Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: تفاوت ارزش واقعی و مبلغ پروفرما
#1
با سلام. شرکتی در راستای واردات کالا 2 سال پیش قسمتی از مبلغ آن را به صورت نقدی و از طریق صرافی به شرکت فروشنده حواله کرده است. حالا با توجه به شرایط مساعدتری که در مورد تحریم ها به وجود آمده است برای ورود کالای مذکور اقدام نموده است. ولی به دلیل اینکه بانک ال سی 100% باز می کند قرار بر این شده است که شرکت فروشنده پروفرمایی به ارزش مابقی وجه کالا صادر کند که هم از نظر بانکی مشکلی نباشد و هم تسویه کامل وجوه پرداختی انجام شده باشد. حال با توجه به اینکه ارزش پروفرما کمتر از ارزش واقعی خواهد بود مشکلی از لحاظ ثبت مالی به وجود نمی آید؟ لازم به ذکر است حواله قبلی در دفاتر پیش پرداخت سفارشات آتی ثبت گردیده است.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سلام 
نه هیچ گونه مشکلی پیش نخواهدامد ولی این وسط تکلیف مابقی ارز شما چی می شه ؟
آیا بهتون بر می گرده ؟با این کار حساب پرداختنی ارزی شما دچار مغایرت نخواهد شد ولی این تفاوت قطعا به زیان شما خواهد بود .
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
#3
ممنون از شما. مابقی دیگر وجود نخواهد داشت. به طور مثال ما قبلاً 20% حواله کرده ایم، الان به ارزش 80% ارزش واقعی برای ما پروفرما صادر می گردد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
سلام جناب آقای بهزاد گرامی

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

ضمن تشکر از جناب آقای آسیابان عزیز، میشه لطفاً بفرمائید فعالیت شرکت شما چیست و آیا این کالا جزء موجودی کالا محسوب می شود و یا جهت استفاده در شرکت بعنوان قطعات و ... است؟

در این رابطه چندین مورد وجود دارد:

1- نحوه برخورد با پیش پرداخت سفارشات که بایستی تعدیل گردد.

2- ثبت کالا در دفاتر به ارزش واقعی.

3- مالیات مشمول واردات کالا.

اگر شما بخواهید این حساب را ببندید یا باید حساب بانک و یا کالا را بدهکار نمائید. برای بستن این پ.پ با حساب بانک که قطعاً مشکل اساسی دارید چراکه سندی وجود ندارد و نوعی حساب سازی است (که بر خلاف قوانین و مقررات است و دچار مشکلات زیادی خواهید شد) و موجب مغایرت مانده بانکی نیز می شوید. همچنین اگر بخواهید کالا را بدهکار نمائید از آنجا که مبلغ Invoice شما کمتر از مبلغ واقعی کالا می باشد باز هم مغایرت خواهید داشت و از طرفی سود شما بیشتر می شود که این سود نیز کاذب می باشد و مالیات بیشتری باید پرداخت کنید و از طرف دیگر، کلیه گزارشات مالی شما دچار اشکال می گردد؛ پس بایستی کالا را به ارزش واقعی در دفاتر ثبت کنید. ضمناً مالیات بر ارزش افزوده واردات نیز درصورتی که کمتر پرداخت گردد مشمول جرائم مربوط خواهید گشت.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، حسین
#5
سلام

اسناد حسابداری باید براساس مستندات تنظیم شود بخاطر همین شما چاره ای ندارید که خرید خود را بر اساس کل ارزش پروفرما تنظیم کنید چونکه اگر 20% را هم اضافه کنید اداره دارائی نمیپذیرد و تصور میکند شما قصد داشته اید قیمت تمام شده را بالا ببرید تا مالیات کمتری پرداخت کنید. مبلغی که بعنوان پیش پرداخت وجود دارد به هیچ وجه بعنوان هزینه از طرف دارائی مورد قبول واقع نمیشود و شما به همین میزان سود را بیشتر نمایش خواهید داد و مالیات بیشتری پرداخت میکنید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین
#6
با سلام و تشکر از همراهی دوستان. باید عرض کنم که مورد مذکور جزو موجودی کالا محسوب خواهد شد. ضمناً مبلغ پروفرما به صورت 100% ثبت می گردد. این توافقی است میات ما و آن شرکت که مبلغ کالا را به اندازه 80% قیمت واقعی در پروفرما منظور نماید. بنده هم به دنبال راه حلی برای رهایی از تبعات این کار هستم. چون با توجه به شرایط تحریمی کشور ما مجبور به این پیش پرداخت بودیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

تنها راه این هست که اگر معامله انجام نشده، ال سی رو لغو کنید و یه ال سی جدید به مبلغ 100% باز کنید و بگید که براتون پروفرما رو هم 100% بزنند (نه 80%) و مابه التفاوت رو از طریق همون صرافی بهتون برگردونند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۰۸:۲۵ ق.ظ