4
موضوعها:
مرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
با سلام و ادب
سوال خیلی مهمی دارم امیدوارم کمکم کنین
من در یکی از نمایندگی های شرکت ایران خودرو مشغول به فعالیت هستم شرکتی که هم فروش خودرو داره فروش و خرید قطعات و ارائه خدمات تعمیر گاهی به مشتریان
طبق ماده 169 باید برای شرکت گزارش فصلی تهیه کنیم که همان گونه که مستحضر هستین این ماده از سال 91 قابل اجرا بوده ولیکن حسابدار قبلی شرکت هیچ گونه اقدامی برای تهیه گزارش فصلی ننموده
نرم افزار مربوطه رو تهیه کردم برای ارائه گزارش فصلی سال 93 ولی پس از مراجعه به دارائی از من خواستن که گزارش دو سال قبل هم تا اواخر شهریور تهیه و ارسال کنم
سوال بنده این است :
چطور گزارش فصلی تهیه کنم برای شرکت پر فعالیتی که سالی بیش از 5000 رویداد مالی اتفاق می اافتد ؟( به طور مثال سال 92 تنها بخش تعمیرگاهی شرکت بیش از 5000 فاکتور داشته و بیش از 3000خرید قطعه صورت گرفته )
سوال بعدی اینکه در صورت عدم ارائه گزارش فصلی چه میزان جریمه شامل حال شرکت میشه
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا از طرف كليه اعضاي سايت خدمت شما خيرمقدم عرض مي كنم، به سايت خودتان خوش آمديد!
در مورد سوال اول خدمت شما عرض كنم كه بخاطر سهل انگاري حسابدار قبلي كار شما كمي دشوار شده است و ممكن است خيلي وقت شما گرفته شود؛ بنابراين شما بايستي طبق قانون گزارش فصلي سالهاي 91 و 92 را هم بر طبق موارد شمول و عدم شمول تهيه و ارسال كنيد و در غير اينصورت مشمول جريمه خواهيد شد:
2-6- عدم ارائه فهرست معاملات، مشمول جریمه ای معادل 1% مبلغ معاملاتی که فهرست آنها ارائه نشده خواهد بود.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
472
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 822 بار در 414 ارسال
با عرض سلام و خوش آمد گويي
نقل قول:چطور گزارش فصلی تهیه کنم برای شرکت پر فعالیتی که سالی بیش از 5000 رویداد مالی اتفاق می اافتد ؟( به طور مثال سال 92 تنها بخش تعمیرگاهی شرکت بیش از 5000 فاکتور داشته و بیش از 3000خرید قطعه صورت گرفته )
دوست گرامي در اصلاحيه دستورالعمل ماده 169 ذكر شده ست كه
2- درخصوص خریدهای تا میزان (10%) مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده (3) قانون برگزاری مناقصات رعایت مقررات فوق ضرورتی ندارد و فقط باید معاملات مذکور را طی یک سطر در فهرست سه ماهه خرید به صورت تجمیعی درج نمود. در صورتی که معاملات انجام شده از (10%) مبلغ خرید سالیانه مؤدی بیشتر باشد، مؤدی مذکور در زمره مؤدی دارای ریسک به حساب آمده، و در اولویت رسیدگی مالیاتی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است همین موارد در مورد فروش تا میزان (10%) مبلغ حد نصاب، عیناً به روش خرید قابل اجراست. شایان ذکر است که حد نصاب معاملات کوچک در سال 1391 مبلغ 6/700/000ریال می باشد که تا تعیین حد نصاب جدید، حد نصاب تعیین شده قبلی ملاک عمل می باشد.
لطفا" به لينك زير رجوع كنيد
بررسی ماده 169 قانون مالیاتها در مقایسه با سایر اسناد مورد رسیدگی در حسابداری
نقل قول:سوال بعدی اینکه در صورت عدم ارائه گزارش فصلی چه میزان جریمه شامل حال شرکت میشه
در لينك فوق بندي راجع به جريمه آمده است، ضمنا طبق لينك زير زمان ارسال فهرست اطلاعات معاملات فصلی کلیه فصول سال های 1391 و 1392 را تمديد كرده اند.
تمدید مهلت ارسال فهرست اطلاعات معاملات فصلی کلیه فصول سالهای 91، 92 و فصل بهار سال 93
اميدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم.
بااحترام وآرزوي موفقيت
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند
موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
4
موضوعها:
مرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
ممنون از اینکه به سوالم جواب دادین
سوالی دیگه برام پیش اومده اینکه من برای سال های 91 و 92 میتونم معاملات به صورت سه ماه بهار تابستان و پاییز به صورت تجمعی ثبت و ارائه کنم
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
سلام دوستان
البته حد نصاب برای بهار 93 به 1200 رسیده
پیشنهاد بند اینه دوستان تجربیات خودشون رو در این باره بیان کنن خصوصا درباره واردات وصادرات کالا چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم
موفق باشید
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
(۱۹ مرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۳۰ ب.ظ)'taraneh202' نوشته: ممنون از اینکه به سوالم جواب دادین
سوالی دیگه برام پیش اومده اینکه من برای سال های 91 و 92 میتونم معاملات به صورت سه ماه بهار تابستان و پاییز به صورت تجمعی ثبت و ارائه کنم
خواهش مي كنم دوست گرامي، فقط انجام وظيفه بود
شما براي هر دوره بايستي يك صورت معاملات ارسال كنيد، و طبق دستورالعمل موضوع ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم،
« 4-5- برای خریدهای تامیزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات، رعایت مقررات فوق ضرورت ندارد ولی معاملات مذكور را طی یک سطر در فهرست سه ماهه خرید (فرم شماره 4) بصورت تجمیعی به شرح "معاملات كمتر از 10% مبلغ حد نصاب" درج نمایند. درصورتیكه معاملات اعلام شده به شرح فوق از 10% مبلغ خرید سالیانه مؤدی بیشتر باشد، مؤدی مذكور بعنوان مؤدی دارای ریسك محسوب و اینگونه مؤدیان دراولویت رسیدگی مالیاتی قرارخواهند گرفت. فروشندگانی که مشمول این دستورالعمل می باشند در موارد فروش تا میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات، لزومی به درج شماره اقتصادی خریدار در صورتحساب صادره نداشته و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم شماره 3) بصورت تجمیعی به شرح "معاملات كمتر از 10% مبلغ حد نصاب" درج نمایند ».
« 5-5- با توجه به اطلاعیه مورخ 1387/6/23 سازمان امور مالیاتی كشور موضوع دستورالعمل صدور صورتحساب فروش کالا و ارائه خدمات، صورتحساب های صادره توسط ماشین های فروش (POS) مورد استفاده در فروشگاههای عرضه کالا به مصرف کنندگان نهایی، می تواند طبق صورتحساب نمونه شماره 2 دستورالعمل مذکور صادر شود و جمع این گونه معاملات را طی یک سطر در فهرست سه ماهه فروش (فرم شماره 3) بصورت تجمیعی درج نمایند ». بدیهی است چنانچه خرید اشخاص حقوقی و مشمولین بندهای الف وب موضوع ماده 95 قانون مالیات های مستقیم از این فروشگاهها بالاتراز میزان 10 درصد مبلغ حد نصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده 3 قانون برگزاری مناقصات باشد، بایستی صورتحساب نمونه شماره 1 را از فروشنده دریافت نمایند. 10% مبلغ حد نصاب معاملات کوچک در سال 1391 به استناد مصوبه شماره 163735/ت 48567هـ مورخ 21/8/1391 هیئت محترم وزیران 6.700.000 ریال می باشد. تا تعیین حد نصاب هرسال، حد نصاب تعیین شده قبلی ملاک عمل خواهد بود ».
بنابراين مفهوم تجميعي براي معاملات كمتر از ده درصد مبلغ حد نصاب هست، كه اين حد نصاب براي سال 91، به مبلغ 6.700.000 ریال، براي سال 92 به مبلغ 8.800.000 ریال و براي سال 93؛ 12.000.000 ریال مي باشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
15
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 5 بار در 4 ارسال
۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام به دوستان
من یک سوال در این ضمینه دارم لطفا راهنمائی کنید
اگر خریدهای شرکت از یک مغازه الکترونیکی باشد مثل فروشگاههای لوازم کامپیوتری که کد اقتصادی ندارند چگونه باید در گزارشات خرید و فروش اعلام شوند
و در خصوص معاملات کمتر از 10%حد نصاب آیاجمع خریدهای سه ماهه از یک فروشنده باید کمتر از 1.200 باشد ؟