایی با پیش پرداخت خرید مواد اولیه با پیش پرداخت مالیات وجود دارد اما آیا این تفاوت تا چه اندازه توجیه می کند که دو حساب اول جداگانه گزارش کنیم و دو حساب دوم یعنی خرید مواد اولیه را متهاتر گزارش کنیم؟

با تشکر
سپاس شده توسط: alipesaraklu
سلام
ضمن تشکر از دوستان
در پایان بایدخدمت دوستان عرض کنم که مالیات تکلیفی مالیاتی است که به عنوان علی الحساب عملکرد توسط کار فرما به دارایی پرداخت می شود که در نهایت هنگام پرداخت مالیات سال در صورتی که فیش های مالیات تکلیفی را به تایید واحد مالیاتی برسانید می توانید در اظهار نامه مشخصات فیش های پرداختی را در جدول مخصول وارد نموده و از مالیات عملکرد همان سال کسر نمایید
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۱۰ ب.ظ)mehdiasiaban نوشته: ... در صورتی که فیش های مالیات تکلیفی را به تایید واحد مالیاتی برسانید می توانید در اظهار نامه مشخصات فیش های پرداختی را در جدول مخصول وارد نموده ...

اولاً رفرنس قانونی خود در مورد اینکه ابتدا باید فیش به تأیید واحد مالیاتی برسد بعد در اظهارنامه درج شود را ارائه نمایید

دوماً فرض کنید، سال اول فعالیت شرکت است (سال 91)، 10 ریال فیش مالیات تکلیفی داریم، آخر سال 20 ریال هم مالیات محاسبه می کنیم. به نظر شما هنگام ارائه اظهارنامه چون فیش ها تأیید نشده اند 20 ریال مالیات محاسبه شده را پرداخت می کنیم و در سال بعد یعنی سال 92، 10 ریال سال طلب سال قبل را تأیید می کنیم و هنگام ارائه اظهارنامه سال 92 در سال 93 از این 10 ریال استفاده می کنیم؟
به نظر شما غیر منطقی نیست؟
سپاس شده توسط:
(۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۵۸ ب.ظ)lazeheko نوشته: اولاً رفرنس قانونی خود در مورد اینکه ابتدا باید فیش به تأیید واحد مالیاتی برسد بعد در اظهارنامه درج شود را ارائه نمایید

دوماً فرض کنید، سال اول فعالیت شرکت است (سال 91)، 10 ریال فیش مالیات تکلیفی داریم، آخر سال 20 ریال هم مالیات محاسبه می کنیم. به نظر شما هنگام ارائه اظهارنامه چون فیش ها تأیید نشده اند 20 ریال مالیات محاسبه شده را پرداخت می کنیم و در سال بعد یعنی سال 92، 10 ریال سال طلب سال قبل را تأیید می کنیم و هنگام ارائه اظهارنامه سال 92 در سال 93 از این 10 ریال استفاده می کنیم؟
به نظر شما غیر منطقی نیست؟

رفرنس بنده تجربه و مشکلات موجود در سیستم مالیاتی کشور، لزوم جمع شدن هرچه سریعتر پرونده مالیاتی شرکت جهت اخذ لاین اعتباری و .... چرای مطلب هم :چون همیشه که کارفرما تک تک پرداخت انجام نمی ده و شاید طی یک لیست چند میلیارد رو با یک فیش پرداخت کرده وسهم شما فقط جزء کوچکی از آن باشد حال اگه شما شماره فیشی  رو قید کنید کار فرما به شما اعلام کرده اصلا شاید اشتباه باشه چه جوری می خواهید ممیز رو قانع کنید که عددی که درج کردین تو دل این فیش هست ؟اونوقت علاوه بر اینکه شما یاید دردسر دویدن دنبال قانع کردن ممیز باشید ممکنه خیلی ساده جریمه دیرکرد نیز مطالبه بشه انوقت خوشبینانه ترین حالت اینه که شما یه سال زودتر یه مبلغ به دارایی دادین حالا شما اگر رفرنسی داردید که عنوان نموده تایید دارایی در چنین مواردی نیاز نیست ممنون میشم بیان کنید 

شما کافیه چند قرارداد با مپنا یا نفت کار کنید متوجه عرایض بنده میشید .
ضمناً رعایت ادبیات نوشتاری نشان دهنده شخصیت شماست اگر دارید بحث منطقی می کنید با منطق و نوشتار صحیح حرف خودتون رو جلو ببرید مطمئنا ً نتیجه بهتری خواهید گرفت
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۱۷ ب.ظ)lazeheko نوشته: لذا باید بگویید «دارایی محترم! من از شما 50 ریال طلب دارم و 100 ریال هم فکر می کنم بدهکارم پس باید به شما 50 ریال پرداخت نمایم».

دوست عزیز جناب lazeheko

با سلام

بنده با شما در اینجا موافق هستم ولی توجه شما را به موارد زیر جلب می نمایم

در صفحه 2 اظهارنامه در قسمت پایین 

بخش ب  - محاسبه مالیات 

ردیف 16  همان مالیاتی است که بنده عرض کردم    ""   باید فلان مقدار مالیات پرداخت نماییم .  ""

ردیف 17 پیش پرداخت ثبت میگردد

و ردیف 18 مالیاتی که باید بپردازید و اگر اضافه پرداخت کرده اید که منفی نشان میدهید

ردیف 17 که در اینجا آورده میشود همان تهاتر منظور شماست ولی ثبت و سندی در دفاتر انجام نميشود تا

مالیات قطعی که توسط دارائی اعلام میگردد که ثبتهایش را مشاهده فرمودید.

با احترام
سپاس شده توسط: lazeheko ، Masoud_MI ، mehdiasiaban ، hoda ، حسین ، رحیمی پور ، sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۳۱ ق.ظ