Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متفرقه: پایان نامه نویسی
با سلام

توضيحاتي جهت پايان نامه نويسي از بيان دكتر زهرا ديانتي
دريافت فايل (كليك كنيد)

بااحترام
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین
دوستان کسی اطلاع داره که رابطه متقابل(همزمانی) را در یک پایانامه چه طور میشه محاسبه کرد، یا از چه آزمون هایی باید استفاده کرد؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام،من میخوام پایان نامه و مقاله بدم و به دنبال موضوعات خوب میگردم لطفا اگر  از مباحث روز و نوین حسابداری اطلاعات دارین کمکم کنید 
با تشکر

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۳۷ ق.ظ)'mah' نوشته: دوستان کسی اطلاع داره که رابطه متقابل(همزمانی) را در یک پایانامه چه طور میشه محاسبه کرد، یا از چه آزمون هایی باید استفاده کرد؟

سلام سرکار خانم مهدیه گرامی

ابتدا بابت تأخیر در پاسخگویی از شما عذرخواهی می کنم، اصلا متوجه این سوال نشده بودم.

لطفا تاپیک زیر را مطالعه بفرمائید، امیدوارم که مفید واقع شود:
آموزش تکنيک ديمتل يا رويکرد DEMATEL

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: mah
(۰۲ تير ۱۳۹۳، ۰۵:۱۵ ب.ظ)'ali123456' نوشته: با سلام،من میخوام پایان نامه و مقاله بدم و به دنبال موضوعات خوب میگردم لطفا اگر  از مباحث روز و نوین حسابداری اطلاعات دارین کمکم کنید 
با تشکر

سلام دوست عزیز

میشه لطفاً مقطع تحصیلی و گرایش و درصورت تمایل نوع دانشگاهتون رو (دولتی، غیرانتفاعی، آزاد و...) لطف بفرمائید؟

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: ali123456
ضمن عرض سلام و درود بر شما،بنده دانشجوی ترم 2 ارشد حسابداری از دانشگاه غیر انتفاعی هستم میخوام یک پایان نامه خوب کار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ تير ۱۳۹۳، ۱۱:۲۶ ق.ظ)'ali123456' نوشته: ضمن عرض سلام و درود بر شما،بنده دانشجوی ترم 2 ارشد حسابداری از دانشگاه غیر انتفاعی هستم میخوام یک پایان نامه خوب کار کنم لطفا کمکم کنید

سلام جناب آقای علی عزیز

فکر می کنم الآن مباحث "حسابداری مدیریت" بهترین گزینه برای انتخاب پایان نامه شما باشد. در صورت نیاز بفرمائید که چند مورد از این مباحث را برای شما ذکر کنم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ تير ۱۳۹۳، ۱۲:۴۸ ب.ظ)'Masoud_MI' نوشته: سلام جناب آقای علی عزیز

فکر می کنم الآن مباحث "حسابداری مدیریت" بهترین گزینه برای انتخاب پایان نامه شما باشد. در صورت نیاز بفرمائید که چند مورد از این مباحث را برای شما ذکر کنم.

با احترام...

با سلام و درود فراوان بر شما ،اگر زحمتی نیست کمکم کنید(چند مورد از مباحث رو تذکر بفرمایین)
از شما کمال تشکر را دارم (منتظر پاسختون هستم)

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ تير ۱۳۹۳، ۰۲:۲۱ ب.ظ)'ali123456' نوشته: با سلام و درود فراوان بر شما ،اگر زحمتی نیست کمکم کنید(چند مورد از مباحث رو تذکر بفرمایین)
از شما کمال تشکر را دارم (منتظر پاسختون هستم)

باسلام.. پیشنهاد بنده برای تمامی دوستانی که پیش از انتخاب موضوع پایان نامه هستند این است که با استفاده یا بدون استفاده از مقاله base موضوع ساده ای که پیش از این بسیار کار شده رو انتخاب کنند و خود را دچار مشکل نسازند..آخه قرار نیست با انجام این پایان نامه کسی به شما جایزه نوبلی بدهد....ترجیحا  موضوع ساده بورسی همراه با مقاله base انتخاب نمایید...لازم به ذکر که اشاره نماییم برخی از اساتید در بعضی از دانشگاه ها در زمینه خاصی تمایل به پژوهش دارند.مثلا در دانشگاه شیراز پرفسور نمازی تمایل بیشتری به همکاری پایان نامه در زمینه حسابداری مدیریت دارند یا دکتر خواجوی موضوعات روز finance رو بهتر می پسندند.و.........
موضوعات حسابداری شامل ABC ومشتقات آن شامل: TD  وفازی و..... که در سازمان یا ... باید اجرا کنید یا TQM  و.....

بهای استفاده از این مطلب 12صلوات واسه ظهور آقا امام زمان می باشد...البته اگه تمایل داشتید.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh ، mehdiasiaban
(۰۵ تير ۱۳۹۳، ۱۲:۴۸ ب.ظ)'Masoud_MI' نوشته: سلام جناب آقای علی عزیز

با احترام... 

جناب معدلی لطفا عنوان کنید
سپاس
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۷ دى ۱۴۰۳، ۰۳:۲۹ ق.ظ