Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و گفتگو: صورتحساب سود و زیان در نرم افزار
سلام و وقت بخیر همکاران عزیز
چند سوال از دوستانی که با نرم افزارهای مالی کار می کنند پیرامون صورت حساب سود و زیانی که در نرم افزار ایشان تعبیه شده:
1-قابلیت تهیه گزارش مربوطه برای محدوده ی تاریخی وجود دارد؟
2-از کدام سطح از حساب ها برای تهیه گزارش استفاده می شود(آخرین سطح استفاده شده در گزارش)؟
3- با تعریف حساب موقت جدید، آیا در گزارش سود و زیان تغییرات مربوطه اعمال می گردد یا باید خود کاربر این کار را انجام دهد؟
4-سود حاصل از گزارش سود و زیان چگونه به ترازنامه منتقل می شود؟(سیستمی یا توسط کاربر)؟
قبلا از همکاری شما کمال تشکر را دارم
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: tabanbam
سلام
متاسفانه به دلیل سنتی کار کردن اکثر همکاران و همچنین محدودیت های قانونی موجود در کار مالی معمولا حسابداران ترجیح می دهن خود به ترازنامه و سود وزیان برسند تا سیستم اما باید عنوان کنم که سود در سطح حساب های کل گرفته می شود و الباقی سطوح جهت مقایسه است
بنده تا کنون ندیدم که سود وزیان سیستمی به تراز نامه انتقال یابد ولی کار غیر ممکنی نیست
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، tabanbam ، sepideh
سلام

از پشتیبان برنامه میتونید راهنمایی بگیرید .

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda
(۰۷ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۵۴ ق.ظ)sepideh نوشته: سلام

از پشتیبان برنامه میتونید راهنمایی بگیرید .

ممنون دوست عزیز
پشتیبان هر شرکت زمانی پاسخ می دهد که من مشتری شرکت باشم Sad ،خودم در شرکت نرم افزاری مشغولم و برای ارتقای نرم افزارهای تولیدی شرکت این سوالات رو پرسیدم.
متشکرم
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۴۴ ق.ظ)hoda نوشته: چند سوال از دوستانی که با نرم افزارهای مالی کار می کنند پیرامون صورت حساب سود و زیانی که در نرم افزار ایشان تعبیه شده:

سلام سركار خانم هدي گرامي

نظر يكي از دوستان در اين باره را جويا شده و نتيجه را به جنابعالي اطلاع مي دهم:

نقل قول:1- نرم افزارهای همکاران سیستم قابلیت گزارش گیری از محدوده تاریخی مورد نظر کاربر، بدون محدودیت سال مالی را دارا می باشد.

2- قابلیت گزارشگیری از تمامی سطوح حساب از کل به جزء، همچنين جزء به کل را دارا بوده و تا 12 سطح حساب قابلیت چیدمان کدینگ را دارد.

3- حسابهای موقت جدید باید یکبار در الگوی بستن حسابها انتخاب و حساب طرف مقابل برایشان مشخص شود تا به صورت سیستمی حسابها بسته شوند.

4- حساب سود و زیان جاری، قابلیت بسته شدن اتوماتیک به حسابهای ترازنامه را دارا می باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، alipesaraklu ، zeinab ، حسین ، ATEFE
نقل قول:2- قابلیت گزارشگیری از تمامی سطوح حساب از کل به جزء، همچنین جزء به کل را دارا بوده و تا 12 سطح حساب قابلیت چیدمان کدینگ را دارد.

مسعود جان البته باید بگم  سود و زیان در سطح حساب های کل معنی دارد و درسایر سطوح معنی دارد نیست فقط جهت بررسی مشتریان و محصول معنی دار میشه ، همچنین همکاران سیستم 6 سطح داره که فقط در ازای پول زیادی از ساپکو و مهر کام انبار اون رو 12 سطحی کردن
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، ATEFE
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۳۹ ب.ظ)mehdiasiaban نوشته: مسعود جان البته باید بگم  سود و زیان در سطح حساب های کل معنی دارد و درسایر سطوح معنی دارد نیست فقط جهت بررسی مشتریان و محصول معنی دار میشه ، همچنین همکاران سیستم 6 سطح داره که فقط در ازای پول زیادی از ساپکو و مهر کام انبار اون رو 12 سطحی کردن

سلام جناب آقای آسیابان عزیز

ضمن تشکر از شما، صحیح می فرمائید. سود و زیان در سطح کل می باشد و منظور شخصی که این پاسخ را از ایشان نقل قول کردم سایر گزارشات بود (نه صورت سود و زیان) که در تمامی سطوح قابل دستیابی است.

در مورد سطوح آن نیز ممنون بابت ارائه توضیحات جنابعالی، لطف کردید؛ این موارد رو نمی دونستم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: mehdiasiaban ، sepideh ، hoda
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۴۴ ق.ظ)hoda نوشته: سلام و وقت بخیر همکاران عزیز
چند سوال از دوستانی که با نرم افزارهای مالی کار می کنند پیرامون صورت حساب سود و زیانی که در نرم افزار ایشان تعبیه شده:
1-قابلیت تهیه گزارش مربوطه برای محدوده ی تاریخی وجود دارد؟
2-از کدام سطح از حساب ها برای تهیه گزارش استفاده می شود(آخرین سطح استفاده شده در گزارش)؟
3- با تعریف حساب موقت جدید، آیا در گزارش سود و زیان تغییرات مربوطه اعمال می گردد یا باید خود کاربر این کار را انجام دهد؟
4-سود حاصل از گزارش سود و زیان چگونه به ترازنامه منتقل می شود؟(سیستمی یا توسط کاربر)؟
قبلا از همکاری شما کمال تشکر را دارم

دوست عزیز
سلام
من خودم مدتها از سیستم حسابداری قیاس استفاده میکردم و تقریبا اطلاعات مفیدی میتونم به شما بدم.
در موردگزارشات شما میتونید در بازه های زمانی مختلفی روکش های مورد نظر خودتو نو دریافت کنید.
و همچنین شما میتونید تا سطح تفصیل و به تفکیک همه سطوح گزارشات سود و زیان خودتونو دریافت کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط: shahla_rezaei71

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۳۱ ق.ظ