Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتباه و اصلاح حساب
سوال از من شده:

1.مبلغ 115000000 ریال سود سال 90 طی اظهارنامه داشتم که متاسفانه یکی از همکارام در سال 91 اونو به حساب جاری کارکنان بسته بوده

و در زمان تنظیم اظهارنامه هم متاسفانه متوجه نشدم و سال 91 هم زیان داشتم

الان در سال 92 ثبت اصلاحی زدم و به حساب سود انباشته اضاف و از جاری کارکنانم کسر کردم آیا درست است ؟

مانده سود انباشته 90 : 115000000 ریال

ثبت اشتباه در سال 91 : سود انباشته 115000000 بدهکار - جاری کارکنان بستانکار

ثبت اصلاحی 92 : جاری کارکنان 115000000 بدهکار - سود انباشته بستانکار

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: mehdiasiaban
اگر چه ثبت مالی شما صحیح می باشد اما باعث درد سر درسال جدید خواهد شد چراکه دارایی مطمئنا این مبلغ سود شما را در همون سال مالیات می بنده و شما در سال بعد دوباره در سود انباشتتون افزایش خواهید داشت که دوباره به همون میزان مشمول مالیات خواهید شد ومجبور به اعتراض و ..... خواهید شد با پیشرفت امروزی نرم افزار های مالی بهتره در سال قبل اصلاح بشه و یا اگر در سال جدید سند میشه اثر اش رو در اظهار نامه نشون ندید 
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، الهه فرهادی نسب ، Masoud_MI
سلام

ممنون جناب آسیابان که نظر دادید منتظر نظر دیگر دوستان نیز هستم.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب
(۲۰ تير ۱۳۹۳، ۰۸:۳۰ ب.ظ)'mehdiasiaban' نوشته: اگر چه ثبت مالی شما صحیح می باشد اما باعث درد سر درسال جدید خواهد شد چراکه دارایی مطمئنا این مبلغ سود شما را در همون سال مالیات می بنده و شما در سال بعد دوباره در سود انباشتتون افزایش خواهید داشت که دوباره به همون میزان مشمول مالیات خواهید شد ومجبور به اعتراض و ..... خواهید شد با پیشرفت امروزی نرم افزار های مالی بهتره در سال قبل اصلاح بشه و یا اگر در سال جدید سند میشه اثر اش رو در اظهار نامه نشون ندید  

با تشکر از شما
جناب اقای آسیابان حسابهای سال قبل بسته شده و دفاتر اون نیز به دارایی تحویل شده است دفاتر سال 91
و این اشتباه در سال 91 اتفاق افتاده
و من الان در سال 92می بایست اون حساب رو اصلاح نمایم با توجه به این که اون حساب سود بوده و من هم در سال 91 و هم در سال 92 زیان دارم به نظرم بهتر هست که این سود رو اصلاح کنم تا سود و زیان انباشته م کم بشه
و الان با عرض معذرت خوب متوجه نشدم منظور شما رو !
ممنون میشم بیشتر توضیح بفرمایید
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام

از آنجائی که در هر کاری احتمال خطا و اشتباه وجود دارد در کار حسابداری هم از این امر مستثناء نیست و خطاها هنگام شناسائی باید اصلاح شوند. حال این خطاها رو از دو منظر نگاه کنیم یکی مبحث گزارشگری مالی و یکی مبحث مالیاتی.
اگر خطا تاثیر با اهمیتی بر گزارشات مالی داشته باشد باعث گزارش مردود و یا مشروط حسابرسی میشود و باید خطا شناسائی و در صورت امکان صورتهای مالی تجدید ارائه شود ولی اگر خطا باعث تاثیر در روند مالیاتی داشته باشد اینجا با دارئی دچار مشکل خواهید شد.
از آنجائی که این اشتباه مربوط به یک قلم مورد روشن و آشکار است و مانده سود سنواتی میباشد لذا ثبت سند اصلاحی آن با توجه به دلایل و مستندات موجود اشکالی در دفاتر شما ایجاد نخواهد کرد. به احتمال زیاد اصلاح نکردن ممکن است دچار مشکل کند.

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، ahmad

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۰۹:۰۵ ق.ظ