Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ماليات اجاره ماشين آلات
سوال پنجم

5-ماشین آلاتی که در کارگاه استفاده میکنم بنام شخص مدیریت و یا اعضای هیات مدیره هست و بنام شرکت نیست

اگر بخوام قرارداد اجاره صوری تنظیم کنم تا بتونم هزینه تعمیرات اونها رو تو حسابام بیارم میتونم مالیات اجاره پرداخت کنم

با توجه به اینکه یک سال گذشته و در حساب هام بیارم

و مالیات اجاره ماشین آلات هم مثل اجاره ملک بر اساس 25% محاسبه میشه

و من میتونم مبلغ اجاره رو کم بزنم و یا اینکه حتما باید به نرخ عرف محاسبه بشه ؟

به این تاخیر پرداخت اجاره جریمه تعلق میگیره ؟
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب
بسته به نوع ثبت شما داره اگه پرداخت های شما به عنوان علی الحساب ثبت شده باشه مشمول جریمه نخواهد شد ولیکن 25%حق اجاره مطابق با جدول ماده131زمان رسیدگی  مطالبه خواهد شد .

پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani
با سلام

نفرموديد كه ماشين آلات ذكر شده كارشان چيست كه مشمول 25% ماليات ميشوند؟

با احترام

پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، Masoud_MI
(۲۰ تير ۱۳۹۳، ۰۸:۰۳ ب.ظ)'mehdiasiaban' نوشته: بسته به نوع ثبت شما داره اگه پرداخت های شما به عنوان علی الحساب ثبت شده باشه مشمول جریمه نخواهد شد ولیکن 25%حق اجاره مطابق با جدول ماده131زمان رسیدگی  مطالبه خواهد شد .

با عرض سلام
جناب اقای آسیابان با تشکر از جنابعالی
با توجه به پرس و جویی که در این زمینه داشتم متوجه شدم که مالیات اجاره ماشین آلات معافیتی نداره و مثل اجاره املاک که 25 درصد معافیت از اون بابت استهلاک و .. کسر میشه اینچنین نیست

و اجاره ماشین آلات به نرخ 3درصد مالیات به اون تعلق میگیره
و اینکه تاخیر در پرداخت 20درصد مالیات جریمه میشه

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh
(۲۱ تير ۱۳۹۳، ۰۹:۰۲ ق.ظ)'Akbarzadeh' نوشته: با سلام

نفرمودید كه ماشین آلات ذكر شده كارشان چیست كه مشمول 25% مالیات میشوند؟

با احترام

سلام جناب اقای اکبر زاده
ماشین آلات مد نظر من بیل مکانیکی و تراکتور و جرثقیل و سایر ماشین آلاتی که در کارگاه جهت لوله گذاری استفاده میشوند هست
و اینکه همونطور که در پاسخ قبلی عرض کردم الان متوجه شدم به اجاره ماشین الات معافیت تعلق نمیگیره
ممنونم

پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

بنده فكر ميكنم كه به  اينگونه ماشين آلات 3% ماليات تكليفي تعلق ميگيرد و شامل ماده 131 نميشود

با احترام

پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، Masoud_MI ، حسین
(۲۱ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۱۷ ق.ظ)'Akbarzadeh' نوشته: با سلام

بنده فكر میكنم كه به  اینگونه ماشین آلات 3% مالیات تكلیفی تعلق میگیرد و شامل ماده 131 نمیشود

با احترام

سلام مجدد
بله ماده 131 برای اجاره املاک محاسبه میشود که با اجاره ماشین آلات فرق دارد
ممنون

پاسخ
سپاس شده توسط:
همان گونه که دوستان عزیز فرمودن اجاره ماشین الات شامل 3% تکلیفی میشه که بنده اشتباه کردم البته در نحوه شناسایی هزینه ونحوه ثبت آن به صورت علی الحساب  می توان از جریمه بابت دیرکرد مالیاتی آن در رفت 
موفق باشید 
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، الهه فرهادی نسب ، حسین
سلام

هرچند اگر ماشین آلات به نام فرد باشد به درامد این فرد اضافه میشود و مشمول جدول 131 خواهد بود در اینجا قانون مالیاتها باز هم اشکال دارد یعنی بین ماده 104 و 131 شبهه وجود دارد که خیلی وقتها با همون 3% مسئله حل میشود ولی گاهی وقتها هم خیر و مالیات بعنوان درامد شخص باید محاسبه شود.
اما اینچا بحث بیمه مهم است مواظب بیمه باشد چون 30% بیمه بعدها از شما خواهد گرفت یعنی خوب سبک سنگین کن ببین چی درسته منظور روشی هست که میخوای انجامش بدی بعد دردسری نداشته باشه.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، حسین ، Masoud_MI
(۲۲ تير ۱۳۹۳، ۱۲:۴۲ ق.ظ)'amirehsani' نوشته: سلام

هرچند اگر ماشین آلات به نام فرد باشد به درامد این فرد اضافه میشود و مشمول جدول 131 خواهد بود در اینجا قانون مالیاتها باز هم اشکال دارد یعنی بین ماده 104 و 131 شبهه وجود دارد که خیلی وقتها با همون 3% مسئله حل میشود ولی گاهی وقتها هم خیر و مالیات بعنوان درامد شخص باید محاسبه شود.
اما اینچا بحث بیمه مهم است مواظب بیمه باشد چون 30% بیمه بعدها از شما خواهد گرفت یعنی خوب سبک سنگین کن ببین چی درسته منظور روشی هست که میخوای انجامش بدی بعد دردسری نداشته باشه.

سلام جناب احسانی
ممنون از پاسختون
من الان یه قرارداد اجاره با مالک ماشین آلات که هیئت مدیره شرکت هستند تنظیم کردم و مبلغی رو بعنوان مالیات اجاره بر اساس 3درصد اجاره مشخص کردم بعنوان بدهی در پایان سال که در اظهارنامه ثبت کنم
اما با عرض معذرت منظورتون از بیمه رو متوجه نشدم
من دو دستگاه بیل مکانیکی دارم و سه مورد چند مورد نیسان و وانت و خاور
که نیسان و وانت و خاور رو خودم بیمه کردم همون بیمه وسائل نقلیه ایا منظور شما از 30درصد بیمه همین بیمه هست ؟
ممنون
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۰۷:۴۸ ق.ظ