Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: مهلت پرداخت مالیات تکلیفی
#1
سلام
مهلت پرداخت مالیات تکلیفی تا چه زمانی است؟؟؟

باتشکر.
 

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام

مهلت مالیاتهای تکلیفی موضوع ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم 30 روز است(توجه یکماه نیست).
 
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
#3
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۳۱ ب.ظ)amirehsani نوشته: سلام

مهلت مالیاتهای تکلیفی موضوع ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم 30 روز است(توجه یکماه نیست).
 
سلام وتشکر از توجه شما استادبزرگوار.قبل از پایان هرماه بفرستم ؟
عذرمیخوام اگرسوالاتم ابتدایی است.
سپاسگزارم.


 

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۰۰ ب.ظ)sepideh نوشته: سلام وتشکر از توجه شما استادبزرگوار.قبل از پایان هرماه بفرستم ؟
عذرمیخوام اگرسوالاتم ابتدایی است.
سپاسگزارم.
 

سلام خدمت شما اینکه چه موقع از ماه پرداخت کنید فرقی نمیکند فقط قانون حداکثرمدت واریز را30 روز درنظرگرفته.

 
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh ، حسین
#5
مهلت پرداخت عملا" در حال حاضر اصلاح شده است و می بایست حداکثر تا پایان ماه بعد ( ماه بعد از کسر مالیات )، تسویه حساب با اداره دارایی صورت پذیرد
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
#6
 
(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۰۳:۴۸ ب.ظ)'allahyari' نوشته: مهلت پرداخت عملا" در حال حاضر اصلاح شده است و می بایست حداکثر تا پایان ماه بعد ( ماه بعد از کسر مالیات )، تسویه حساب با اداره دارایی صورت پذیرد

 

سلام
باتشکر از شما لطفا" میشه بخشنامه یا متن قانونی اعلام بفرمائید ؟

 
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
با سلام
مدت خیلی زیادی می باشد که این تغییر در زمان بندی پرداخت مالیات تکلیفی موضوع ماده 104 ق م م افتاده است .....( به ماده 8 توجه فرمائید)
ابلاغ بخش های مالیاتی قانون توسط سازمان امورمالیاتی:
شماره:۱۲۳۹۲/۲۰۰
تاریخ: ۲۱/۰۶/۱۳۹۱
قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات و اصلاح ماده (۱۰۴) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۰۱/۰۵/۱۳۹۱ مجلس شورای اسلامی که در روز پنجشنبه مورخ ۰۹/۰۶/۱۳۹۱ با شماره ۱۹۶۵۸ در روزنامه رسمی کشور آگهی گردیده است، جهت اجراء‌ابلاغ می گردد. ضمناً‌برخی از مواد آن که دارای احکام مالیاتی می باشد به شرح ذیل مورد تأکید قرار می گیرد.
ماده ۸- در ماده (۱۰۴) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۰۳/۱۲/۱۳۶۶ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن، عبارت «پنج درصد (۵%) آن به عنوان علی الحساب مالیات مؤدی (دریـافت کننـدگان وجـوه) کسر و ظرف سی روز» حـذف و عـبارت «سـه درصـد (۳%) آن به عنوان علی الحساب مؤدی (دریافت کنندگان وجوه) کسر و تا پایان ماه بعدی» جایگزین می گردد.
 ماده ۹-  کلیه دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۲) این قانون که طرف قرارداد با پیمانکاران و مهندسین مشاور می باشند مکلفند مالیات و عوارض مربوط به هر صورت وضعیت را ظرف یک ماه از دریافت صورت وضعیت پرداخت نمایند در غیر این صورت دستگاه مذکور، مشمول پرداخت اصل مالیات و عوارض متعلق و جریمه های مربوط به آن می گردد.(اصلاح شد)
ماده ۱۰- دولت مکلف است به منظور تسریع در پرداخت مطالبات پیمانکاران طرحهای صنعتی و معدنی در چهارچوب بودجه سنواتی اوراق مشارکت منتشر نماید. این اوراق می تواند در بورس اوراق بهادار معامله شود و برای پرداخت مالیات و خرید شرکتهای دولتی از سازمان خصوصی سازی مورد استفاده قرار گیرد.
ماده ۱۲- کارگران ایرانی اعزامی موضوع قراردادهای صدور خدمات فنی به خارج از کشور به شرط داشتن گواهینامه شغلی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت هرگونه عوارض و مالیات معاف می باشند.
ماده ۱۷- افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های آنها، از تاریخ لازم الاجراء‌شدن این قانون به مدت پنج سال از شمول مالیات معاف است مشروط بر آنکه متعاقب آن به نسبت استهلاک دارایی مربوطه و یا در زمان فروش، مبنای محاسبه مالیات محاسبه گردد و بنگاه یاد شده طی پنج سال اخیر تجدید ارزیابی نشده باشد. آئین نامه اجرایی این ماده به وسیله معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه شود و حداکثر ظرف شش ماه از تاریخ لازم الاجراء‌ شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران می رسد.
بنابراین با عنایت به مقررات قانون فوق الذکر از تاریخ لازم الاجراء‌ شدن قانون مذکور (۲۵/۰۶/۱۳۹۱) پرداختهای مشمول مالیات تکلیفی موضوع ماده ۱۰۴ قانون مالیاتهای مستقیم و موارد اضافه شـده در اجـرای تبـصره (۵) مـاده مذکور، تـوسط اشـخاص صـدر ایـن مـاده مـشمول کسر ۳% علی الحساب مؤدی می باشد که می بایست پرداخت های هر ماه حداکثر تا پایان ماه بعد به حساب اداره امور مالیاتی واریز گردد. پرداختهای انـجـام شـده قـبل از لازم الاجراء‌ شدن ایـــن قـانـون، از حـیـث میـزان علی الحساب مالیات قابل کسر و موعد پرداخت تابع مقررات قبل از اصلاح ماده ۱۰۴ ق.م.م می باشد.

علی عسکری
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، Masoud_MI ، رحیمی پور ، hoda


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۶ مرداد ۱۴۰۳، ۰۵:۱۵ ق.ظ