Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر: کارگران امسال چقدر عیدی می‌گیرند؟
حداقل عیدی کارگران امسال ۱میلیون و ۴۲۴هزار تومان و حداکثر آن ۲میلیون و ۱۳۷هزار تومان خواهد بود.

عیدی آخر سال کارگران برای سال جاری بر اساس قانون کار تعیین می‌شود. براین اساس حداقل دستمزد کارگران ۷۱۲هزار تومان بوده که طبق قانون حداقل عیدی دو برابر حقوق پایه یعنی ۱ میلیون و ۴۲۴ هزار تومان و حداکثر آن ۲ میلیون و ۱۳۷ هزار تومان خواهد بود.

سال گذشته نیز حداقل دستمزد ۶۰۸هزار تومان تعیین شده بود که بر مبنای آن کارگران حداقل یک میلیون و ۲۱۶ هزار تومان و حداکثر یک میلیون و ۸۲۶ هزار تومان عیدی گرفتند.

کارفرمایان مکلف هستند که عیدی آخر سال را تا پیش از پایان سال به کارگران پرداخت کنند.

طبق ماده واحده قانون کار کلیه کارگاه‌های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به‌نسبت یک سال کار معادل شصت روز آخرین مزد را به‌عنوان عیدی و پاداش بپردازند. مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان نبایستی از معادل نود روز حداقل مزد روزانه قانونی تجاوز کند.

مبلغ پرداختی به کارکنانی که کمتر از یک سال در کارگاه کار کرده‌اند باید به‌مأخذ ۶۰ روز مزد و به‌نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه شود. مبلغ پرداختی از این بابت برای هر ماه نباید از یک‌دوازدهم سقف تعیین شده در فوق تجاوز نماید.

عیدی کارمندان دولت در سال جاری ۶۸۷ هزار تومان اعلام شده که این رقم در بودجه ۹۵ نیز ۷۵۰ هزار تومان پیشنهاد شده است.

منبع: تازه هاي حسابداري
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، zeinab ، حسین ، parisa68
باسلام و تشكر . اين رو هم بگم بد نيست اگر به كارگري كه با حداقل اداره كار حقوق ميگيره كمتر از 1424850 تومان عيدي دادن ميتونه بره و شكايت كنه
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، zeinab
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۰۲:۲۴ ب.ظ)حسین نوشته: باسلام و تشكر . این رو هم بگم بد نیست اگر به كارگری كه با حداقل اداره كار حقوق میگیره كمتر از 1424850 تومان عیدی دادن میتونه بره و شكایت كنه

سلام دوستان عزیز
پس این عیدی که اخبار گفت 680000 تومان هست جریانش چیه؟
من پنج ماه یه جایی کار کردم الان دیگه نمیخوام اونجا کار کنم میخواستم بدونم که عیدی این چند ماه روباید چطور حساب کنم ؟
خدایا! هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر، عمریست گرفته ای مبادا رها کنی!
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۵۸ ق.ظ)zeinab نوشته: سلام دوستان عزیز
پس این عیدی که اخبار گفت 680000 تومان هست جریانش چیه؟
من پنج ماه یه جایی کار کردم الان دیگه نمیخوام اونجا کار کنم میخواستم بدونم که عیدی این چند ماه روباید چطور حساب کنم ؟

خودم جواب سئوالمو فهمیدم 680000 تومان مال کارکنان دولت بود.1424850 تومان عیدی کارگری هستش
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۵۸ ق.ظ)zeinab نوشته: پس این عیدی که اخبار گفت 680000 تومان هست جریانش چیه؟

سلام سرکار خانم زینب گرامی

مبلغ عیدی امسال کارمندان دولت 687 هزارتومان می باشد، نه کارگران. در خط آخر متن خبر هم توضیح داده شده است.

(۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۵۸ ق.ظ)zeinab نوشته: من پنج ماه یه جایی کار کردم الان دیگه نمیخوام اونجا کار کنم میخواستم بدونم که عیدی این چند ماه روباید چطور حساب کنم ؟

بستگی به میزان حقوق شما دارد. برای محاسبه حقوق نیز از فرمول زیر استفاده نمائید:

عیدی = مدت کارکرد به روز * [ 365 / دو برابر (30 * مزد ثابت)، به شرطی که از سه برابر حداقل مزد سال مالی مورد نظر بیشتر نشود ]

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، zeinab ، hoda
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۰۶ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
بستگی به میزان حقوق شما دارد. برای محاسبه حقوق نیز از فرمول زیر استفاده نمائید:

عیدی = مدت کارکرد به روز * [ 365 / دو برابر (30 * مزد ثابت)، به شرطی که از سه برابر حداقل مزد سال مالی مورد نظر بیشتر نشود ]

سلام جناب معدلی ممنون از پاسختون
من مزد ثابت که طبق قانون کار هستش ضربدر دو کردم تقسیم بر دوازده ماه ضربدر پنج ماه
اینم فکر کنم درست باشه
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۰۹ ق.ظ)zeinab نوشته: سلام جناب معدلی ممنون از پاسختون
من مزد ثابت که طبق قانون کار هستش ضربدر دو کردم تقسیم بر دوازده ماه ضربدر پنج ماه
اینم فکر کنم درست باشه

سلام و عرض ادب خدمت شما

خواهش مي‌كنم، انجام وظيفه بود.

بله اين مورد هم مي‌شود گفت درست است اما ممكن هست هرچند اندك (به دليل تعداد روزهاي متفاوت در ماه‌هاي سال) به نفع، يا به ضرر كارگر شود. شما هيچوقت فرمول‌ها را تحريف نكنيد و عيناً مطابق آنها عمل نمائيد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: zeinab ، حسین ، hoda ، ATEFE

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۷:۵۱ ق.ظ