4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام سرکار خانم ستاره گرامی
ابتدا از پیشنهاد شما بابت اینکه به فکر پیشرفت و ارتقاء سایت خودتان هستید کمال تشکر و سپاس را داریم؛
به نظر حقیر، ایجاد یک انجمن جداگانه چندان کمکی نمی کند، زیرا باعث پراکندگی مطالب می شود اما می توان از مواردی که اشاره فرمودید استفاده کرد و مثلا در هر انجمن یک گزینه در کنار موضوع مطالب تعبیه شود که بیانگر همفکری و مشورت اعضا، آن هم بصورتی که فرمودید (موضوعات ساده، پیشرفته و...) شود و سوالات مربوط به هر بخش در همان قسمت مطرح گردد.
این مورد نیاز به یک بررسی کلی دارد و از کلیه دوستان و اساتید عزیز خواهشمند است در این مورد نظرات خودشون رو اعلام بفرمایند تا به یک جمع بندی کلی برسیم.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
باتشکر از همکار محترم ستاره و جناب معدلی . ایده بسیار خوبی هست اول باید توجه کنیم هدف ما یادگیری و به اشتراک گذاری اطلاعات باشد نه جذب بازدید کننده و برای شروع کار به نظر من عرض کنم همه ما به راحتی میتوانیم یک کتاب پرسش و پاسخ حسابداری تهیه کنیم و استفاده کنیم حالا این رو نگفتم که موضوع رو سرد کنم بلکه خواستم یک سمت و سوی بهتری به موضوع داده باشم. به این دلیل ما اول به نیازهای جامعه حرفه ای توجه کنیم بر اساس نیاز این جامعه حرکت کنیم که شامل دو مبحث جداگانه است:
1-مباحث کاری که در دانشگاه کسب نمیشود و بسیاری از عزیزان مشکلات اجرائی را نمیتوانند با کتاب یا مشورت با اشخاص جلوی دست رفع کنند یک بخش این موارد است.
2-مباحث کلیدی آزمونها از کاردانی تا جامعه حسابداران رسمی.
به نظر من بجای سلام وقت بخیر دو بخش ایجاد کنیم و بخش اول مباحث و سوالات کاری و بخش دوم هم سوالات خاص آزمون مطرح شود.
به نظر من برای هر بخش مدیری گذاشته شود مدیریت کند و اعضاء سعی کنند مشارکت کنند. و بصورت یکی در میان از همدیگر سوال کنیم مثل مشاعره یعنی فرضا" بنده لزومی ندارد که چیزی رو بلد نیستم سوال کنم بلکه اینطور عرض کنم در یک بحث خیلی خوب تسلط دارم بیام از دیگران سوال کنم و شروع کننده سوال مثل استاد هم سعی کند با ذکر نام فرد حتی از افراد سوال کند و آنان را دعوت به همکاری در کار تیمی کند و هر کسی که مشارکت نکند جریمه میکنیم .
منتظر نظرات دوستان خوبم هستم.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
همراهان گرامی سلام
ضمن تشکر از شما، من هم با نظر استاد احسانی عزیز موافقم و ایده نو و بسیار جالبی است. متأسفانه بقیه دوستان کم لطفی می کنند و در بحث شرکت نمی کنند و من بی صبرانه منتظر دیگر نظرات جهت به سرانجام رسیدن این مهم هستم.
جناب آقای احسانی عزیز فقط دو مطلب دیگر در مورد نظر شما وجود دارد، یکی اینکه جریمه چه چیزی باشد که تأثیر گذار و وادار کننده باشد به ترغیب شخص سوال شونده و دیگری اینکه شخص سوال کننده (مدیر) را چطوری انتخاب کنیم؟ آیا خود شما نیز در این مورد قبول زحمت می فرمائید؟
سرکار خانم ستاره گرامی ممنون از شما، نظر استاد احسانی هم همین است که مباحث کاربردی را که شخص در کار اجرا با آن روبرو می شود مورد بحث قرار گیرد (مبحث اول) نه اینکه صرفا سوالات تئوریک و دانشگاهی مورد بحث باشد؛ بلکه آن مبحث دومی که بیان فرمودند نیز به خودی خود خیلی می تواند موثر باشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
باسلام
ضمن سپاس ازخانم ستاره و جناب معدلی هیچ مشکلی نیست دوستان دیگرهم تشریف میارن به نظرمن ما شروع کنیم وتنبیه هم شوخی بود اینجا فقط تشویق بوده باهمت دوستان.
فکرکنم سال ۹۳ میزان فعالیتم بیشتربشه وحتما تلاشمو خواهم داشت.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
111
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 123
سپاس گرفتهشده: 208 بار در 104 ارسال
باسلام خدمت دوستان گرامی
راستش با مطالعه نظرات دوستان ، من با نظر ابتدایی آقای معدلی موافقم.که موجب پراکندگی مباحث میشود.و اگر هر سوال در تاپیک مشخص خود مطرح شود ، بازده بهتری خواهد داشت.
بااین حال اگر میخواهید چنین ایده ای را اجرایی نمایید ، بنده نیز بعنوان یکی از اعضای فروم لرن ، در حد توان مشارکت خواهم کرد.
بااحترام....
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything