۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۰۹ ق.ظ
با سلام
در این تاپیک تحلیلهای خود را در زمینه بورس و بازارهای جهانی قرار خواهم داد .
با شتکر
در این تاپیک تحلیلهای خود را در زمینه بورس و بازارهای جهانی قرار خواهم داد .
با شتکر
|
| |
![]() |
|
|
تحلیل
|
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۰۹ ق.ظ
با سلام
در این تاپیک تحلیلهای خود را در زمینه بورس و بازارهای جهانی قرار خواهم داد . با شتکر سپاس شده توسط:
۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۱۱ ق.ظ
سرمایه گذاری غدیر
با توجه به خارج شدن قیمت از ضلع بالایی مثلث انتظار رشد قیمت تا محدوده 900 داریم .
سپاس شده توسط:
۱۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۱۱ ق.ظ)piraste نوشته: سرمایه گذاری غدیر سلام اول تشکر میکنم بعدیه سوال از کدام روش استفاده کردید؟ به نظر من دوکوهان اخر وکندل ها حاکی از کاهشه احتمالیه
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ سپاس شده توسط:
۱۹ بهمن ۱۳۹۲، ۰۱:۴۳ ب.ظ
باسلام
پیراسته عزیز واقعا تشکر دوستان اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح فرمایید اون خط اصلی که بصورت نوار قلب بالا وپایین شده نمودار قیمت می باشد واون خط صاف قرمز رنگ خط روند است خط روند رو در نمودار های صعودی( مدل گاوی) از وصل کردن کف های صعودی به هم به دست می آوردیم و در نمودارهای نزولی (مدل خرسی)برعکس. جناب احسانی دوست داشتنی ممنون میشم لطف کنید راجب کوهان وکندل توضیح بدین بااحترام سپاس شده توسط:
۱۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۱۰ ب.ظ
من تازه با برنامه مفید تریدر آشنا شدم
فکر میکنم برنامه خوبی حداقل برای امثال من که به بورس و وتحلیل تکنیکال آن نا آشنا هستند باشد با اجازه جناب معدلی لینکش را در این تاپیک قرار میدهم کلیک کنید در این لینک برای اطلاع از چگونگی استفاده از برنامه میتوان به قسمت گوشه چپ ،پایین(جنوب غربی) رجوع شود .کاملا واضح توضیح داده شده. بااحترام سپاس شده توسط:
۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۴۰ ق.ظ
ونیرو
در صورت وقوع واگرایی مخفی مثبت رو تراز 78.6% شاهد رشد قیمت خواهیم بود . ![]() |
|
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
| تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |