15
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 5 بار در 4 ارسال
۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۳:۳۹ ب.ظ
سلام به همه
دوستاني كه كار پاره وقت انجام ميدهند ميتونند راهنمايي كنن وقتي با شركتي براي انجام امور جاري وتنظيم اظهارنامه قراردادي بسته مي شود
ايا دفاع مالياتي جزو كارهاي جاري محسوب ميشه يا بايد مبلغي جدا از كار اجرايي براش در نظر گرفت ٢- اينكه حسابدار مسيوليت تضامني نسبت به كار داره يعني در قرارداد اين مطلب قيد ميشود كه در صورت قصور خسارتي به كارفرما تعلق بگيرد؟جزء عادي قرارداده يا خير واينكه چه كسي صلاحيت مشخص نمودن قصور و مشخص مي كنه؟
اگرلطف كنيدو نمونه قراردادي داريد براي من ارسال نماييد خوشحال ميشوم
منتظر نظراتتون هستم
472
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 822 بار در 414 ارسال
۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۳:۳۹ ب.ظ)'rojan57' نوشته: سلام به همه
دوستانی كه كار پاره وقت انجام میدهند میتونند راهنمایی كنن وقتی با شركتی برای انجام امور جاری وتنظیم اظهارنامه قراردادی بسته می شود
ایا دفاع مالیاتی جزو كارهای جاری محسوب میشه یا باید مبلغی جدا از كار اجرایی براش در نظر گرفت
سلام و وقت بخیر
طبق توافقی که با شرکتها بسته می شد ، فقط در قبال ارائه دفاتر واظهارنامه حق الزحمه دریافت می کردیم.وبنظرم در قبال انجام قسمت دوم فرمایشتون(صرف نظر از این موضوع که می بایست آماده دفاع بود) می بایست مبلغی جداگانه در نظر گرفت.
بااحترام
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند
موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
۱۳ شهریور ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ب.ظ
دوست من زمانی مسولیت تضامنی قبول کن که از اول سال تمام محاسبات دستمزد گزارشات فصلی و اظهار نامه و ....رو تحت نظر شما انجام بدن
موفق باشید
30
موضوعها:
مهر ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 32
سپاس گرفتهشده: 53 بار در 25 ارسال
۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۲۲ ق.ظ
باسلام
در رابطه با قسمت اول معمولا مبلغ بابت ارائه اظهارنامه و دفاتر مي باشد و راجع به كارهاي لوايح و حضور در جلسات مبلغ جداگانه محاسبه مي شود و من معمولا بصورت درصدي از مبلغ مالياتي كه كسر ميشه رو مطالبه ميكنم.
در رابطه با قسمت دوم همونجور كه دوستمون فرمودند درسته و مسئوليتي در اينگونه موارد قبول نكن و فقط مسئوليتت رو در زمينه تحرير مطابق با آئين نامه تحرير دفاتر باشه ذكر كن. يعني اگه ايراد از تحرير دفاتر باشه مسئوليتش با شماس نه از نقص مدارك
15
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 5 بار در 4 ارسال
۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۲:۰۲ ب.ظ
متشکرم از همه دوستان آیا کسی نمونه قرارداد داره برام ایمیل کنه؟