Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثبت پرداخت مفاصاحساب بیمه و مالیات
سوال چهارم

[font]4- در سال 92 مبالغی رو جهت دریافت مفاصا حساب بیمه مربوط به قراردادهای سال های قبل پرداخت کردم به تامین اجتماعی

و مبالغی هم جهت دریافت مفاصا حساب دارایی

اما متاسفانه در سالهای قبل حسابی در اظهارنامه منتقل نشده بابت بدهی به تامین اجتماعی

چون در حالت عادی می بایست مبالغ بدهی مربوط به لیست بیمه ارائه شده رو از کسورات بیمه روی صورت وضعیتها کسر کرد

حال که من بدهی به تامین اجتماعی رو در اظهارنامه ندارم آیا راهی جز پرداخت این مبالغ به جاری شرکا دارم ؟

من الان مبلغ پرداختی بابت بیمه جهت دریافت مفاصا حساب رو به جاری شرکا زدم درسته ؟[/font]

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط:
اول از همه اگر مکسوره های کار فرما را بابت بیمه و مالیات ثبت نکرده اید ؟ این اختلاف به چه حسابی رفته ؟ ایا شناسایی شده یا خیر 
در هر صورت هزینه این  پرداخت ها هم باید شناسایی بشه که چون مربوط به ادوار گذشته می باشد می توانید حساب تعدیلات سنواتی رو گردش بدین و اگر نمی خواین در قسمت سایر بدهکاران بیمه سنواتی گردش بدید و همون مانده رو نقل بدید البته ابن کار خارج از اصول می باشد فقط جنبه مالیاتی داره راه صحیح همون بستن به حساب تعدیلات سنواتی می باشد 
موفق باشید

پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، Masoud_MI ، الهه فرهادی نسب
سلام

ممنون جناب آسیابان این سوال رو یکی از همکاران برای من ایمیل کرده بود گفتم توی فروم لرن مطرح کنم . ایشون رو دعوت میکنم جواب شما رو بدهند باسپاس از شما.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، Masoud_MI ، mehdiasiaban
(۲۰ تير ۱۳۹۳، ۰۸:۲۴ ب.ظ)'mehdiasiaban' نوشته: اول از همه اگر مکسوره های کار فرما را بابت بیمه و مالیات ثبت نکرده اید ؟ این اختلاف به چه حسابی رفته ؟ ایا شناسایی شده یا خیر 
در هر صورت هزینه این  پرداخت ها هم باید شناسایی بشه که چون مربوط به ادوار گذشته می باشد می توانید حساب تعدیلات سنواتی رو گردش بدین و اگر نمی خواین در قسمت سایر بدهکاران بیمه سنواتی گردش بدید و همون مانده رو نقل بدید البته اين کار خارج از اصول می باشد فقط جنبه مالیاتی داره راه صحیح همون بستن به حساب تعدیلات سنواتی می باشد 
موفق باشید

با تشکر از پاسخ جنابعالی

بله من هم در ابتدا این مبلغ رو به تعدیلات سنواتی ثبت کرده بودم که یکی از دوستان پیشنهاد داد به جاری شرکا بسته بشه
و امروز جهت اطمینان به دارایی مراجعه کردم که همون تعدیلات سنواتی رو صحیح دونستند
فقط یه ابهامی که برام بوجود اومد
ایشون گفتند که میشه به عنوان هزینه جاری بدلیل اینکه در دوره های قبل شناسایی نشده ثبت بزنم
که در این صورت زیان بوجود میاد ولی اگر در سود و زیان انباشته ثبت کنم در  سود و زیان من اثری نخواهد داشت
کدوم صحیح تر هست ؟
ممنونم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ تير ۱۳۹۳، ۰۱:۰۹ ب.ظ)'amirehsani' نوشته: سوال چهارم

4- در سال 92 مبالغی رو جهت دریافت مفاصا حساب بیمه مربوط به قراردادهای سال های قبل پرداخت کردم به تامین اجتماعی

و مبالغی هم جهت دریافت مفاصا حساب دارایی

اما متاسفانه در سالهای قبل حسابی در اظهارنامه منتقل نشده بابت بدهی به تامین اجتماعی

چون در حالت عادی می بایست مبالغ بدهی مربوط به لیست بیمه ارائه شده رو از کسورات بیمه روی صورت وضعیتها کسر کرد

حال که من بدهی به تامین اجتماعی رو در اظهارنامه ندارم آیا راهی جز پرداخت این مبالغ به جاری شرکا دارم ؟

من الان مبلغ پرداختی بابت بیمه جهت دریافت مفاصا حساب رو به جاری شرکا زدم درسته ؟

با سلام

شما پرداختهاي انجام شده به بيمه را قطعا از دفاتر استخراج ننموده ايد و بر اساس اعلام بدهي
سازمان تامين اجتماعي اقدام به پرداخت نموده ايد.

يعني اينكه مقدار پرداختي شما مانده مطالبات بيمه است كه اكنون اعلام شده است
و قبلا طي صورت وضعيت هاي قبل مقداري از آن پرداخت شده است .

به نظر بنده همان مقدار پرداختي هزينه جاري محسوب خواهد شد.

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، Masoud_MI
با سلام و احترام.
چون مفاصا حساب متعلق به سالهای قبل است پس پرداختی فوق هزینه سنوات قبل تلقی شده که باید در تعدیلات سنواتی ثبت و ضبط گردد.
تعدیلات سنواتی       ****
                         سایر حسابهای پرداختنی        ****
----- در زمان شناسایی مفاصا حساب ----
 سایر حسابهای پرداختنی   ****
                                   صندوق / بانک     ****
----- در زمان پرداخت مفاصا حساب ----

خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، marzieh
(۲۱ تير ۱۳۹۳، ۱۲:۵۷ ب.ظ)'alipesaraklu' نوشته: با سلام و احترام.
چون مفاصا حساب متعلق به سالهای قبل است پس پرداختی فوق هزینه سنوات قبل تلقی شده که باید در تعدیلات سنواتی ثبت و ضبط گردد.
تعدیلات سنواتی       ****
                         سایر حسابهای پرداختنی        ****
----- در زمان شناسایی مفاصا حساب ----
 سایر حسابهای پرداختنی   ****
                                   صندوق / بانک     ****
----- در زمان پرداخت مفاصا حساب ----

با عرض سلام و تشکر

من نمیدونم  الان چه ثبتی بزنم 
تعدیلات سنواتی به سود و زیان انباشته من اضاف میشه
و هزینه جاری زیان جاری منو اضاف میکنه
آبا زیان جاری و تعدیلات سنواتی هر دو صحیح هست ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
خانم فرهادی عزیز راهکار علمی و صحیح اینه که شما با دید مالی اثرات دوره های گذشته رو با تعدیلات سنواتی و اثرآن بر سود انباشته اصلاح کنید اما متاسفانه اهداف موسسه باعث میشه که شما همواره از این کار پرهیز کنید چرا که همون گونه ای که دارایی به بستانکاری تعدیلات شما مالیات می بنده بدهکاری شو سخت قبول می کنه و از طرف دیگه پرونده های تسهیلات شما در سرپرستی بانک ها همواره گیر می کنه و طی نامه ای از شما بابت گردش بدهکاری حساب شما سوال خواهد شد مگر اینکه شما بتوانید به گونه ای این حساب رو مدیریت کنید که مانده بدهکار نداشته باشه 
موفق باشید 
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh ، الهه فرهادی نسب
سلام

باتشکر از دوستان و اساتید عزیز

دربحث بیمه و مالیات همیشه رقمی که در برگ تشخیص صادر میشود با رقمی که بعنوان بدهی در حسابها منظور شده است یکی نیست حتی گاهی اوقات هم برعکس است یعنی شما زیان دارید مالیات پرداخت میکنید پس مشکلی نیست مبلغی که برای آن ذخیره وجود ندارد طبق استانداردها شما باید به تعدیلات سنواتی منظور بفرمائید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، mehdiasiaban ، Masoud_MI

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، ۰۲:۰۰ ق.ظ