Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قوانين داخلی يا استانداردها؟
(۰۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۵۸ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۲۸ ق.ظ)'marzieh' نوشته: سلام
جناب زمانی عزیز،یعنی شما میفرمایید در شرایط کنونی،ابتدا به قوانین مالیاتی توجه بشه وسپس به قواعد واستانداردهای مالی بهتر است.درست متوجه شدم؟

بااحترام

سلام سرکار خانم مرضیه گرامی

با کسب اجازه از جناب آقای زمانی عزیز، باید خدمت شما عرض کنم که طبق گفته ایشان همیشه قوانین و مقررات داخلی ارجح بر استانداردها می باشد و این مورد در خود استانداردهای حسابداری نیز ذکر گردیده است.

با احترام...

با سلام
به هیچ عنوان نمی توان گفت که  " همیشه قوانین و مقررات داخلی ارجح بر استانداردها می باشد "
بر طبق بند 2 مفاهیم گزارشگری مالی داریم :
از آنجا كه‌ مفاهيم‌ نظري‌ ، به‌ عنوان‌ يك‌ نظام‌ منسجم‌ از اهداف‌ و مباني‌ مرتبط ‌،  به‌منظور تهيه‌ استانداردهاي‌ حسابداري‌ هماهنگ‌ و تعيين‌ حدود قضاوت‌ حرفه‌اي‌ در تهيه‌ و ارائه‌ صورتهاي‌ مالي‌ تدوين‌ مي‌شود لذا طبعاً  نمي‌تواند تحت‌ تأثير الزامات‌ حسابداري‌ مقرر در قوانين‌ آمره‌ قرار گيرد بلكه‌ ممكن‌ است‌ برخي‌ اصول‌ مندرج‌ در آن‌ از الزامات‌ قانوني‌ فراتر رود . بديهي‌ است‌ الزامات‌ حسابداري‌ مقرر در قوانين‌ آمره‌ در تدوين‌ استانداردهاي‌ حسابداري‌ مدنظر قرار خواهد گرفت‌ تا سازگاري‌ لازم‌ بين‌ رويه‌هاي‌ حسابداري‌ مندرج‌ در قانون‌ و نحوه‌ عمل‌ طبق‌ استانداردهاي‌ حسابداري‌ ايجاد گردد .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh
جناب آقاي اله ياري عزيز
سلام و عرض ادب خدمت شما

ابتدا از طرف كليه اعضاي فروم لرن به شما خير مقدم عرض مي كنم،‌ به سايت خودتان خوش آمديد!

(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۰۹:۳۹ ق.ظ)'allahyari' نوشته: با سلام
به هیچ عنوان نمی توان گفت که  " همیشه قوانین و مقررات داخلی ارجح بر استانداردها می باشد "

با يك سوال زنجيره اي خدمت شما عرض مي كنم:

تعريف استاندارد حسابداري از دارايي ثابت چيست؟ آيا مي توان نرم افزار حسابداري را جزء دارايي ثابت در نظر گرفت؟
اگر جواب مثبت است پس تعريف نرم افزار حسابداري چيست؟ و اگر جواب منفي است پس چرا آن را در دارايي هاي ثابت ثبت مي كنيم؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، حسین
دوست عزیز
من نتوستم ارتباط خاصی بین پاسخ شما و جواب ارسالی خودم پیدا کنم !
در هر حال...
تعریف دارایی ثابت :
دارايي‌ ثابت مشهود:‌ به‌ دارايي مشهودي ‌اطلاق مي‌شود که:
الف.   به منظور استفاده در توليد يا عرضه کالاها يا خدمات، اجاره به ديگران يا براي مقاصد اداري توسط واحد تجاري نگهداري مي‌شود، و
ب  .   انتظار مي‌رود بيش از يک دوره مالي مورد استفاده قرار گيرد.
دارايي‌ نامشهود :‌ يك‌ دارايي‌ قابل تشخيص غيرپولي‌ و فاقد ماهيت‌عيني.
نرم افزار حسابداری را نمی توان بعنوان دارایی ثابت در نظر گرفت... نرم افزار حسابداری بعنوان دارائی غیر جاری و تحت طبقه دارایی نامشهود طبقه بندی می گردد و دارائی های ثابت جزء دارائی های غیر جاری بوده و بطور جداگانه تحت عنوان دارائیهای ثابت مشهود طبقه بندی می گردد .
عملا" نرم افزار مورد اشاره شما جزء دارائی ثابت نمی باشد
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani
(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۲۳ ق.ظ)'allahyari' نوشته: دوست عزیز
من نتوستم ارتباط خاصی بین پاسخ شما و جواب ارسالی خودم پیدا کنم !
در هر حال...

تعریف دارایی ثابت :
دارایی‌ ثابت مشهود:‌ به‌ دارایی مشهودی ‌اطلاق می‌شود که:
الف.   به منظور استفاده در تولید یا عرضه کالاها یا خدمات، اجاره به دیگران یا برای مقاصد اداری توسط واحد تجاری نگهداری می‌شود، و
ب  .   انتظار می‌رود بیش از یک دوره مالی مورد استفاده قرار گیرد.
دارایی‌ نامشهود :‌ یك‌ دارایی‌ قابل تشخیص غیرپولی‌ و فاقد ماهیت‌عینی.

نرم افزار حسابداری را نمی توان بعنوان دارایی ثابت در نظر گرفت... نرم افزار حسابداری بعنوان دارائی غیر جاری و تحت طبقه دارایی نامشهود طبقه بندی می گردد و دارائی های ثابت جزء دارائی های غیر جاری بوده و بطور جداگانه تحت عنوان دارائیهای ثابت مشهود طبقه بندی می گردد .
عملا" نرم افزار مورد اشاره شما جزء دارائی ثابت نمی باشد

منظور بنده از دارايي ثابت همان دارايي غير جاري (شامل داراييهاي ثابت مشهود،‌ داراييهاي نامشهود و...) بود، شايد به نظر شما ربطي ندارد اما با ادامه پاسخ بنده مي خواهيم جواب شما را با اين ارسالها مرتبط كنيم.

البته بنده هيچ وقت نگفته ام كه نرم افزار حسابداري جز دارايي ثابت مشهود است! (سند: كليك كنيد)

ما كه از استاد خود شنيديم عمر نرم افزار حسابداري نيم ساعت بيشتر نيست، چرا كه علم روز به روز پيشرفت مي كند و نرم افزار هاي جديدي مي آيند. در استاندارد حسابداري شماره 17 آمده است كه زماني مي توانيم يك قلم دارايي نامشهود را شناسايي كنيم كه جريان منافع اقتصادي آتي دارايي به درون واحد تجاري محتمل باشد. آيا نرم افزار در آينده چه منفعتي مي تواند براي واحد اقتصادي داشته باشد؟ آيا كار نرم افزار را نيروي انساني نمي تواند انجام دهد؟ نرم افزار صرفا جهت سهولت در كار مي باشد ولاغير.

تا قبل از اينكه استاندارد داراييهاي نامشهود تجديد نظر نگرديده بود در آن قيد نشده بود كه نرم افزار جزء اين نوع دارايي است،‌ اگر اشتباه مي كنم لطفا گوشزد بفرمائيد. و طبق بند 2 مفاهيم نظري گزارشگري مالي كه بيان فرموديد:

نقل قول:بدیهی‌ است‌ الزامات‌ حسابداری‌ مقرر در قوانین‌ آمره‌ در تدوین‌ استانداردهای‌ حسابداری‌ مدنظر قرار خواهد گرفت‌ تا سازگاری‌ لازم‌ بین‌ رویه‌های‌ حسابداری‌ مندرج‌ در قانون‌ و نحوه‌ عمل‌ طبق‌ استانداردهای‌ حسابداری‌ ایجاد گردد.

دوست عزيز و بزرگوار، استانداردهاي ما آنچنان كامل نيستند و مشكلات خودشان را دارند كه به مرور زمان تجديد نظر بر روي آنها انجام مي گيرد و دليل آن هم همين قوانين داخلي مي باشد كه نمونه بارز آن همين موضوع نرم افزار است كه طبق ماده 150 قانون مالياتهاي مستقيم كه در آن ذكر گرديده است "نرم افزار را 5 ساله مستهلك كنند" آن را جزء داراييهاي نامشهود مي آوريم، وگرنه هستند نرم افزارهايي كه طبق تعاريف ذكر شده و يا حتي مبلغ ناچيز آنها؛ صرفا هزينه مي باشند و كمتر كسي آنها را بعنوان دارايي قبول مي كند.

حتي بنده چندين بار در استانداردهاي مختلف (حسابداري و حسابرسي) ديده ام كه آن مطلب را بيان كردم، بطور مثال در بند 13 استاندارد حسابداري شماره 10 آمده است:

نقل قول:درصورت عدم تصريح نحوه حسابدار ي در قوانين آمره، انواع كمكهاي بلاعوض دولت مشروط به رعايت معيارهاي شناخت مندرج در بند 8 به شرح زير درصورت سود و زيان شناسايي مي گردد/

و كاملا مشخص است كه قوانين و مقررات آمره (كه تقريبا همان قوانين داخلي مي باشد) بر استاندارد ارجحيت داده شده است.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، حسین
با سلام
توی این مورد به یک نتیجه مشترک رسیدم که نرم افزار جزء دارایی غیرجاری و در طبقه دارایی نامشهود قرار میگیرد..(هرچند ارسال آغازین شما چننین مفهومی را نمیرساند)
فرمودید :
"ما كه از استاد خود شنیدیم عمر نرم افزار حسابداری نیم ساعت بیشتر نیست، چرا كه علم روز به روز پیشرفت می كند و نرم افزار های جدیدی می آیند."
بر طبق بند 69 استاندارد 17 داریم :
با توجه به تغييرات سريع در فناوري، نرم‌افزار رايانه‌اي و بسياري ديگر از داراييهاي نامشهود آسيب‌پذيرند. بنابراين، احتمال مي‌رود عمر مفيد اين‌گونه داراييها کوتاه باشد.
بر طبق بند 80 استاندارد 17 داریم :
دوره‌ و روش‌ استهلاك‌ يک دارايي نامشهود با عمر مفيد معين بايد حداقل در پايان هر سال مالي بازنگري شود. چنانچه‌ تفاوت‌ قابل‌ ملاحظه‌اي‌ بين‌ عمر مفيد برآوردي‌ جديد و برآوردهاي‌ قبلي‌ وجود داشته‌باشد، دوره‌ استهلاك‌ بايد تغيير يابد. در صورتي که تغيير قابل‌ ملاحظه‌اي‌ در الگوي‌ جريان‌ منافع‌ اقتصادي‌ آتي مورد انتظار دارايي‌ مربوط‌ صورت‌ پذيرد، روش‌ استهلاك‌ بايد تغيير كند تا منعكس‌ كننده‌ الگوي‌ جديد باشد. اين‌ تغييرات‌ بايد طبق استاندارد حسابداري شماره 6 با عنوان ”گزارش عملکرد مالي“ به‌عنوان‌ تغيير در برآوردهاي‌ حسابداري‌ محسوب شود.
پس : میتواند عمر مفید یک نرم افزار نیم ساعت باشد یا روز به روز  و یا می تواند بیشتر از یک دوره مالی باشد ، بازنگری های انجام شده تعیین کننده این امر هستند..
باید عوامل تعیین کنند هعمر مفید دارایی نامشهود را مدنظر قرار بدیم
بر طبق بند 67 استاندارد 17 داریم :
براي‌ تعيين‌ عمر مفيد دارايي نامشهود‌، عوامل‌ متعددي‌ نظير موارد زير بررسي‌ مي‌شود :
الف‌.  استفاده‌ مورد انتظار واحد تجاري‌ از دارايي‌،
ب‌ .  چرخه عمر محصول مرتبط با دارايي و اطلاعات‌ عمومي‌ درخصوص‌ برآورد عمر مفيد انواع‌ داراييهاي‌ مشابه و با کاربرد مشابه،
ج  ‌.  نابابي‌ دارايي‌ بر اثر مسائل فني، تغييرات فناوري، مسائل تجاري يا ساير دلايل،
د   .  سطح‌ مخارج‌ نگهداري‌ لازم‌ به منظور‌ كسب‌ منافع‌ اقتصادي‌ آتي‌ مورد انتظار از دارايي‌ با توجه‌ به‌ توان‌ و قصد واحد تجاري‌ براي‌ رسيدن‌ به‌ سطح‌ مزبور،
ﻫ   .  ثبات صنعتي که دارايي در آن مورد استفاده قرار مي‌گيرد يا تغيير در تقاضاي بازار براي محصولات و خدمات توليد شده به وسيله دارايي،
و   .  اقدامات‌ مورد انتظار رقباي‌ فعلي‌ و بالقوه‌، مراجع‌ دولتي‌ و ديگران‌،
ز   .  دوره‌ كنترل‌ بر دارايي‌ و محدوديتهاي‌ قانوني‌ يا موارد مشابه‌ آن‌ درخصوص‌ استفاده‌ از دارايي‌ مانند‌ وجود تاريخ‌ انقضاي قرارداد اجاره،
ح  .  قابليت‌ تمديد حقوق‌ ناشي از دارايي‌ نامشهود مورد نظر، و
ط  .  ميزان‌ وابستگي‌ عمر مفيد دارايي‌ به‌ عمر مفيد ساير داراييهاي‌ واحد تجاري‌.

فرمودید :
"در استاندارد حسابداری شماره 17 آمده است كه زمانی می توانیم یك قلم دارایی نامشهود را شناسایی كنیم كه جریان منافع اقتصادی آتی دارایی به درون واحد تجاری محتمل باشد. آیا نرم افزار در آینده چه منفعتی می تواند برای واحد اقتصادی داشته باشد؟ آیا كار نرم افزار را نیروی انسانی نمی تواند انجام دهد؟ نرم افزار صرفا جهت سهولت در كار می باشد ولاغیر."
در بند 16 استاندارد 17 داریم :
جريان‌ منافع‌ اقتصادي‌ آتي‌ ناشي از يك‌ دارايي‌ نامشهود ممكن‌ است‌ شامل‌ درآمد عملياتي‌ حاصل‌ از فروش‌ كالا يا خدمات‌، صرفه‌جويي‌ در مخارج‌ يا ساير منافعي‌ باشد كه‌ از كاربرد دارايي‌ توسط‌ واحد تجاري‌ عايد مي‌شود. براي‌ مثال‌، بكارگيري‌ دانش‌ فني‌ جديد در فرايند توليد ممكن‌ است‌ به جاي‌ افزايش‌ درآمد عملياتي‌ آتي‌، مخارج‌ توليد را كاهش‌ دهد

حتما" نباید منفعت بصورت مستقیم باشه تا بشه ادعا نمود که جریان منافع اقتصادی وجود داره...بقول شما نرم افزار فقط جهت سهولت کار می باشد...آیا سهولت کار منجر به ایجاد منفعت  ، صرفه جوی در مخارج ، عدم اشتباه نیروی انسانی که منجر به متضر شدن شرکت میشود...نمیشه؟  مسلما" میشه...اگر نرم افزار حسابداری نبود نیروهای انسانی اشتباه میکرد و این اشتباه منجر به متضرر شدن شرکت به دلایل مختلف می شد ....
در شرکتهای کارگزاری ، استفاده از نرم افزارهای آنلاین یکی از مهمترین بخشهای شرکت می باشد ، فوق العاده هم گران هستند که لینک هستند به نرم افزار های حسابداری ...آیا این نرم افزارها منفعت ندارند...

فرمودید :
"دوست عزیز و بزرگوار، استانداردهای ما آنچنان كامل نیستند و مشكلات خودشان را دارند كه به مرور زمان تجدید نظر بر روی آنها انجام می گیرد و دلیل آن هم همین قوانین داخلی می باشد "
 من واقعا" قبول دارم که استاندارد های ما  کامل نیستند ..بطور نمونه میبینید که استاندارد تسعیر ارز طی سالهای اخیر دستخوش چه تغییراتی شده است و قبول هم دارم که قوانین و شرایط سیاسی دارن بر استانداردها تاثیر میزارن ...اگر بند 2 مفاهیم گزارشگری مالی رو مطرح کردم ، فقط و فقط بخاطر این بود که بگم این قضیه بصورت مطلق  نیست...

ببخشید که مستدع اوقات شدم .
همیشه موفق و پیروز باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، amirehsani ، حسین ، marzieh
(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۰۲:۴۴ ب.ظ)'allahyari' نوشته: با سلام
توی این مورد به یک نتیجه مشترک رسیدم که نرم افزار جزء دارایی غیرجاری و در طبقه دارایی نامشهود قرار میگیرد..(هرچند ارسال آغازین شما چننین مفهومی را نمیرساند)

ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
از پاسخگويي شما و اينكه وقت خود را در اختيار بنده گذاشتيد متشكرم.

اين مورد رو توضيح دادم كه سوءتفاهم شده بود، و البته اشتباه از بنده بود كه هنوز هم عادت ندارم بگويم داراييهاي جاري و غير جاري و بجاي آن از جاري و ثابت استفاده مي كنم.

(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۰۲:۴۴ ب.ظ)'allahyari' نوشته: بر طبق بند 69 استاندارد 17 داریم :
با توجه به تغییرات سریع در فناوری، نرم‌افزار رایانه‌ای و بسیاری دیگر از داراییهای نامشهود آسیب‌پذیرند. بنابراین، احتمال می‌رود عمر مفید این‌گونه داراییها کوتاه باشد.

بنده هم همين را خدمت شما عرض كردم كه در قانون مالياتهاي مستقيم صراحتا آمده است كه نرم افزارها را بايستي 5 ساله مستهلك كرد و در آنجا استانداردهاي حسابداري و بند هاي ذكر شده در استاندارد را مد نظر قرار نمي دهد.

(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۰۲:۴۴ ب.ظ)'allahyari' نوشته: حتما" نباید منفعت بصورت مستقیم باشه تا بشه ادعا نمود که جریان منافع اقتصادی وجود داره...بقول شما نرم افزار فقط جهت سهولت کار می باشد...آیا سهولت کار منجر به ایجاد منفعت  ، صرفه جوی در مخارج ، عدم اشتباه نیروی انسانی که منجر به متضر شدن شرکت میشود...نمیشه؟  مسلما" میشه...اگر نرم افزار حسابداری نبود نیروهای انسانی اشتباه میکرد و این اشتباه منجر به متضرر شدن شرکت به دلایل مختلف می شد ....
در شرکتهای کارگزاری ، استفاده از نرم افزارهای آنلاین یکی از مهمترین بخشهای شرکت می باشد ، فوق العاده هم گران هستند که لینک هستند به نرم افزار های حسابداری ...آیا این نرم افزارها منفعت ندارند...

بنده با اين نظر شما كاملا موافقم و ذكر كردم كه "نرم افزارهايي هستند كه با توجه به مبلغ ناچيز آنها..." و همه نرم افزارها را مطرح نكردم كه صد البته استثنائاتي وجود دارد.

(۱۱ فروردین ۱۳۹۳، ۰۲:۴۴ ب.ظ)'allahyari' نوشته:  من واقعا" قبول دارم که استاندارد های ما  کامل نیستند ..بطور نمونه میبینید که استاندارد تسعیر ارز طی سالهای اخیر دستخوش چه تغییراتی شده است و قبول هم دارم که قوانین و شرایط سیاسی دارن بر استانداردها تاثیر میزارن ...اگر بند 2 مفاهیم گزارشگری مالی رو مطرح کردم ، فقط و فقط بخاطر این بود که بگم این قضیه بصورت مطلق  نیست...

ببخشید که مستدع اوقات شدم .
همیشه موفق و پیروز باشید

كل اين بحث ما براي رسيدن به همين مورد بود كه بيان فرموديد، اما بنده در ارسال اول شما برداشتم اين بود كه به كل با اين قضيه مخالف هستيد كه قوانين و مقررات ارجحيت بر استانداردها دارند.

همكار گرامي،‌ در اين دنيا هيچ چيز مطلق و 100% نمي باشد جز ذات حق.

خواهش مي كنم،‌ اختيار داريد؛ بنده به شخصه از اينكه با شما وارد بحث شدم و اندكي بر اطلاعات ناچيزم افزوده شد خرسندم.

اميدوارم كه حضور شما مستمر بوده و بتوانيم از حضور شما كسب علم نمائيم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: allahyari ، amirehsani ، حسین
سلام

اول تشکر میکنم از حضور خوب دوستان و مطالب خوبی که فرمودن بنده هم به سهم خودم با تجربه ای که داشتم البته نه به این زیبائی که دوستان بیان کردن به همان پیام ساده نظرم رو تقدیم میکنم.

یک چیز مشترک بین قوانین و استانداردها وجود دارد اون اینکه تدوین این دو مورد بر اساس منطق عقلائی و اصول صحیح باید تدوین شود پس وقتی چنین روحی در این دو سیستم وجود داشته باشد نباید ما به مغایرت برخورد کنیم اما در بسیاری موارد مغایرت یا همان اختلاف وجود ندارد بلکه کلیات موضوع در یکی بیشتر است و در یکی جزئیات بیشتر بعنوان مثال قانون گفته خرید نرم افزار جزء دارائیهای ثابت است در اینجا توجه شود عبارت دارائی که قانون آورده از کجاست؟ این همان عبارتی است که در استانداردهای حسابداری تعریف شده است پس اینجا قانون به طبع استانداردها دارائی رو در متن خودش دارد حالا استانداردها دارائی را چگونه تعریف میکند:
دارائی ثابت دارای سه خصوصیت است:
1-عمرمفید بیشتر از یکسال
2-ارزش اقتصادی با اهمیت
3-در کاهش هزینه ها یا افزایش بازدهی نقش داشته باشد و مستقیم در فرآیند عملیاتی موثر باشد.

حالا در اینجا قانون قادر نیست به جزئیات بپردازد به این دلیل ممکن است بین روش ما و قوانین یک اختلافی رخ دهد که این اختلاف به هیچ وجه باعث رد دفاتر شما نخواهد شد این به این معناست که قانون خودش استاندارد را میپذیرد و قبول دارد ولی بخاطر اختلاف فقط محاسبات مالیاتی شما تغییر میکند نه باعث رد دفاتر شود اگر باعث رد دفتر میشد اینجا باید میگفتیم قانون با استاندارد یکی نیست حالا ما بین پذیرش یکی باید تصمیم گیری کنیم.

بعنوان مثال شما یک دارائی دارید که بر اساس استاندارد حسابداری از روش خاصی برای استهلاک استفاده میکنید که در پایان سال استهلاک شما شده عدد 100 در حالی که اگر طبق جدول عمل میکردید میشد 80 در اینجا ممیز عدد 20 را به سود ابرازی شما اضافه میکند و مالیاتش رو خواهد گرفت نه اینکه دفتر شما رو رد کند.

یا همین نرم افزار اینکه جزء دارائی ثابت است یا خیر باز هم بستگی به اون 3 گزینه فوق دارد که هست یا نیست اگر نیست شما هزینه میکنید و دارائی هزینه شما رو بر میگرداند و به سود اضافه میکند و طی 5 سال استهلاک آن را در نظر میگیرد به همین راحتی.

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، marzieh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۹ دى ۱۴۰۳، ۰۸:۵۹ ب.ظ