Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با مرورگر فایرفاکس و اپرا
سلام
متاسفانه نمیتوانم از طرق مرور گر فایر فاکس واپرا وارد سایتها بشم (یعنی فقط اکسپلورر به من جواب میدهد)/آیا با این مشکل فقط بنده مواجه هستم یا خیر؟
اگر بلی آیا کسی از دوستان از علت این امر وراهکارش مطلع هست؟
با احترام وتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سرکار خانم مرضیه گرامی

در مرحله اول لطفا یک بار کش مرورگرهای مذکور را پاک کنید و دوباره امتحان کنید .
اگر جواب نداد بفرمائید تا در حد توان راهنمایی کنم .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
لطفا راجع به کش مرورگر وچگونگی این عمل(پاک کردن) توضیح دهید
پاسخ
سپاس شده توسط:
کش همون حافظه مرورگر هست ( History ) که می تونید با فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Delete به آسانی آن را پاک کنید . البته از طریق دیگری هم امکان پذیر است اگر این مورد جواب نداد بفرمائید تا راه دیگر را که در هر مرورگر تقریبا متفاوت است توضیح دهم .

با احترام ...

پاسخ
سپاس شده توسط:
تشکر/متوجه شدم اما
باید عرض کنم که فایر فاکس فقط یک صفحه خالی ظاهر میشه (یعنی اولش قسمتی از صفحه اصلیش با سرعت لاک پشتی ظاهر میشه اما بعدش کل صفحه سفید میشه /ضمنا باز بودن مرورگر فایر فاکس در این حالت باعث کند شدن اکسپلورره)==> نمیشود در فایر فاکس کش رو پاک کرد
شاید این نکته مهم باشه که اکسپلورر هم چنروز پیش کند بود تا اینکه اکسپلورر 8رو دانلود کردم
پاسخ
سپاس شده توسط:
پس اگر درست متوجه شده باشم مشکل از سرعت اینترنت شماست ، چرا که فرمودید مقداری از سایت باز شده بعد صفحه سفید می شود .

شما سعی کنید همیشه مرورگرتون هر چی که هست ( ... , Internet Explorer , Mozilla Firefox , Opera ) بروز و آخرین ورژن باشه تا به راحتی از اینترنت استفاده کنید .

در مرورگر فایر فاکس از منوی Tools گزینه Options رو انتخاب کنید ، سپس :

1- در تب Advanced ، زبانه Network شما دو گزینه Clear now می بینید . بر روی آنها کلیک کنید .

2- در تب Privacy ، قسمت History بر روی گزینه Clear your recent history کلیک کنید و در مقابل Time range to clear گزینه Everything و در قسمت Details تیک تمام گزینه ها رو بزنید و برروی Clear now کلیک کنید . سپس بر روی Remove individual cookies کلیک کنید و برروی Remove all cookies کلیک کنید و در نهایت بر روی Ok کلیک نمائید .

با احترام ...

پاسخ
سپاس شده توسط: Milad ، marzieh
سلام

در تکمیل فرمایشات افشین جان عرض کنم خدمتتون که این مشکل به ssl و ssh مرورگرتون و پلاگین های آن مربوط میشه.

به طور پیشفرض این پلاگین ها روی اینترنت اکسپلورر نصب هست و به طور خودکار آپدیت میشوند.

اما در مرورگر فایرفاکس ، گوگل کروم و اپرا باید به صورت دستی نصب شوند. ولی با توجه به تحریم و مشکلات اینچنینی اگر نخواهیم به خودمون دردسر دهیم راه حل آن پاک کردن و نصب ورژن جدید مرورگر که افشین جان فرمودند میباشد.

گاها فایل های سیستمی باعث تخریب این پلاگین ها میشوند که نباید از نصب مجدد ویندوز غافل شویم
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh
باسلام وتشکر
راه حل اول یعنی: حذف تاریخچه درحال حاضر امکان پذیر نیست زیرا روی مرورگر فایرفاکس کنونی ام کاری نمیشه انجام داد==> راه حل دوم: حذف کلی فایر فاکس ودانلود مجدد را امتحان میکنم(ووولی گمانم بر این است که بایست راه حل آخر (نصب ویندوز)انجام شود /وجود همان فایل های سیستمی که نمیدونم چی هست و مدام درزمان کار کردن چه با نت چه غیر نت پیغامهایی توسط سیستم داده میشودShy)
بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Milad
مرور گر فایرفاکس قبلی حذف شد وجدید نصب شد اما همانطور که انتظار میرفت هرچقدر صبر کردم متاسفانه ساعت شنی از صفحه فایر فاکس خداحافظی نکرد وازبین نرفت ==>فایرفاکس فعال نشد
آیا پیغام زیر میتواند به معنای مشکل داشتن فایل سیستمی باشد
The instruction at "0x7c911899" referenced memory at "0x00000010".The memory could not be "read".cleak on ok to terminate the progrom.

ok
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۳۶ ب.ظ)marzieh نوشته: مرور گر فایرفاکس قبلی حذف شد وجدید نصب شد اما همانطور که انتظار میرفت هرچقدر صبر کردم متاسفانه ساعت شنی از صفحه فایر فاکس خداحافظی نکرد وازبین نرفت ==>فایرفاکس فعال نشد

ضمن عرض سلام مجدد

منظور شما از فایر فاکس فعال نشد چیست ؟ مرورگر بعد از نصب فعال می شود .
لطفا این مورد رو هم امتحان کنید :

از منوی Tools گزینه Options رو انتخاب کنید ، در پنجره Options از تب Advanced ، زبانه Network در قسمت Connection بر روی Settings کلیک کنید .
حال در پنجره Connection Settings احتمالا تیک گزینه Use system proxy settings فعال می باشد ، لطفا شما بر روی No proxy کلیک کنید تا تیک آن فعال شود و بر روی Ok کلیک کنید و در پنجره قبلی نیز بر روی Ok کلیک کنید .
در نهایت کلیدهای ترکیبی Ctrl+F5 را فشار دهید و یک بار پنجره مرورگر را ببندید و از اول باز کنید . امیدوارم که این روش جواب بدهد .

با احترام ...

پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۰۷:۲۱ ب.ظ