Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حسابداری پاره وقت
سلام به همه

دوستاني كه كار پاره وقت انجام ميدهند ميتونند راهنمايي كنن وقتي با شركتي براي انجام امور جاري وتنظيم اظهارنامه قراردادي بسته مي شود
ايا دفاع مالياتي جزو كارهاي جاري محسوب ميشه يا بايد مبلغي جدا از كار اجرايي براش در نظر گرفت ٢-  اينكه حسابدار مسيوليت تضامني نسبت به كار داره يعني در قرارداد اين مطلب قيد ميشود كه در صورت قصور خسارتي به كارفرما تعلق بگيرد؟جزء عادي قرارداده يا خير واينكه چه كسي صلاحيت مشخص نمودن قصور و مشخص مي كنه؟ 
اگرلطف كنيدو نمونه قراردادي داريد براي من ارسال نماييد خوشحال ميشوم
منتظر نظراتتون هستم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۳:۳۹ ب.ظ)'rojan57' نوشته: سلام به همه

دوستانی كه كار پاره وقت انجام میدهند میتونند راهنمایی كنن وقتی با شركتی برای انجام امور جاری وتنظیم اظهارنامه قراردادی بسته می شود
ایا دفاع مالیاتی جزو كارهای جاری محسوب میشه یا باید مبلغی جدا از كار اجرایی براش در نظر گرفت 

سلام و وقت بخیر
طبق توافقی که با شرکتها بسته می شد ، فقط در قبال ارائه دفاتر واظهارنامه حق الزحمه دریافت می کردیم.وبنظرم در قبال انجام قسمت دوم فرمایشتون(صرف نظر از این موضوع که می بایست آماده دفاع بود) می بایست مبلغی جداگانه در نظر گرفت.
بااحترام

كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط:
دوست من زمانی مسولیت تضامنی قبول کن که از اول سال تمام محاسبات دستمزد گزارشات فصلی و اظهار نامه و ....رو تحت نظر شما انجام بدن 
موفق باشید 
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh
باسلام
در رابطه با قسمت اول معمولا مبلغ بابت ارائه اظهارنامه و دفاتر مي باشد و راجع به كارهاي لوايح و حضور در جلسات مبلغ جداگانه محاسبه مي شود و من معمولا بصورت درصدي از مبلغ مالياتي كه كسر ميشه رو مطالبه ميكنم.
در رابطه با قسمت دوم همونجور كه دوستمون فرمودند درسته و مسئوليتي در اينگونه موارد قبول نكن و فقط مسئوليتت رو در زمينه تحرير مطابق با آئين نامه تحرير دفاتر باشه ذكر كن. يعني اگه ايراد از تحرير دفاتر باشه مسئوليتش با شماس نه از نقص مدارك
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh
متشکرم از همه دوستان آیا کسی نمونه قرارداد داره برام ایمیل کنه؟

پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۱۰:۴۱ ق.ظ