اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد
وعجّل فرجهم
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
مناسبات: شهادت حضرت فاطمه (س)
|
اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد وعجّل فرجهم
۰۵ فروردین ۱۳۹۲، ۱۱:۳۸ ق.ظ
ما زنده به لطف و رحمت زهرائیم / مامور برای خدمت زهرائیم
روزی که تمام خلق حیران هستند / ما منتظر شفاعت زهرائیم شهادت حضرت فاطمه (س) تسلیت
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی یا بی بی روز شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)یکی خدمت آیت الله بهجت عرض کرد: آقا تسلیت میگم ، به حضرت زهرا سلام الله علیها سیلی زدند.. آیت الله بهجت فرمودند: الان هم به حضرت زهرا سلام الله علیها سیلی می زنند عرض کردند: الان چطور به حضرت سیلی می زنند؟ آیت الله بهجت فرمودند: هر دختر شیعه با بی حجابیش یک سیلی به صورت حضرت زهرا سلام الله می زند
۲۴ فروردین ۱۳۹۲، ۰۹:۵۸ ب.ظ
"مادر" دو بخش است !
"ما" و "در" ... و "ما" هر چه می کشیم از بخش دوم است ، چون قصه یتیمی "ما" ، از میان "در" آغاز شد ! اللهم العن قاتلیک یا زهرا (س)
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۲۵ فروردین ۱۳۹۲، ۰۳:۴۵ ب.ظ
الا ای چاه یارم را گرفتند / گلم ، باغم ، بهارم را گرفتند
میان کوچه ها با ضرب سیلی / همه دار و ندارم را گرفتند . . . *هوا بس ناجوانمردانه سرد است* سپاس شده توسط:
۰۲ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۱۲ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۲ فروردین ۱۳۹۴، ۰۹:۱۵ ق.ظ توسط alipesaraklu.)
بتاب اى مه تو بر کاشانه من که تاریک است امشب خانه من
بتاب اى مه که بینم روى نیلى بشویم در دل شب جاى سیلى بتاب اى مه که تا با قلب خسته دهم من غسل، پهلوى شکسته بتاب اى مه که شُویم من شبانه ز اشک دیده ، جاى تازیانه اشهد ان لا اله الا الله ، اشهد و ان محمد رسول الله ، اشهد ان علی ولی الله و اشهد ان فاطمه حجت الله علی حجج الله شهادت بانوی دو عالم صدیقه کبری ، فاطمه زهرا بر تمام دوست داران تسلیت باد
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |
زمان کنونی: ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، ۰۸:۰۷ ب.ظ |