Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه اندازی سیستم مدیریت سود سازمان در شرکتهای زیرمجموعه ایران خودرو
سلام به بچه های خوب دنیای حسابداری
راستش انقدر حرفهای قشنگ تئوری تو کتابا خوندم و از اساتید شنیدم که دیگه خسته شدم.چون واقعیتش اینه که حسابداری یه کار کاملا عملیه و فقط حرفای قشنگ نمیتونه کاربرد داشته باشه
مدیریت شرکتهای زیر مجموعه ایران خودرو اومده بود برای بازدیدهفته پیش تو شرکتمون یکی از سرپرستای حسابداری کلی حرف زد تا بالاخره یه منـبع جامع بهم معرفی کرد برای مدیریت سود شرکتها تو دنیای واقعی و عملی کار اجرای من و شرکتمون خیلی منـبع مربوط به راه اندازی سیستم مدیریت سود سازمان در شرکتهای زیر مجموعه ایران خودرو بود که برای من و شرکتمون خیلی جالب و کاربردی بود.
اگر کسی دوست داشت یه سر به وبلاگش بزنه و بروشورشو ببینه..برای کسانی که واقعا دنبال حسابداری جالب و کاربردی بود
عملی هستند فوق العاده است اگر هم منبـع دیگری پیدا کردین بهم خبر بدین مرسی

https:// sites.google.com /site/ smairteh

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام

دوست من مشکلات فراوانی وجود دارد که این تئوریهای زیبا را برای ما تبدیل به یک رویای شیرین میکند. در درجه اول اینکه ما ایرانیها خیلی عجول هستیم و هرکاری و هرچیزی رو فوری قصد داریم بهش برسیم زود پولدار بشیم زود هواپیما بسازیم زود به هر چیزی برسیم نکته بعدی اینکه برای کارهای بزرگ و زیربنائی نیاز به زمان تخصص و حمایت دارد که از نظر مدیران ما کاربزرگ چیزهائی هست که با چشم دیده شود با دست لمس شود و فضائی را اشغال کند مثل ساخت تولیدات صنعتی ولی از نظر مدیران ما چیزهائی مثل سیستم حسابداری که با دست نمیتوان لمس کرد کار بزرگ تلقی نمیشود نکته آخر اینکه در این شرکتها معمولا" هر 5 سال تمام مدیران بیرون ریخته و بجاش افراد جدید وارد میشوند و کارهای زیر بنائی نیاز به برنامه ریزی بلند مدت دارد پس با این همه تغییر مدیریت هیچ مدیری نیز علاقه مند و حتی توانمند در اجرای سیستم نیست نکته آخر اینکه سیستم کنترل هزینه ها یا سود آوری چون نالیاقتی مدیران را برملا میکند  پس مدیران تمایلی ندارند چنین سیستمی برای بیان اشکالات خود پیاده سازی کنند.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۰۱:۲۰ ق.ظ