Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتباه ثبت پیش دریافت
سوال دوم 

[font]2- مبلغی بعنوان پیش دریافت قراردادی در سالهای قبل وصول شده بوده که در حساب پیش دریافت بعنوان بدهی ثبت نشده

و پایان سال 92 قرارداد مربوطه به اتمام رسیده

من از حساب جاری شرکا کسر کردم و به حساب پیش دریافت منظور کردم درسته ؟[/font]

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط:
باعرض سلام واداي احترام
بنظرم جواب اين سوال منوط به دونستن اين مورد ميشه كه بجاي ثبت در پيش  دريافت ،به چه حسابي بردند؟
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، الهه فرهادی نسب
جناب احسانی اونوقت توجیه کردن حسابرس سخت میشه .
یعنی امکان داره پولی به بانک بیاد وسند نشه حتما اثر اش دریکی از حساب ها هست باید پیداش کرد و از اون حساب خارج نمود . 
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، الهه فرهادی نسب
سلام

استنباط بنده از سوال این همکار محترم این است که رقم پیش پرداخت توسط یکی از شرکاء استفاده شخصی شده است یعنی برداشت شده است که حالا ممکن است ثبت خورده یا نخورده که خود سوال کننده باید تشریف بیارن اطلاعات درست ارائه دهند.
ممکن است اصلا" ثبت نخورده باشد که حالا باید فهمید صورت وضعیت ها که این پیش دریافت در آن مستهلک شده است به چه شکل ثبت حسابداری خورده و در کل یک جمع بندی کرد و پاسخ نهائی را داد پس تا اینجا ثبت سند برگشت از جاری شرکاء به پیش دریافت در صورتی که پروژه به اتمام رسیده است میتواند صحیح هم نباشد.

باسپاس از خانم مرضیه و جناب آسیابان
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، marzieh
(۲۲ تير ۱۳۹۳، ۱۲:۳۲ ق.ظ)'amirehsani' نوشته: سلام

استنباط بنده از سوال این همکار محترم این است که رقم پیش پرداخت توسط یکی از شرکاء استفاده شخصی شده است یعنی برداشت شده است که حالا ممکن است ثبت خورده یا نخورده که خود سوال کننده باید تشریف بیارن اطلاعات درست ارائه دهند.
ممکن است اصلا" ثبت نخورده باشد که حالا باید فهمید صورت وضعیت ها که این پیش دریافت در آن مستهلک شده است به چه شکل ثبت حسابداری خورده و در کل یک جمع بندی کرد و پاسخ نهائی را داد پس تا اینجا ثبت سند برگشت از جاری شرکاء به پیش دریافت در صورتی که پروژه به اتمام رسیده است میتواند صحیح هم نباشد.

باسپاس از خانم مرضیه و جناب آسیابان

با عرض سلام و تشکر
متاسفانه این مبلغ در سالهای قبل دریافت شده که حسابها نظم مناسبی نداشتند و من همچنان درگیر اصلاح اشتباهات گذشته هستم
در سالهای قبل اظهارنامه ای فقط جهت ارائه به دارایی تنظیم شده و مبالغ مربوط به طلب و بدهی و .. بدرستی منعکس نشده است
و در سال جاری متوجه این مشکل شده ام ..
و تلاشم بر این هست که حسابهارو به نحوی مرتب و منعکس کنم که در سالهای آتی مشکلات کمتر باشه

ممنونم ار راهنمایی جنابعالی و سایر دوستان بزرگوار
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، mehdiasiaban

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، ۰۲:۳۹ ق.ظ