Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موجودی کالا
با سلام خدمت دوستان عزیز.
قصد من از ایجاد موضوع جدید هم گرفتن جواب سوالات خودم هست هم اینکه شاید دوستان دیگری در تالار حضور داشته باشند که از این سوالات استفاده کنند. پس با عنوان کردن موضوع جدید. قصد دارم تالار تخصصی خوبمون رو تبدیل به یک بانک اطلاعاتی بسیار بزرگ کنم.

فقط از همه اعضای محترم خواهش میکنم اگر راجع به موجودی کالا هر سوالی دارید، دیگه موضوع جدید باز نکنید، بلکه تو همین موضوع سوالتون رو که راجع به موجودی کالاست عنوان کنید.
این باعث میشه که هم کسانی که جواب سوال ها رو میدن راحت تر باشند هم کسانی که میخان از اطلاعاتش استفاده کنن. مثلا کسی اگر راجع به انواع حسابداری موجودی کالا سوال داشته باشه، میاد سراغ همین فروم دیگه بین 1000 فروم که همشون راجع به موجودی کالا هستند، سر در گم نمیشن.
با تشکر و احترام
محمد تهرانی

پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، Masoud_MI
و اما سوال من
برای نگهداشتن حساب موجودی کالا، اگر چند نوع کالا داشته باشیم، آیا باید در حساب معین ، از هم جدا کنیمشون؟ 
مثلا صندلی، میز، مبل، .....

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۵۶ ق.ظ)'محمد تهرانی' نوشته: و اما سوال من
برای نگهداشتن حساب موجودی کالا، اگر چند نوع کالا داشته باشیم، آیا باید در حساب معین ، از هم جدا کنیمشون؟ 
مثلا صندلی، میز، مبل، .....

باعرض سلام وادب

جناب تهراني گرامي بنده نيز به نوبه خود خير مقدم عرض ميكنم .اميدوارم بتونم از معلوماتتون استفاده كنم.
يك خواهشي هم كه دارم راجع به اين تاپيك حتي المقدور در پاسخ هامون از استاندارد شماره 8 (حسابداري موجودي مواد وكالا)هم استفاده كنيم.

استاندارد حسابداری شماره 8

به نظرم چون سوال شما به نوعي سليقه اي مي باشد ودر استاندارد بنده راجع به چگونگي جداسازي موارد مذكور مطلبي را نديدم،لذا بايست سليقه اي جواب داده شه.بسته به نرم افزار  مورد استفاده و ميزان تسلط كاربر از آن (جهت گزارش دهي)ميتوان موجودي ها را در يك گروه  معين همان موجودي مواد و كالا يا در تفصيل هاي دسته هاي بزرگتر ( زير مجموعه معين موجودي مواد وكالا گروه بندي نمود.

درگروه بندي مي توان به تعريفي كه در استاندارد جهت موجودي مواد وكالا ذكر شده رجوع كرد
  • موجودي‌ مواد و کالا‌: به‌ داراييهايي‌ اطلاق‌ مي‌شود كه‌:

الف‌.     براي‌ فروش‌ در روال‌ عادي‌ عمليات‌ واحد تجاري‌ نگهداري‌ مي‌شود،
ب‌  .     به منظور ساخت‌ محصول‌ يا ارائـه‌ خدمات‌ در فرايند توليد قرار دارد،
ج‌   .     به منظور ساخت‌ محصول‌ يا ارائـه‌ خدمات‌، خريداري‌ شده‌ و نگهداري‌ مي‌شود، و
د    .     ماهيت‌ مصرفي‌ دارد و به‌ طور غيرمستقيم‌ در جهت‌ فعاليت‌ واحد تجاري‌ مصرف‌ مي‌شود.

البته بنظرم يه نكته اي كه دقت نكردم اين بوده:مواردي رو كه شما به عنوان مثال نام بردين در 4موردي كه در استاندارد درج شده نميگنجد وباز بنظرم مي بايست درقسمت اثاثيه درج شود

بااميد خدا منتظر نظرات دوستان خواهم بود
بااحترام

كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط:
سرکار خانم مرضیه خیلی متشکرم از راهنمایی شما. اما فکر کنم منظورم رو درست بیان نکردم.
ظاهرا شما اینطور متوجه شدین که من اثاثیه شرکت که میزو صندلی و مبل .... رو میخوام تو موجودی کالا ثبت کنم.!
اما من منظورم رو واضح نرسوندم.
منظور من در مورد یک مثلا فروشگاه مبل بود که این موارد رو برای فروش در مغازه یا انبار یا کارخانه ش نگهداری میکنه.

حالا با این شرایط چکار باید کرد؟

با تشکر و احترام
محمد تهرانی
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوستان گرامی

ضمن تشکر از جناب آقای تهرانی عزیز بابت این تاپیک خوبی که ایجاد فرمودند و سرکار خانم مرضیه گرامی بابت پاسخ و با کسب اجازه از ایشان؛

بهتره که در این مورد شما هر کدام را در یک سرفصل معین جداگانه ثبت کنید که هنگام اخذ گزارش های گوناگون میزان بهای تمام شده و سود (زیان) هر قلم کالا نیز به تفکیک برای شما قابل اندازه گیری باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام

در حال حاضر سیستم های نرم افزاری حساب جزء شما رو مثل کاردکس موجودی نگهداری میکند پس شما باید در حسابداری مالی فقط در سطح انبار حساب ایجاد کنید مثل:
موجودی مواد اولیه
موجودی بسته بندی
موجودی کار درجریان ساخت
موجودی کالای ساخته شده
موجودی ضایعات
و.....
حالادرسیستم انبار انبارها رو با همین نامها تعریف میکنیدو به این معین ها اختصاص میدید و هر حساب انبار در انبار با حساب معین شما درسیستم حسابداری مالی لینک و یکپارچه خواهد بود. با این کار حجم اسناد و تراکنش دیتای شما بشدت کاهش پیدا میکند.

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، parisa68

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، ۰۹:۱۶ ب.ظ