Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم ثبت هزينه حقوق و هزينه بيمه
با سلام خدمت دوستان عزيز
بنده يك دفتر خدمات مالي دارم كه شيوه كارم به اين صورته: يك نيروي كار استخدام ميكنم و به يك كارخانه ميفرستم. مثلا از كارخانه دار 250000 تومان ماهيانه بابت اعزام نيرو و رسيدگي حسابها ميگيرم و همينطور مبلغ 645000 تومان بابت پرداخت حقوق پرسنل و بيمه پرسنل ميگيرم. در حقيقت درآمد بنده همون 250000 تومان هست. طريغه ثبت در دفتر من اينچنين بوده كه كارفرما رو به مبلغ 895000 تومان بدهكار ميكردم و پرسنل رو به مبلغ 532000 بستانكار بيمه پرداختني 146000 بستانكار و در نهايت درآمد را به مبلغ 250000 تومان بستانكار ميكردم. يعني در حقيقت نه هزينه حقوق ثبت ميكردم و نه هزينه بيمه و معيار پرداخت ارزش افزوده من همون 250000 تومان بود. حال اگر ميشه موضوع رو بررسي كنيد و ايراداتش رو به من بگيد كه ممكن است به چه مشكلاتي بر بخورم
با تشكر

پاسخ
سپاس شده توسط:
باسلام

1- آيا شركت كارفرما بابت پولي كه به شما ميدهد هزينه شناسائي ميكند؟ يعني ليست حقوق كارمند رو شما به دارائي ارائه ميديد يا جز كارمنداي كارفرما محسوب ميشن؟؟؟

2- اگر در دفاتر كارفرما به ميزان حقوق كارمند هزينه حقوق شناسائي مي كنند و مابقي را بعنوان هزينه خدمات ثبت مي كنند ثبت شما مشكلي نداره اما اگر همه رو بحساب شما ثبت مي كنند و در ليست معاملات فصلي و دفاتر ثبت مي كنند  بنام شما به مشكل مي خوريد در اداره دارائي

در نتيجه بستگي به ثبتهاي كارفرما هم داره اگر به روش 2 گفته شده برا كارفرما اعمال نماييد اسناد را بنفع شما است

هزينه حقوق(بد)
هزينه بيمه(بد)
هزينه خدمات مالي(بد)
بيمه پرداختني(بس)
حقوق پرداختني(بس)
حساب پرداختني(بس)

اگر اين ثبت رو در دفاتر كارفرما اعمال نماييد ثبتي كه اعمال مي كنيد موردي ندارد
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
سلام

دوست عزیز شما پیمانکار هستید و شرکت مقابل کارفرما حال باید بفرمائید این شخص در لیست بیمه شما به تامین اجتماعی درج شده یا در لیست بیمه کارفرما؟ جواب معما در همین نکته است.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۵۳ ق.ظ