Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تزریق نقدینگی به شرکت توسط سهامدار با قرض گرفتن از بیرون
با سلام _ من تو یه شرکتی کار میکنم که کارفرما مدیر عامل است و ایشان به علت کمبود نقدینگی از بیرون پول با بهره قرض میگیره و وارد شرکت میکنه و بابت آن چک میده حال میخوام چک را ثبت کنم نمیدونم بابت چه عملیاتی چک را ثبت کنم چون معامله ای واقعی صورت نگرفته آیا جاری شرکاء را بدهکار کنم اسناد پرداختنی را بستانکار یا......؟ در کل ثبتهای مربوط بهتزی اینجور عملیاتها چجوریه ؟ یا اگه خود کارفرما خودش پولی را به شرکت تزریق میکنه که از جاههای دیگه ای اومده ؟ در ضمن شرکت سهامی است و 90% سهام مربوط به خود کارفرما است که خودش هم مدیر عامله و بقیه سهام مال همسر و بچه هاشه
لطفا" اگه میشه چگونگی محاسبه و ثبت بهره ای که بابت قرض میپردازه هم را بهم نشون بدید با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

صدور چک یا دریافت چک هیچ دلیلی ندارد که الزاما" از بابت معامله باشد . این چک میتواند ناشی از استقراض باشد لذا مبالغ وارد شده توسط مدیرعامل را به حساب طلب ایشان ثبت بفرمائید و نکته برگشت مبالغ است که در خیلی از موارد با بهره برگشت میشود باز هم به حساب بدهکاری ایشان ثبت کنید و هزینه بهره را نمیتوانید شناسائی کنید به دلیل مغایرت با قانون هزینه برگشت خواهد شد.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، sepideh ، asena
سلام
راجع به برگشت مبالغ لطف میکنید بیشتر توضیح بفرمایید/که منظورتون چیه؟

بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام

فرض بفرمائید مدیرعامل 10 میلیون از شخصی پول گرفته طی چند ماه بعد 11 میلیون پس بدهن در این شرایط شما 1 میلیون بهره پرداخت میکنی به این دلیل هنگام دریافت فرض کن این سند رو زدی:

بانک 10

. . . . . سایر حسابهای پرداختنی 10
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
موقع پرداخت

سایر حسابهای پرداختنی 10
جاری مدیر عامل 1

. . . . . . بانک 11
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، rahmati ، marzieh ، asena

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۴ شهریور ۱۴۰۳، ۰۷:۳۰ ب.ظ