۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام
دوستان امروزكه اومدم سايت متوجه شدم اسفند91راه افتاده حالا چندم بوده كه تولدشوبگيريم؟
دوستان امروزكه اومدم سايت متوجه شدم اسفند91راه افتاده حالا چندم بوده كه تولدشوبگيريم؟

![]() ![]() | |
![]() |
![]() |
مناسبات: سالروز تولد سایت
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام
دوستان امروزكه اومدم سايت متوجه شدم اسفند91راه افتاده حالا چندم بوده كه تولدشوبگيريم؟ ![]() ![]() ![]()
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۵:۰۴ ب.ظ
سلام و عرض ادب خدمت شما و دیگر سروران فروم لرن
سرکار خانم پرتو گرامی باورتون نمیشه اینقدر درگیر بودم که خودم هم این مورد رو فراموش کرده بودم ![]() از شما بی نهایت سپاسگزارم که یاد آوری کردید. طبق تاپیک تاریخچه تأسیس فروم لرن روز شنبه مورخ 1391/12/05 تاریخ تولد فروم لرن؛ سایت شماست. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۷:۰۰ ب.ظ
به سلام جناب پسر خاله
احوال شما؟ تبريك ميگم سالروز تاسيس فروم رو ![]() صدسال به اين سالها ![]() كيكش فقط فراموش نشه ![]()
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۷:۵۰ ب.ظ
سلام خدمت مدیران و کلیه اساتید و کاربران
بنده هم سالروز تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن رو به همه شما تبریک می گم به امید موفقیت وپیشرفت هرچه بیشتر سایت باتشکر
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۷:۵۵ ب.ظ
سلام
در ابتدای کلام یک تشکر ویژه از سرکار خانم پرتو داشته باشیم که حسن نیتشون رو به سایت خودشون ثابت کردند بنده هم تبریک عرض میکنم. چه شبیه امشب ![]() افشین ؟ نوید؟ به تعداد دوستان عضو سایت ،شام سفارش بدین. ![]() از دوستان خواهشمندم آدرس دقیق با کد پستی رو واسه مدیران ارسال کنند تا یک پرس چلو کباب با یک عدد نوشابه 7آپ براشون ارسال بشه ![]() دوستان لطفا تاپیک زیر رو هم مطالعه بفرمائید: سالروز تأسیس تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۰۹:۴۶ ب.ظ
به مناسبت یک سالگی سایت تبریک به موسسین ومدیران گرامی و کاربران عزیز
بخصوص دوست خوبم جناب آقای مسعود معدلی گرامی درود بر تو عزیز دل ![]() به آسمان نگاه کن و آن یک تکه ابر که من در خیال ام از آن شاخه گلی ساخته ام و بسوی تو روانه اش کرده ام فرقی ندارد کجا باشی فقط به آسمان نگاه کن آنجا شاخه گلی در انتظار _چیده شدن در نگاه توست ... پونه _23_دیماه _92 سپاس شده توسط:
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۱۱ ب.ظ
باسلام خدمت همه دوستان...بنده هم این روز رو به همه کاربران سایت بخصوص جناب استاد معدلی تبریک عرض می نماییم و جادارد بابت ایجاد این سایت که واقعا بنده در این مدت از مطالب آن بهره بسیار برده ام تشکر و قدرانی نمایم...جناب معدلی واقعا متشکریم
بهای استفاده از این مطلب 12صلوات واسه ظهور آقا امام زمان می باشد...البته اگه تمایل داشتید.
۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۱۵ ب.ظ
یک سال گذشت هیچ وقت یادم نمیره اولین باری که اومدم سایت
اولین روزهای سایت و... دیدی بالاخره سایت رونق گرفت ؟ دیدی بالاخره تلاشها نتیجه داد؟ میدونستم موفق می شی چون پشتکار داشتی و داری و همچنین پشتوانه ی خوبی مثل دوستان خوب وصمیمی جناب آقای معدلی عزیز برای شما گفتم تبریک میگم به شما و دوستانتون ومدیران وکاربرانی که شما رو تو این یکسال حمایت کردند درود بر همه ی شما دنیا دنیا موفقیت سلامتی تقدیم تان باد زنده باشید ومانا تبررررررررریک تبررررررررررررررریک تبررررررررررررریک ![]()
۰۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۳۳ ق.ظ
سلام به همه دوستان
سالروز تاسیس فروم لرن رو تبریک میگم به همه ایشالا شاهد پیشرفت روز افزون این وب سایت باشیم ![]() ![]() ![]() ![]()
با عرض سلام و تبریک تولد فروم لرن
حضور جناب آقای معدلی و اساتید بزرگوار و همه کاربران عزیز بدینوسیله تبریک صمیمانه خودم رو خدمت مدیریت و همه عزیزان عرض می کنم ![]() و مراتب تشکر و قدردانی خودم رو بابت همه تلاشها و راهنمایی های مدیریت محترم و اساتید بزرگوار و دیگر دوستان دارم. آرزو می کنم هر روز شاهد موفقیت بیشتر و پر بارتر سایت فروم لرن باشیم ان شاء ا... . در پناه خداوند رحمان سعادتمند باشید. با احترام ستاره
«خـواستن ، تـوانستن است»
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۴: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۴ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |