باسلام
تصور بفرمایید چند محصول به شرح ذیل در کارخانه تان که از هیچ نرم افزار حسابداری استفاده نمیکند موجود است:
A1B1:محصول 1 با مشخصات خاص خودش(سایز 1 مدل A ,...)
A2B2:محصول 2 با......
A3B3:محصول 3 با......
A4B4:محصول 4 با......
حال شما قصددارید که حواله انبار(یا فاکتور تعداد/مقدار خروجی ) این محصولات را دراکسل طراحی کنید/به نحوی که وقتی کد محصولات را میزنید خود بخود مابقی اطلاعاتش در مکان های مربوط به خودش بنشیند(به جز تعداد/مقدار)ونیاز به تایپ تمامی اطلاعات نباشد. این روش آیا در اکسل 2007 ویا2010 قابل طراحی است؟اگر بلی ممنون میشم چگونگی انجام دادنش را بفرمایید
بااحترام
توضیحات تکمیلی:
زمانی که از نرم افزارهای موجود استفاده میکنیم به راحتی این کار قابل اجراست کافیه که کد ها رو معرفی کنیم ودر زمان صدور حواله انبار کد را انتخاب کنیم ومقدار خروجی زده شود وپرینت
این چیزی که شما می خواهید را می توان در اکسل و اکسس پیاده کرد ، لطف کنید اگر توضیحات تکمیلی دیگری دارید ارائه کنید تا یک فایل نمونه برای شما تهیه کنم .
برای تهیه فایل یکسری اقلام به همراه مشخصات و کد نیز ذکر بفرمائید .
با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
دوست عزیز تشکر از لطفتون
متاسفانه توضیحات دیگری به ذهنم نمیرسه که عرض کنم
فرم اکسل مورد نظر بایست معرف مواد خروجی انبار کارخانه باشد/این فرم ومواردی که بایست درآن لحاظ گردد(مانند نام راننده تحویل گیرنده بار وآدرس و...) آماده شده است (البته دردسترس نیست وگرنه درسایت میگذاشتم) ولیکن بایست تمامی مشخصات زیر در هنگام آماده سازی حواله تایپ گردد که زمان گیر است.
محصولات را مواد غذایی درنظر بگیرد به فرض:
کنسرو تن ماهی 3تکه چابدار 180 گرمی با کد A1
کنسرو لوبیا 2تکه لیبلدار 180گرمی با کد A2
کنسرو قیمه سیب زمینی 3 تکه چابدار 500گرمی با کد A3
سرکار خانم مرضیه گرامی ، منظور بنده این بود که مواردی که می خواهید در فرم بعد از زدن " کد " به طور خودکار قرار بگیرد را ذکر بفرمائید و ... .
حتی می تونید انتخاب کنید که مثلا یک سری اطلاعات مربوط به کالا مثلا قیمت ، وزن ، تاریخ انقضاء و ... از یک جدول و اطلاعاتی از قبیل نام تحویل گیرنده ، مقصد ، هزینه حمل و ... از یک جدول دیگر فیلتر و در گزارش ( فرم ) مورد نظر لحاظ شود .
شما بایستی اینها را مشخص کنید یا طی لیستی ارائه نمائید تا بنده بتوانم یک فایل کامل و تمام شده ارائه کنم که نیازی به تغییرات بیشتر در آن نباشد .
با احترام ...
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
موارد متغیر: نام محصول/وزن/نوع مارک/تعداد تکه/سایز/ نوع درب(قیمت نیازی نیس)
اگر همانطور که فرمودید بشود نام ونشانی تحویل گیرنده را هم بصورت جداگانه وهمانند دفترچه تلفنی در اکسل داشت ، بسیار عالی میشود (چون اگر به همان آدرس ویا شخص، مجدد باری فرستاده شد نیاز به تایپ آدرس نباشد ویا اگر درصدد پیدانمودن بار فرستاده شده به آن شخص بودیم با اینتر کردن بر روی نام شخص ،بارهای فرستاده شده مشخص گردد)/
بایستی از پیشنهاد وراهنمایی ارزنده اتان ونیز تلاشتون درجهت پاسخگویی بسیار تشکر کنم لقمه آماده شده خوب وقشنگه آ ولیکن بشخصه دنبالش نیسم .امیدوارم فایل شما مورد استفاده دوستان دیگر هم قرار گیرد
بااحترام
خواهش می کنم ، به هرحال بایستی فایلی تهیه شود که کمترین نقص و بیشترین بهره را داشته باشد و دلیل پرسیدن سوالهای زیادم نیز از همین بابت است ، امیدوارم که ببخشید .
به عنوان آخرین سوال ، لطفا بفرمائید این مواد متغیر برای تمام محصولات وجود دارد ؟
اگر خیر ، لطفا هر گروه محصول را با متغیر های آن مشخص نمائید .
منظورم اینه که برای مثال :
گروه لبنیات ( A ) : نام محصول ، مارک ، وزن ، درصد چربی ، ...
گروه کنسرو ( B ) : نام محصول ، مارک ، وزن ، تعداد تکه ، ...
و إلی آخر
با احترام ...
ببخشید کمی دیر شد ، اما این فایل ساده اکسل را برای شما تهیه کردم ، امیدوارم که مفید واقع گردد . اگر وقت کنم حتماً اکسس هم تهیه خواهم کرد .
فقط لازم هست دو نکته را خدمت شما عرض کنم ؛
1- اگر شما در کاربرگ حواله فروش ، کالاهای بیشتری نیاز داشتید وارد کنید و یک ردیف جدید ایجاد کردید ، بایستی فقط فرمول سلول "نام محصول" را از سطر قبل به سطر جدید بسط بدهید و بقیه فرمولها به طور خودکار اعمال خواهند شد .
2- شما کاربرگ حواله مشتری رو که باز کنید فقط کافیه کد کالا و کد مشتری رو وارد کنید و بقیه اتوماتیک جایگزین میشه ، بعلاوه ردیف و نام تحویل گیرنده رو هم باید دستی وارد کنید ( البته می شود برای این هم فرمول تعریف کرد ) .
اگر نیازی به تغییرات بود بفرمائید تا اعمال کنم .
با احترام ...
جناب معدلی گرامی
بسیار بسیار تشکر/شرمنده اگر از قوانین سایت (راجع به قوانین تشکر) رعایت نکردم
فایلتون همان چیزی بود که میخواستم
چشم اگر نیاز به تغییرات دیگر بود خدمتتان عرض خواهم کرد/ازاینکه وقت بسیاری برای این امر گذاشتید بسی متشکرم
بااحترام
وبسایت فروملرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان میباشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایههای گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.