481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
سلام و خسته نباشی خدمت شما دوستان عزیز
من یه سوال داشتم:
در شرکتی که من حسابدار آن هستم یکی از فاکتور هزینه ها همیشه 28یا29 میاد و من همیشه مبلغی برای پرداختش از جلوتر در حساب شرکت نگه میدارم و حساب شرکتو پر میکنم چون به محض اینکه فاکتوز میاد باید چک پرداختش فرستاده بشه حالا این ماه فاکتور2 مهر اومده و اون پولی که برای پرداختش نگه داشتیم در حساب شرکت برای شهریور ماه مونده و مبلغ درامد رو زیاد کرده و برای ارزش افزوده که میخوام بفرستم باید مبلغ زیادی بدم چون اون مبلغ درامد در شهریور بی استفاده است
حالا میخواستم بدونم با این که تاریخ فاکتور 2 مهر میشه مبلغشو رو هزینه های سه ماهه دوم حساب کنم یا چه راه دیگه ای است چون اگه نشه تمام حساب کتابای من بهم میریزه
با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
مبلغی که شما نگه داشتید مشمول ارزش افزوده نیست و نباید بعنوان درآمد فرض کنید موردی که 2 مهر آمده اگر تاریخ رویداد یا صدور فاکتور مهر است جزء سه ماهه سوم شما محسوب میشود و در کل اثری در میزان ارزش افزوده شما نخواهد داشت.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
(۰۷ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۰ ب.ظ)amirehsani نوشته: سلام
مبلغی که شما نگه داشتید مشمول ارزش افزوده نیست و نباید بعنوان درآمد فرض کنید موردی که 2 مهر آمده اگر تاریخ رویداد یا صدور فاکتور مهر است جزء سه ماهه سوم شما محسوب میشود و در کل اثری در میزان ارزش افزوده شما نخواهد داشت.
من زمانی که پولی به حساب شرکت واریز میشه از قبل به عنوان درآمد شناسایی و ثبت میکنم به طور نسیه و بعد که به حساب شرکت اون مبلغ واریز میشه اونو به عنوان نقدینگی شرکت ثبت میکنم
مثلا درامد شهریور را 10000000 براورد میکنم و ثبت میزنم
ح دریافتی از مشتریان ****
درامد....****
مالیات ارزش افزوده**
عوارض ارزش افزوده**
و هر وقت هر مقداری ازش ریخته بشه به حساب شرکت به صورت خورد خورد ثبت میزنم:
بانک شرکت***
حساب دریافتنی از مشتریان***
حالا میخواستم بدونم چطور پولی که در حساب شرکت نگه داشتم مشمول ارزش افزوده نمیشه
اگر میشه من رو روشن تر کنین چون اگر اون درامد ثبت بشه و اون هزینه نه
شرکت ما متحمل ضرر زیادی میشه
یا تشکر
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
با سلام و خسته نباشید .
درآمد در زمان تحقق شناسایی و ثبت میگردد. چه وجه آن دریافت شود و چه دریافت نشود .
اگر کالایی به فروش رود و یا خدماتی ارائه گردد باید فاکتور صادر شده و درآمد شناسایی شود.
ثبت ارزش افزوده نیز در زمان شناسایی درآمد باید انجام شود و ربطی به دریافت نقد از طرف معامله ندارد.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
در روش تعهدی معیار تحقق درآمد است نه دریافت وجه و در قانون ارزش افزده به میزان مبالغ نقد موجود یا دریافت شده ذکر نشده است که باید مالیات کسر کرد چونکه بسیاری از مبالغ دریافتی شما اصلا" درآمد نیست میتوان استقراض یا برگشت طلب شما باشد .
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
(۰۸ مهر ۱۳۹۳، ۰۲:۰۱ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام و خسته نباشید .
درآمد در زمان تحقق شناسایی و ثبت میگردد. چه وجه آن دریافت شود و چه دریافت نشود .
اگر کالایی به فروش رود و یا خدماتی ارائه گردد باید فاکتور صادر شده و درآمد شناسایی شود.
ثبت ارزش افزوده نیز در زمان شناسایی درآمد باید انجام شود و ربطی به دریافت نقد از طرف معامله ندارد.
ما خدمات ارائه اینترنت داریم یعنی adslمیفروشیم و فروش ما به صورت شارژ اینترنت و فاکتور نداره
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
فاکتور این نیست که حتما" باید روی کاغذ نوشته بشه همون فرمی که مشترک شما پر میکنه و تائید میکنه که شارژ کنه بعدشم پرداخت انجام میده همون فاکتوره
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
(۰۹ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۷ ب.ظ)amirehsani نوشته: فاکتور این نیست که حتما" باید روی کاغذ نوشته بشه همون فرمی که مشترک شما پر میکنه و تائید میکنه که شارژ کنه بعدشم پرداخت انجام میده همون فاکتوره
ما فقط بار اول یه قرارداد با مشترک میبندیم اونم راجب به مبلغ نیست راجب به نحوه استفاده است چون قیمت هامون متغیره
بعدشم دیگه مشترکا یا انلاین شارژ میکنن یا نقدی میانن کافی نت و شارژ میکنن 90درصد ما فاکتور نداریم ولی برا بعضی سازمان های دولتی یا موسسه ها که احتاج دارن فاکتور میزنیم اونم در سال از 300000 بیشتر نمیشه
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
دوست عزیز همون آنلاین یا کافی نت باید وارد پیج شما بشن یک فرمی رو پرکنن تائید کنن همون میشه صورتحساب دیگه. تا این مراحل انجام نشه که شما شارژ نمیکنید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
(۰۹ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۵۷ ب.ظ)amirehsani نوشته: دوست عزیز همون آنلاین یا کافی نت باید وارد پیج شما بشن یک فرمی رو پرکنن تائید کنن همون میشه صورتحساب دیگه. تا این مراحل انجام نشه که شما شارژ نمیکنید.
آخه نمیشه که تمام اون شارژا رو جداگانه ثبت زد شاید روزی 50 نفر بیان انلاین یا نقدی شارژ کنن مبلغشم از 3000 تومن هست تا 20000 چطور من باید همه اینها رو هر روز ثبت بزنم