220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سوال پنجم
5-ماشین آلاتی که در کارگاه استفاده میکنم بنام شخص مدیریت و یا اعضای هیات مدیره هست و بنام شرکت نیست
اگر بخوام قرارداد اجاره صوری تنظیم کنم تا بتونم هزینه تعمیرات اونها رو تو حسابام بیارم میتونم مالیات اجاره پرداخت کنم
با توجه به اینکه یک سال گذشته و در حساب هام بیارم
و مالیات اجاره ماشین آلات هم مثل اجاره ملک بر اساس 25% محاسبه میشه
و من میتونم مبلغ اجاره رو کم بزنم و یا اینکه حتما باید به نرخ عرف محاسبه بشه ؟
به این تاخیر پرداخت اجاره جریمه تعلق میگیره ؟
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
بسته به نوع ثبت شما داره اگه پرداخت های شما به عنوان علی الحساب ثبت شده باشه مشمول جریمه نخواهد شد ولیکن 25%حق اجاره مطابق با جدول ماده131زمان رسیدگی مطالبه خواهد شد .
106
موضوعها:
آذر ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 427 بار در 113 ارسال
با سلام
نفرموديد كه ماشين آلات ذكر شده كارشان چيست كه مشمول 25% ماليات ميشوند؟
با احترام
106
موضوعها:
آذر ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 427 بار در 113 ارسال
با سلام
بنده فكر ميكنم كه به اينگونه ماشين آلات 3% ماليات تكليفي تعلق ميگيرد و شامل ماده 131 نميشود
با احترام
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
همان گونه که دوستان عزیز فرمودن اجاره ماشین الات شامل 3% تکلیفی میشه که بنده اشتباه کردم البته در نحوه شناسایی هزینه ونحوه ثبت آن به صورت علی الحساب می توان از جریمه بابت دیرکرد مالیاتی آن در رفت
موفق باشید
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
هرچند اگر ماشین آلات به نام فرد باشد به درامد این فرد اضافه میشود و مشمول جدول 131 خواهد بود در اینجا قانون مالیاتها باز هم اشکال دارد یعنی بین ماده 104 و 131 شبهه وجود دارد که خیلی وقتها با همون 3% مسئله حل میشود ولی گاهی وقتها هم خیر و مالیات بعنوان درامد شخص باید محاسبه شود.
اما اینچا بحث بیمه مهم است مواظب بیمه باشد چون 30% بیمه بعدها از شما خواهد گرفت یعنی خوب سبک سنگین کن ببین چی درسته منظور روشی هست که میخوای انجامش بدی بعد دردسری نداشته باشه.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ