Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصب ويندوز
باسلام
رو سيستمي كه داراي ويندوز xp و پك 2 و32 بيتي ميباشد قصد دارم ويندوز xp با پك 3رو نصب كنم
در هنگام نصب بعد از وارد كردن شماره سريال سي دي درهنگام كپي كردن فايل ها پيغامي داده ميشود
[
File copy error
An error occurred copying file a 68qb40c.sys to c:/$ win NI$.BT/A68qb40c. sys
The file is missing .contact your adminstrator

يعني چي؟
بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Milad
البته درتوضيحات بايست عرض كنم كه از دوروش خواستم نصب كنم كه متاسفانه تاكنون به نتيجه نرسيدمAngel
روش اول كه منجر به پيغام بالا شد:ازطريق منوي نصب در خود ويندوز
روش دوم: ازطريق ديليت كردن ويندوز هنگام بالا آمدنش كه متاسفانه علاوه بر اينكه از موس در اونموقع نميتونستم استفاده كنم،هيچ كدام از كليدهاي كيبوردم هم كار نميكرد.
بااحترام
پاسخ
سلام
شبتون بخیر

از سالم بودن سی دی ویندوزتون اطمینان دارید؟

زمانی که صفحه کلیدتون قفل میشه، اگه کلید Ctrl+Alt+Delرا بزنید ری استارت میشه سیستمتون؟
پاسخ
شب شماهم بخير باشد
ظاهرا" سالمند.
دي وي دي ويندوز تازه خريداري شده .چون نميدونم معرفي شركت سازنده آن يك تبليغ در سايت در نظر گرفته ميشود ،يا خير براتون بصورت خصوصي اعلام ميكنم.

با احترام
پاسخ
سلام
برنامه ویندوز مشکل نداشته ،کاربر آن استفاده کردن از آن را بلد نبوده استShy
کیبورد چون بصورت usb نبوده هیچ یک از کلیدها کار نمیکرده ===> پس از برطرف کردن این ایراد شروع به نصب ویندوز کردم وهم اکنون با ویندوز جدید کار میکنم
فقط اینکه متاسفانه نمیدونم چرا هچ صدایی از این سیستم شنیده نمیشود؟
یعنی چه سی دی بگذارم چه آهنگی ازدرون خود سیستم را انتخاب وفعال کنم صدایی شنیده نمیشود.
فعلا بامشکل دیگری برخورد نکرده امBlush
امیدوارم دوستان راهنمایی بفرمایند.
با احترام
پاسخ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۰۹:۵۸ ب.ظ)marzieh نوشته: سلام
برنامه ویندوز مشکل نداشته ،کاربر آن استفاده کردن از آن را بلد نبوده استShy
کیبورد چون بصورت usb نبوده هیچ یک از کلیدها کار نمیکرده ===> پس از برطرف کردن این ایراد شروع به نصب ویندوز کردم وهم اکنون با ویندوز جدید کار میکنم
فقط اینکه متاسفانه نمیدونم چرا هچ صدایی از این سیستم شنیده نمیشود؟
یعنی چه سی دی بگذارم چه آهنگی ازدرون خود سیستم را انتخاب وفعال کنم صدایی شنیده نمیشود.
فعلا بامشکل دیگری برخورد نکرده امBlush
امیدوارم دوستان راهنمایی بفرمایند.
با احترام

درود خدمت شما
زمانی این ارور نمایان میشود که bootable دستگاه فعال باشد و یا ضمن فرمایشات خودتون کیبورد شما غیر فعال باشد.
برای رفع اینچنین مشکلات باید از قسمت تنظیمات بایوس، کیبورد usb رو فعال کرده و یا از طریق ps2 اقدام به نصب نمایید ( که با تدابیر خودتون حل شده)
اما برای رفع مشکل صدا، باید درایو کارت صداتون رو از سی دی مادربورد نصب کنید. معمولا با نام های realtek یا audio مشخص شده است
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh
سلام وتشکر
احتراما" باید عرض کنم که در حال حاضر سی دی مادربورد رو ندارم
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۰۷:۵۹ ب.ظ