Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعیین قیمت فروش کالا
سلام
ببخشین من نمیدونم سوالمو در جای درست پرسیدم یا نه
این سوال من در مورد نرم افزار فروش فروشگاهی هستش
توی 1 فروشگاهی که مواد غذایی یا دارویی نیست   فرض کنین کالای A به تعدادی موجود هستش با قیمت خرید X حالا از همون کالا به قیمت Y خریداری میشه. حالا مشکل من اینه که قیمت فروش کالا ی A چجوری باید تعیین بشه. آیا باید میانگین قیمت خرید در نظر گرفته بشه یا با توجه به قیمت خرید ، هرکدوم به قیمتی متناسب با قیمت خرید فروخته بشه؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
با عرض سلام وادب خدمت دوست عزیز
دوست من برای قیمت گذاری کالا چندین روش وجود داره از جمله fifo -lifo و میانگین که در فایفو کالاها با همون ترتیبی که خریداری می شوند برای خروج یا فروش رفتن اولویت دارن ،لایفو هم که در ایران ممنوع هست واما روش میانگین که خودتون هم بهش اشاره کردید پر کاربرد ترین  روش مورد استفاده هست که میانگین قیمت خرید ها رو به عنوان قیمت متوسط خرید در نظر بگیرید وبر اساس این قیمت قیمت فروش رو تعیین کنید .البته در تعیین قیمت فروش باید به هزینه های موسسه ویا فروشگاه نیز توجه بشه یعنی اینکه تفاوت قیمت فروش وخرید بتونه علاوه بر پوشش هزینه هاتون سود معقول ومناسب هم ایجاد کنه.
پاسخ
سپاس شده توسط: hooooman ، Masoud_MI ، حسین ، parisa68
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۰۵:۳۰ ب.ظ)'mobasher' نوشته: با عرض سلام وادب خدمت دوست عزیز
دوست من برای قیمت گذاری کالا چندین روش وجود داره از جمله fifo -lifo و میانگین که در فایفو کالاها با همون ترتیبی که خریداری می شوند برای خروج یا فروش رفتن اولویت دارن ،لایفو هم که در ایران ممنوع هست واما روش میانگین که خودتون هم بهش اشاره کردید پر کاربرد ترین  روش مورد استفاده هست که میانگین قیمت خرید ها رو به عنوان قیمت متوسط خرید در نظر بگیرید وبر اساس این قیمت قیمت فروش رو تعیین کنید .البته در تعیین قیمت فروش باید به هزینه های موسسه ویا فروشگاه نیز توجه بشه یعنی اینکه تفاوت قیمت فروش وخرید بتونه علاوه بر پوشش هزینه هاتون سود معقول ومناسب هم ایجاد کنه.

بسیار ممنونم از پاسختون

پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۰۸:۲۱ ق.ظ