36
موضوعها:
شهریور ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 40 بار در 22 ارسال
سلام دوستان خوبم
چند روز پیش توی کتابفروشی بودم چشمم خورد به دوتا کتاب صنعتی که هردوشونم تالیف آقای جمشید اسکندری بودند
کتاب حسابداری صنعتی 1
و کتاب حسابداری بهای تمام شده 1
هردوشون 150 صفحه بودند و قیمت یکیشون 10هزار و دیگری 5 هزار بود
فهرست بندیشون اندکی تفادت داشت اما فکر می کنم مطالبشون یکی بود
خیلی فرصت نکردم بیشتر بررسی کنم
کسی اطلاع داره تفاوت این دو کتاب چیه و چرا به دو شکل نوشته شده؟
با تشکر
118
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 15
سپاس گرفتهشده: 266 بار در 102 ارسال
باسلام خدمت شما... در ایران متاسفانه در چاپ کتاب رویه، copy-past یا سرقت علمی از کتابهای دیگران بین نویسندگان شایع گردیده و یا در بهترین حالت کتابهای تالیفی آنها ترجمه کتابهای لاتین دیگران است... ونیز بدلیل اینکه هدف از چاپ کتاب سودآوری جهت نویسنده است، بسیاری از کتابها با تغییر استاندارد ها به روز رسانی نمی شوند....
درباره این دو کتاب که فرمودید بنده کتاب بهای تمام شده شون رابررسی نکردم اما بعید میدونم تفاوتی با هم داشته باشند...شما باید به زمان چاپ کتاب توجه می کردید..به احتمال قوی دو کتاب دارای 1 متن اما با زمانهای چاپ متفاوت ارائه گردیده اند و کتابی که چاپ جدیدتر بوده 10000تومان بوده است.
بهای استفاده از این مطلب 12صلوات واسه ظهور آقا امام زمان می باشد...البته اگه تمایل داشتید.
57
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 105
سپاس گرفتهشده: 119 بار در 47 ارسال
سلام.دوست گرامی....اگه واسه کنکور خاستین مطالعه کنین به نظر من کتابهای جمشید اسکندری گزینه مناسبی نیس..پولاتون خرج خریدش نکنین.نظر دوستمون آقای خشنود صحیحه.آقای اسکندری 5سال پیش مدرک ارشدگرفتن.یعنی فاقد مدرک دکترا هستن...اگه فهرست کتابای تالیفی آقای اسکندری که اول کتاباشون چاپ میشه ببینین متوجه میشین ایشون24اثر تالیف کردن...یعنی تقریبا سالی 5تا کتاب دادن بیرون.حالا قضاوت باشما؟این ب قانون کپی پیس شبیه؟یا اتر تحقیق ومطالعه خودشون هس(یعنی5کتاب در هرسال)!!!!!!!!!!!!!!
زندگی رو زیاد جدی نگیر چون هرگز از اون زنده بیرون نمیری....
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
سلام
معصومه جان این مطلب مال خیلی وقته هاااا
بله کتابهای اسکندری مناسب کنکورارشد نیست خیلی ساده وابتدایی هستش فقط برای کسانی که خوبه که میخوان راه بیفتن
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
57
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 105
سپاس گرفتهشده: 119 بار در 47 ارسال
۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۳۳ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۵۲ ق.ظ توسط معصومه 67.)
سلام.اره دوست عزیز مال خیلی وقته(1سال پیش).ولی الانم بیشتر استادای دانشگاه برای راحتی خودشون از این کتابا استفاده میکنن (حتی در مقطع کارشناسی)مسلما کسی که دیگه آخرای مقطع کارشناسی هس راه افتاده هس..وظیفه من اطلاع رسانی هس و توجهی به گذر زمان ندارم.چون کسانی که به سایت مراجعه میکنن تمایل دارن از گفتگوهای آپدیت شده بهره مند بشن نه گفتگوی عصر حجر
زندگی رو زیاد جدی نگیر چون هرگز از اون زنده بیرون نمیری....
19
موضوعها:
آذر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 7
سپاس گرفتهشده: 43 بار در 21 ارسال
با سلام
موافقم واقعا نمی شه در یک سال 5 یا 6 کتاب حسابداری که تخصصی هم هست نوشت .
آقای سورن آبنوس جدیدا کتابی منتشر کرده با عنوان مروری بر حسابداری صنعتی که تقریبا 7 سال روش کار کرده .