۱۱ دى ۱۳۹۲، ۰۳:۴۶ ب.ظ
دوستانی که نرم افزار های حسابداری رایگان می شناسند و استفاده کرده اند . لطفآ در اینجا معرفی کنند .
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
نرم افزار حسابداری رایگان
|
۱۱ دى ۱۳۹۲، ۰۳:۴۶ ب.ظ
دوستانی که نرم افزار های حسابداری رایگان می شناسند و استفاده کرده اند . لطفآ در اینجا معرفی کنند .
سپاس شده توسط:
۱۱ دى ۱۳۹۲، ۰۷:۳۲ ب.ظ
سلام
نرم افزار حسابداری رایگانی که من میشناسم <وینا> هست ولی باهاش کار نکردم. بعضی ازقابلیتهاش هم به شرح زیر هست : امکان تعریف 200 قلم کالا و خدمات امکان 100 حساب معین و طرف حساب صدور سریع و آسان فاکتور خرید و فروش ,پیش فاکتور فقط در چند ثانیه صدور فاکتور خدمات ثبت سند حسابداری دوبل به صورت دستی و اتوماتیک انجام کلیه عملیات مربوط به خرید و فروش انجام کلیه امور مربوط به چک و بانک و وجه نقد تهیه نسخه پشتیبان بصورت سریع و آسان مشاهده اسناد حسابداری و فاکتورهای وابسته صورت حساب افراد (مانده حساب) گزارش خرید و فروش (میزان خرید و فروش ) موجودی کالا گزارشات ویژه سود وزیان گزارشات حسابداری ( ترازنامه - دفتر روزنامه - دفتر معین - دفتر کل ) و ... شما نرم افزار برای کار خاصی نیاز دارید ؟؟ سپاس شده توسط:
۱۱ دى ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱ ب.ظ
باسلام وخوش آمد گویی به حضور شما رافع 6 و7 6واستفاده کردم 7هم شبیه 6 هس ولی از رافع راضی نبودم ونیسم بااحترام سپاس شده توسط:
۱۲ دى ۱۳۹۲، ۰۴:۱۶ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۲، ۰۷:۳۲ ب.ظ)'حسین' نوشته: سلام این نرم افزاری که گفتی محدودیت نداره. من چند تا رایگان استفاده کردم . یا بعد از یه مدت سر تاریخ خاصی از کار میفتن. یا اینکه تو تعداد سندها محدودیت دارن مثلآ بیشتر از 100 تا سند نمیزنن. یه چیزی میخوام مثل فایر فاکس. علیرغم اینکه رایگانه ولی خیلی هم عالی و کار رابندازه. سپاس شده توسط:
۱۲ دى ۱۳۹۲، ۰۴:۱۸ ق.ظ
سپاس شده توسط:
۰۴ بهمن ۱۳۹۲، ۰۵:۴۴ ق.ظ
من با نرم افزار راندمان کار کردم امیر جان همونیه که میخواهی
حتماً امتحانش کن هیچ محدودیتیم نداره با اینکه رایگانه هم آموزش آنلاین داره هم پشتیبانی آنلاین لطفاً اگه باهاش کار کردی نظراتتو بگو تا بقیه هم ازش استفاده کنند سپاس شده توسط:
۱۱ بهمن ۱۳۹۲، ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲، ۰۵:۴۴ ق.ظ)'farestech' نوشته: من با نرم افزار راندمان کار کردم امیر جان همونیه که میخواهی ممنون . همون چیزی بود که میخواستم. واقعآ نرم افزار خوبی بود . یک دنیا ممنونم.
۱۵ بهمن ۱۳۹۲، ۰۳:۰۴ ق.ظ
خواهش میکنم
دوستان دیگه ام اگه استفاده کردند نظراتشونو بگن |
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |
زمان کنونی: ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، ۰۱:۱۱ ق.ظ |