10
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
باسلام
محصولی ازشرکتی خریدیم که دارای افر بود بعد ازمدتی خواستیم انرابرگشت دهیم برگشتی رو ثبت میکنیم به ازای سه محصول یک محصول افر گرفتیم برگشتی مادومحصول بوده وامدیم مبلغ ریالی افر رابین سه محصول تقسیم کردیم مثلا شده 750000حال برای سند زدن این مبلغ ریالی میبایست چه کرد؟
یعنی این مبلغ باید درحساب بستانکارشودیعنی به حساب شرکتی که ازآن خرید نمودیم طرف بدهکارآن چه میشود؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت شما
آيا شما هنگام خريد و درنهايت دريافت اين هديه، ثبتي در دفاتر خود بابت اين محصول (هديه) زده ايد؟ آيا اين كالا را در ساير درآمدها و يا تخفيفات خريد منظور نموده ايد؟
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
10
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۳
فاکتورخرید انراثبت نموده وان افررابدون قیمت وارد نموده ام موقع برگشت کالا هم برگشت ازفروش رازدم منتهی چون دو محصول برگشت داده شد ویکی فروخته شد ان افر میبایست بین سه محصول تقسیم میشد که مبلغ ریالی انرا محاسبه کردم بایستی سند زده شود حال طرف بستانکار میشود شرکتی که ازن خرید کردیم طرف بدهکار انرا نمیدانم چه بزنم؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
فكر مي كنم شما متوجه منظور بنده نشديد، اميدوارم كه ببخشيد. سوال خود را اصلاح مي كنم:
ميشه لطف كنيد ثبتي كه هنگام خريد در دفاتر زده ايد را اينجا ذكر نمائيد؟
وقتي شما مي خواهيد كالا رو برگشت بديد بايستي از حساب برگشت از خريد استفاده كنيد و نه برگشت از فروش، ضمناً اگر اون آفر رو بدون قيمت و يا يك ريال ثبت كرده باشيد، موجودي كالاي شما نيز به همان مبلغ اضافه شده است نه بيشتر.
با احترام...
10
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۳
خرید کالا***
شرکت الف*****
وقتی افر رامحاسبه کردیم ازسه قسمت دوقسمت بایستی به حساب شرکت لحاظ گردد یعنی ما افر رابرای خودمان نگه داشتیم وچون به ازای سه محصول یه محصول افر بود پس میبایت مبلغ ریالی انرا محاسبه تقسیم برسه نموده ودوقسمت انرا به حساب بستانکار شرکت لحاظ نماییم که دراینصورت میشود
طرف بدهکاررانمیدانم
شرکت الف***
ثبت دردفاتر نمیکنیم چون ازنرم افزار مالی استفاده میکنیم فاکتور خرید میزنیم وبرای این موضوع ی بایست سند خورده شود چون برگشت ازفروش راثبت کردم اما افر ان به دلیلی که گفتم میبیست سند زده شود امیدوارم منظورمو رسانده باشم
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
الآن متوجه منظور شما شدم، خدمت شما عرض كنم كه اشتباه شما اينجاست كه (آن طور كه از ثبت شما متوجه شدم) زمان خريد، اين اشانتيون را ثبت ننموده ايد و الآن كه مي خواهيد كالا رو برگشت بدهيد؛ مي خواهيد اون قسمت (دو سوم آفر) رو نزد خود نگه داريد و در عوض وجه آن را به بستانكار شركت فروشنده منظور نمائيد.
علاوه بر اين شما نه مي توانيد آن را به حساب موجودي كالا ببريد و نه اينكه به حساب هزينه چرا كه در اين باره هيچگونه فاكتوري نداريد (با توجه به اينكه فرموديد آفر بدون مبلغ است). ضمناً بنده متوجه برگشت از فروشي كه شما فرموديد ثبت كرده ايد نمي شوم!
در اين مورد متاسفانه من نمي توانم به شما كمكي بكنم و بايد منتظر نظرات ديگر دوستان بمانيم.
با احترام...
10
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۳
چرا زمان خرید اشانتیون ثبت شده بدین صورت که سه محصول قیمت خورده وافر ان هم یک محصول ازنوع همان سه محصول خریداری شده بوده که بدون قیمت ثبت کرده ام طبق فاکتور خریدی که داشتیم وموجودی به انبار اضافه شده یعنی افر هم به موجودی انبار اضافه شده اما موقع برگشت دوتا محصول رو برگشت دادیم یعنی دوتای دیگه درانبار بوده پس افرچون به ازای 3خرید 1عدد افر بوده اما چون ما یکی رابرداشتیم پس ان افر به ما تعلق نمیگیرد طبق توافی که شده قراره قیمت ان یک محصول تقسیم برسه بشود ومبلغ ریالی ان از حساب ما به شرکت محاسبه گردد یعنی موجودی انبار ما نباید کسر شود فقط بحث مبلغ ریالی است که مبلغ رامحاسبه کردم ویک قسمت مبلغ که مال ماست هیچ دوقسمت دیگر باید به بستانکار شرکتی که خرید کردیم لحاظ شود منتهی نمیدانم طرف بدهکار ان را چه حسابی بزنم چون قطعا برگشت ازخرید نمیشود به نظر شما من علی الحساب درحساب سایر ثبت نموده ام اما ایا جزو درامد محسوب میشود ؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
هيچكدام از اين موارد صحيح نيست، نه علي الحساب و نه درآمد.
لطفاً مبلغ دقيق هر محصول را كه در فاكتور قيد شده به همراه ثبت حسابداري آن ذكر نمائيد تا بنده ببينم شما چه ثبتي در سيستم درج نموده ايد و آن اشانتيون را كه بدهكار نموده ايد، كجا را بستانكار كرده ايد، حساب شركت الف يا ساير درآمدها؟ چراكه نمي شود مبلغ آن را صفر گذاشت! تنها در اين صورت مي توان به شما پاسخ صحيح داد.
با احترام...
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
من فرصت نشد که کل مطالب رو بخونم حتما" جواب من داده شده ولی باید عرض کنم شما کار رو سخت کردی در واقع تخفیف میتواند به پول یا شکل کالا باشد حالا تخفیف شما به شکل کالاست و شما باید کل مبلغ فاکتور رو روی 4 محصول تسهیم و ثبت انبار میکردید هنگام برگشت یکی یا هر چندتاهم برگشت میدادید به نرخ درست خارج میشد.و اصلا" ورود کالا با نرخ ضفر ریال درست نیست.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ