۱۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۰۳ ب.ظ
سلام برهمه دوستان
ولادت معصومه موسی(علیه السلام) ، اخت الرضا(علیه السلام) بر همگان مبارک
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
مناسبات: ولادت با سعادت حضرت معصومه (سلام الله علیها)
|
۱۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۰۳ ب.ظ
سلام برهمه دوستان
۱۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان.
منم به نوبه خودم- ولادت حضرت معصومه (ع) را به تمامی کاربران عزیز -بخصوص دختران گل تالار- تبریک میگم....
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything
۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام به همه دوستان گرامی
بنده همه به نوبه خودم این ولادت با سعادت و روز دختر رو به تمامی خانمهای محترم علی الخصوص خانمهای گرامی فروم لرن تبریک عرض می کنم . با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۰۶:۲۵ ب.ظ
وووووووووووو مبارک مبارک روز خودم مبارک یعنی ببخشید منظورم این بود که ولادت حضرت معصومه(ع) و روز دختر رو به همه دختران خوب (مث خودم) تبریک میگممممممم
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۰۶:۲۵ ب.ظ)asena نوشته: دختران خوب (مث خودم) تبریک میگممممممم چقدرم خودتوتحويل ميگيري *هوا بس ناجوانمردانه سرد است* سپاس شده توسط:
دختراي گل سايت بازم روز دختروبه همتون تبريك ميگم اميدوارم هميشه سلامت باشيد وشاد
اما يه سوالي ذهن منو به خودش مشغول كرده...... چرا تو روز دختر بهمون كادو نميدن هاااااااااااااااااااااااااا روز دختر چه كم از روز مادر و پدر و روز تولد دارد؟؟ " ...u only live once..."
۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۰۹:۲۷ ق.ظ
سلام
ببخشيد من هم با تاخير روز دختر را به دخترهاي خوب تالار تبريك ميگويم لطفا تاخير من را به حساب بي دختري من بگذاريد . با احترام
۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۴۵ ق.ظ
سلام
مونگرل عزیز تشکر(دختران گل) داداش مسعود ممنون آسنا جون مننم شامل میشم دیگه مینا جون یبار یه کادو گرفتم (بستنی بود تازه به نام عیسی وشکم موسی ) جناب مظفر نفرمایید /ممنون از لطفتون(ضمنا بااجازه تمام دوستان گلم :ما هااااا بچه های شما هستیم آ ) بااحترام
۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۴۵ ق.ظ)marzieh نوشته: مینا جون یبار یه کادو گرفتم (بستنی بود تازه به نام عیسی وشکم موسی ) مرضيه جون ان شاله يه بار كادو بگيرم....به نام وبه شكم خودمون " ...u only live once..."
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |
زمان کنونی: ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، ۰۸:۴۴ ب.ظ |