Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درآمدی که قطعی نشده
سوال ششم.

[font]6- در سال 91 درآمدی رو پیش بینی کردم که در سال 92 قطعی نشده و کمتر از اون مبلغ قطعی شده اختلاف اون رو به حساب سود انباشه زدم درسته ؟
موجب رد دفاتر که نمیشه ؟[/font]

واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط:
این مورد باعث رد دفاتر میشه چرا که اصل محافضه کاری رعایت نشده و از طرفی شرایط شناسایی درامد اول از همه تحقق یافتن وقابلیت اندازه گیری آن می باشد 

پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، الهه فرهادی نسب ، Masoud_MI
(۲۰ تير ۱۳۹۳، ۰۸:۰۰ ب.ظ)'mehdiasiaban' نوشته: این مورد باعث رد دفاتر میشه چرا که اصل محافضه کاری رعایت نشده و از طرفی شرایط شناسایی درامد اول از همه تحقق یافتن وقابلیت اندازه گیری آن می باشد 

ممنون جناب اقای اسیابان
پس با این تفاسیر دفتر 92 من از همین الان رد هست ؟
آیا ثبتی ، سندی ، کاری میشه کرد که این مشکل رو برطرف نمود ؟
ممنونم
پاسخ
سپاس شده توسط:
اگه اظهارنامه رد کرده باشی که با ثبت این حرفا درست نمیشه باید دید که پذیرفتن این درامد واهیزیانش بیشتره یا رد دفاتر ؟
در صورت رد دفاتر هم که کاربا اعتراض و هیئت و مسائل خارج ار دنیای حسابداری قابل حله نگران نباشید با دوندگی می تونید جمع اش کنید 

پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب
سلام

باید بیشتر توضیح بدید این درآمد چی بوده شما شناسائی کردی و چرا محقق نشده .
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
(۲۲ تير ۱۳۹۳، ۱۲:۴۳ ق.ظ)'amirehsani' نوشته: سلام

باید بیشتر توضیح بدید این درآمد چی بوده شما شناسائی کردی و چرا محقق نشده .

سلام جناب آقای احسانی
کار من پیمانکاری هست و این درامد جهت شناسایی عملکرد سال 91 بوده که البته از روش درصد پیشرفت کار حساب نشده
بلکه مبلغی رو از کارگاه بعنوان عملکرد اعلام کردند که من هم بعنوان درامد مربوط به عملکرد 91 ثبت کردم
و در سال 92 مبلغی کمتر از مبلغ اعلامی ، از طرف کارفرما تایید شد
پاسخ
سپاس شده توسط:
با عرض سلام واداي احترام
درسته كه  بند28 استاندارد 9( حسابداري پيمان هاي بلند مدت) شرايط قابل اتكاي درآمد پيمان ذكر شده اما آيا نميشه به نحوي از بندهاي استاندارداستفاده كرد كه از طرفي به نفع ايشون باشه واز طرفي هم خلاف نكرده باشند.
به عنوان مثال قضيه تغيير پيمانها كه بنا به دستور كارفرما مبني بر تغيير دامنه كاري موجب افزايش يا كاهش درآمد بشود
ويا بند8 كه راجع به ابهامات برآورد درآمد صحبت ميكنه وباعث تغيير درآمد از دورهاي به دوره ديگر ميشود
(اگر اشتباست شرمنده،  چون سابقه كاري ندارم فقط از نظر تئوريك عرض كردم)
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
(۲۲ تير ۱۳۹۳، ۱۰:۳۵ ق.ظ)'marzieh' نوشته: با عرض سلام وادای احترام
درسته كه  بند28 استاندارد 9( حسابداری پیمان های بلند مدت) شرایط قابل اتكای درآمد پیمان ذكر شده اما آیا نمیشه به نحوی از بندهای استاندارداستفاده كرد كه از طرفی به نفع ایشون باشه واز طرفی هم خلاف نكرده باشند.
به عنوان مثال قضیه تغییر پیمانها كه بنا به دستور كارفرما مبنی بر تغییر دامنه كاری موجب افزایش یا كاهش درآمد بشود
ویا بند8 كه راجع به ابهامات برآورد درآمد صحبت میكنه وباعث تغییر درآمد از دورهای به دوره دیگر میشود
(اگر اشتباست شرمنده،  چون سابقه كاری ندارم فقط از نظر تئوریك عرض كردم)

فرمایش شما درسته اما در این مورد ایشون نسبت به شناسایی درامد با اتکا به مدارک خودشون این کار رو انجام دادن فرمایش شما زمانی صدق می کنه که یه سری اتفاقات مانند تغییر نا گهانی نرخ ارز یا شرایطی مثل این پس از شناسایی درامد رخ بده که در این صورت کارفرما متمم قرارداد می بنده 

پاسخ
سلام

چون پیمانکاری هستید درآمد هم بیشتر شناسائی کرده باشید در همان سال بیشتر مالیات پرداخت میکنید ولی سال عبد خود به خود درست میشود حالا سوال شما اینکه میفرمائید باعث رد دفاتر شود چون محقق نشده است به نظر من بی مورد است چونکه مبحث شناسائی درآمد پیمانکاری که اگر هم در برآورد اشتباه کنید در سالهای بعد تعدیل خواهد شد.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۰۹:۱۰ ب.ظ