Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتاق فکر
Star 
با عرض سلام و ادب
حضور محترم مدیریت محترم و اساتید ارجمند و دوستان خوبم
برای اینحانب زمینه ای فراهم شد که تایپیک دوستان در رابطه با عدم حضور فعال اعضا در مباحث حسابداری رو بخونم، دوستان ایده های بسیار خوبی مطرح کرده بودند که من خواستم ایده دوستان رو در یک سرفصل مناسب تری مطرح کرده تا در صورت صلاحدید و تائید از جانب مدیریت جناب آقای معدلی بزرگوار و اساتید ارجمند و اعضاء خوب سایت فروم لرن به اجرا گذاشته شود و آن هم این است که:
یک سرفصل به سر فصل های حسابداری با نام  اتاق فکر  اضافه گردد و در آن سوالاتی از طرف اساتید گرامی مطرح و یک فاصله زمانی برای پاسخگویی دوستان هم تعیین شود، که البته این امکان و این سرفصل فقط برای کاربران عضو قابل بررسی و مشاهده باشد و از طرفی دیگر سوالات در سه سطح مشخص قرار گیرد و با درج یک آیکون مخصوص و یا در ابتدای سوال درج نوع و سطح سوال مشخص شود زیرا دوستان بدانند که سوال فوق در سطح کاردانی و یا کارشناسی و یا بالاتر طرح شده و با مطالعه آن دچار یاس نشوند.
و سوال مذکور از جانب اعضا مورد بررسی در مهلت مشخص شده قرار گرفته و با درج پاسخ های خود میزان آگاهی خود رو محک زده و یا مطابق تایپیک های دیگر به اشتراک بگذارند با این تفاوت که سوال از جانب اساتید بزرگوار با در نظر گرفتن استاندارد های خود ارائه شده و در انتهای مهلت پاسخگویی، پاسخ درست از جانب اساتید ارجمند ارائه گردد.
پیشاپیش از مساعدت مدیریت محترم و اساتید بزرگوار و دوستان خوبم در سایت فروم لرن سپاسگذارم.
در پناه خداوند رحمان و رحیم شاد و سعادتمند باشید.
با احترام

«خـواستن ، تـوانستن است»
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، marzieh ، iranempire1381
سلام سرکار خانم ستاره گرامی

ابتدا از پیشنهاد شما بابت اینکه به فکر پیشرفت و ارتقاء سایت خودتان هستید کمال تشکر و سپاس را داریم؛

به نظر حقیر، ایجاد یک انجمن جداگانه چندان کمکی نمی کند، زیرا باعث پراکندگی مطالب می شود اما می توان از مواردی که اشاره فرمودید استفاده کرد و مثلا در هر انجمن یک گزینه در کنار موضوع مطالب تعبیه شود که بیانگر همفکری و مشورت اعضا، آن هم بصورتی که فرمودید (موضوعات ساده، پیشرفته و...) شود و سوالات مربوط به هر بخش در همان قسمت مطرح گردد.

این مورد نیاز به یک بررسی کلی دارد و از کلیه دوستان و اساتید عزیز خواهشمند است در این مورد نظرات خودشون رو اعلام بفرمایند تا به یک جمع بندی کلی برسیم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: ستاره ، حسین
سلام

باتشکر از همکار محترم ستاره و جناب معدلی . ایده بسیار خوبی هست اول باید توجه کنیم هدف ما یادگیری و به اشتراک گذاری اطلاعات باشد نه جذب بازدید کننده و برای شروع کار به نظر من عرض کنم همه ما به راحتی میتوانیم یک کتاب پرسش و پاسخ حسابداری تهیه کنیم و استفاده کنیم حالا این رو نگفتم که موضوع رو سرد کنم بلکه خواستم یک سمت و سوی بهتری به موضوع داده باشم. به این دلیل ما اول به نیازهای جامعه حرفه ای توجه کنیم بر اساس نیاز این جامعه حرکت کنیم که شامل دو مبحث جداگانه است:
1-مباحث کاری که در دانشگاه کسب نمیشود و بسیاری از عزیزان مشکلات اجرائی را نمیتوانند با کتاب یا مشورت با اشخاص جلوی دست رفع کنند یک بخش این موارد است.
2-مباحث کلیدی آزمونها از کاردانی تا جامعه حسابداران رسمی.
به نظر من بجای سلام وقت بخیر دو بخش ایجاد کنیم و بخش اول مباحث و سوالات کاری و بخش دوم هم سوالات خاص آزمون مطرح شود.

به نظر من برای هر بخش مدیری گذاشته شود مدیریت کند و اعضاء سعی کنند مشارکت کنند. و بصورت یکی در میان از همدیگر سوال کنیم مثل مشاعره یعنی فرضا" بنده لزومی ندارد که چیزی رو بلد نیستم سوال کنم بلکه اینطور عرض کنم در یک بحث خیلی خوب تسلط دارم بیام از دیگران سوال کنم و شروع کننده سوال مثل استاد هم سعی کند با ذکر نام فرد حتی از افراد سوال کند و آنان را دعوت به همکاری در کار تیمی کند و هر کسی که مشارکت نکند جریمه میکنیم .
منتظر نظرات دوستان خوبم هستم.

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، ستاره ، حسین
با عرض سلام و ادب
خدمت مدیریت محترم و اساتید ارجمند و دوستان خوبم در سایت فروم لرن

آقای amirehsani استاد ارجمند از حسن توجه و لطف شما در مشارکت در موضوع بسیار سپاسگذارم.
اما در پاسخ به مطالب ارائه شده لازم می دانم منظور خود را از طرح سوال توسط اساتید شرح داده تا بتوانیم با مشارکت همه دوستان بهترین شیوه لازمه که بتواند بهترین بازده و کارایی مطلوب را داشته باشد اتخاذ شود.
منظور من از طرح سوال، طرح سوالاتی است که نه مسئله کتابی باشد چون به شخصه هنوز خیلی از مسئله های کتابهای درسیم را حل نکرده و درس مذکور را گذرانده ام. منظورم طرح سوالاتی است که سوال ترکیبی از اصول اجرایی کار یک حسابدار و مباحث یادگرفته شده توسط حسابداران می باشد.  به طور مثال یک حسابدار بداند که با گذراندن درس حسابداری مالیاتی به چه طریق به بهترین نحو ممکن از عهده کار عملی حسابداری مالیاتی یک شرکت برآید. و این با طرح سوالات مناسب که نه فقط جنبه مسئله وار (همچون کتابهای درسی) داشته باشد، بلکه از جایگاه کار عملی در شرکتها و موارد درسی طرح و ارائه گردد.

باز در رابطه با امکان استفاده از  اتاق فکر  فقط برای اعضاء ، این را نه به خاطر افزایش تعداد اعضاء عنوان کرده بلکه من این موضوع را از جهت این طرح کردم تا با برانگیختن حس کنجکاوی، نیاز به مشارکت رو در ذهن دوستان حسابدار بوجود آورده که این خود می تواند باعث گسترده تر شدن تیم حسابداران فعال در مباحث اتاق فکر شود، چرا که دوستان می دانند مباحث مطرح شده توسط اساتید ارجمند می باشد، که این خود به معنای صحیح تر، کاربردی تر، جامعتر و مناسب تر بودن مباحث است.
صادقانه عرض می کنم، که شاگردان کم سوادی ، همچون من به خوبی می دانیم که حضور اساتید بزرگواری همچون شما چه نعمت و موهبت بزرگ الهی است، که با تبادل مناسب و هدایت شده اطلاعات و تجربیات شما خوبان می تواند چه خدمت بزرگی به جامعه حسابداری کشور خوبمان باشد.  
قابل ذکر است که تمام تلاش ها برای پیدا کردن بهترین شیوه های افزایش علمی کاربردی و سواد کاری و دانش حسابداری، برای همه شاغلان در عرصه کار حسابداری است. 
باز از لطف و حسن توجه شما کمال تشکر را داشته و برای همه آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
در پناه خدای رحمان سلامت و سعادتمند باشید.
با احترام

«خـواستن ، تـوانستن است»
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین
همراهان گرامی سلام

ضمن تشکر از شما، من هم با نظر استاد احسانی عزیز موافقم و ایده نو و بسیار جالبی است. متأسفانه بقیه دوستان کم لطفی می کنند و در بحث شرکت نمی کنند و من بی صبرانه منتظر دیگر نظرات جهت به سرانجام رسیدن این مهم هستم.

جناب آقای احسانی عزیز فقط دو مطلب دیگر در مورد نظر شما وجود دارد، یکی اینکه جریمه چه چیزی باشد که تأثیر گذار و وادار کننده باشد به ترغیب شخص سوال شونده و دیگری اینکه شخص سوال کننده (مدیر) را چطوری انتخاب کنیم؟ آیا خود شما نیز در این مورد قبول زحمت می فرمائید؟

سرکار خانم ستاره گرامی ممنون از شما، نظر استاد احسانی هم همین است که مباحث کاربردی را که شخص در کار اجرا با آن روبرو می شود مورد بحث قرار گیرد (مبحث اول) نه اینکه صرفا سوالات تئوریک و دانشگاهی مورد بحث باشد؛ بلکه آن مبحث دومی که بیان فرمودند نیز به خودی خود خیلی می تواند موثر باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: ستاره ، amirehsani ، حسین
باسلام

ضمن سپاس ازخانم ستاره و جناب معدلی هیچ مشکلی نیست دوستان دیگرهم تشریف میارن به نظرمن ما شروع کنیم وتنبیه هم شوخی بود اینجا فقط تشویق بوده باهمت دوستان.
فکرکنم سال ۹۳ میزان فعالیتم بیشتربشه وحتما تلاشمو خواهم داشت.

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: ستاره ، Masoud_MI ، حسین ، marzieh
باسلام خدمت دوستان گرامی
راستش با مطالعه نظرات دوستان ، من با نظر ابتدایی آقای معدلی موافقم.که موجب پراکندگی مباحث میشود.و اگر هر سوال در تاپیک مشخص خود مطرح شود ، بازده بهتری  خواهد داشت.
بااین حال اگر میخواهید چنین ایده ای را اجرایی نمایید ، بنده نیز بعنوان یکی از اعضای فروم لرن ، در حد توان مشارکت خواهم کرد.
بااحترام....

Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، ستاره ، amirehsani
باسلام ووقت بخير

به نظرم در اجراي اين طرح (پرسش توسط شخص مطلع و در ادامه پيگيري دانشجو در جهت ارائه پاسخ) بايست به چند نكته توجه داشت:

1:براي عدم سردرگمي، سرفصلي جدا در هر گروه به عنوان اتاق فكر ايجاد بشه/به فرض: در بخش حسابداري مالي، زير بخشي به نام اتاق فكر حسابداري مالي ايجاد شود و اينگونه سوالات كه توسط مديريت بايد نظارت شود در آن قسمت درج شود(در تاپيكي جداگانه). ويا بخش صنعتي و...
(البته در حاشيه خالي از لطف نيست كه عرض كنم تمامي تاپيك هايي كه ايجاد ميشه بايست به همينگونه باشه وسوال كننده تاپيكشو تا به انتها (رسيدن به جواب مقبول) مديريت كنه.

2:مديريت محترم تاپيك (سوال كننده) مسئوليت پذير باشند و  از آمدن به سايت و پيگيري  وكنترل جواب ها ملول نشه.كه اين خود نياز به علاقه و تجربه بالا و تسلط واشراف داشتن طراح سوال به موضوع سوال دارد.

3: Blush

اميدوارم بتونم باميد خدا تا حد توانم در خدمت باشم وبتونم از حضور دوستان استفاده كنم.
جناب احساني عزيز ودوستان گرامي از حضورتون سپاسگزارم

باتشكر و...

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، ستاره ، amirehsani

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، ۰۸:۵۸ ب.ظ