220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سوال چهارم
[font]4- در سال 92 مبالغی رو جهت دریافت مفاصا حساب بیمه مربوط به قراردادهای سال های قبل پرداخت کردم به تامین اجتماعی
و مبالغی هم جهت دریافت مفاصا حساب دارایی
اما متاسفانه در سالهای قبل حسابی در اظهارنامه منتقل نشده بابت بدهی به تامین اجتماعی
چون در حالت عادی می بایست مبالغ بدهی مربوط به لیست بیمه ارائه شده رو از کسورات بیمه روی صورت وضعیتها کسر کرد
حال که من بدهی به تامین اجتماعی رو در اظهارنامه ندارم آیا راهی جز پرداخت این مبالغ به جاری شرکا دارم ؟
من الان مبلغ پرداختی بابت بیمه جهت دریافت مفاصا حساب رو به جاری شرکا زدم درسته ؟[/font]
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
اول از همه اگر مکسوره های کار فرما را بابت بیمه و مالیات ثبت نکرده اید ؟ این اختلاف به چه حسابی رفته ؟ ایا شناسایی شده یا خیر
در هر صورت هزینه این پرداخت ها هم باید شناسایی بشه که چون مربوط به ادوار گذشته می باشد می توانید حساب تعدیلات سنواتی رو گردش بدین و اگر نمی خواین در قسمت سایر بدهکاران بیمه سنواتی گردش بدید و همون مانده رو نقل بدید البته ابن کار خارج از اصول می باشد فقط جنبه مالیاتی داره راه صحیح همون بستن به حساب تعدیلات سنواتی می باشد
موفق باشید
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام
ممنون جناب آسیابان این سوال رو یکی از همکاران برای من ایمیل کرده بود گفتم توی فروم لرن مطرح کنم . ایشون رو دعوت میکنم جواب شما رو بدهند باسپاس از شما.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
با سلام و احترام.
چون مفاصا حساب متعلق به سالهای قبل است پس پرداختی فوق هزینه سنوات قبل تلقی شده که باید در تعدیلات سنواتی ثبت و ضبط گردد.
تعدیلات سنواتی ****
سایر حسابهای پرداختنی ****
----- در زمان شناسایی مفاصا حساب ----
سایر حسابهای پرداختنی ****
صندوق / بانک ****
----- در زمان پرداخت مفاصا حساب ----
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
۲۱ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۱ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۲۵ ب.ظ توسط mehdiasiaban.)
خانم فرهادی عزیز راهکار علمی و صحیح اینه که شما با دید مالی اثرات دوره های گذشته رو با تعدیلات سنواتی و اثرآن بر سود انباشته اصلاح کنید اما متاسفانه اهداف موسسه باعث میشه که شما همواره از این کار پرهیز کنید چرا که همون گونه ای که دارایی به بستانکاری تعدیلات شما مالیات می بنده بدهکاری شو سخت قبول می کنه و از طرف دیگه پرونده های تسهیلات شما در سرپرستی بانک ها همواره گیر می کنه و طی نامه ای از شما بابت گردش بدهکاری حساب شما سوال خواهد شد مگر اینکه شما بتوانید به گونه ای این حساب رو مدیریت کنید که مانده بدهکار نداشته باشه
موفق باشید
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام
باتشکر از دوستان و اساتید عزیز
دربحث بیمه و مالیات همیشه رقمی که در برگ تشخیص صادر میشود با رقمی که بعنوان بدهی در حسابها منظور شده است یکی نیست حتی گاهی اوقات هم برعکس است یعنی شما زیان دارید مالیات پرداخت میکنید پس مشکلی نیست مبلغی که برای آن ذخیره وجود ندارد طبق استانداردها شما باید به تعدیلات سنواتی منظور بفرمائید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ