۲۵ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶ ق.ظ
با سلام و عرض ادب ،برای درس بررسی موارد خاص در حسابداری چند فتاده نیاز دارم اگر دوستان جزوه،اطلاعات، یا فایل خاصی دارید لطفا کمکم کنید
با تشکر
با تشکر
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
افته - درس بررسی موارد خاص
|
۲۵ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶ ق.ظ
با سلام و عرض ادب ،برای درس بررسی موارد خاص در حسابداری چند فتاده نیاز دارم اگر دوستان جزوه،اطلاعات، یا فایل خاصی دارید لطفا کمکم کنید
با تشکر سپاس شده توسط:
۲۷ مهر ۱۳۹۳، ۰۹:۵۶ ق.ظ
سلام دوست عزيز
اگر منظور شما "افته" مي باشد، بنده كتابهاي ذيل را براي شما به شرح ذيل انتخاب كرده ام: 1- کتاب افتههایی در مدیریت مالی (Cases in Financial Management) - دکتر حسین عبده تبریزی 2- كتاب افتههايي در مالي شركت ها (Cases in Corporate Finance) - دكتر حسین عبده تبریزی و سعید اسلامی بیدگلی با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۲۹ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۴۳ ق.ظ
با سلام و عرض ادب خدمت شما استاد بزرگوار بله حق باشماست افته صحیح است بنده اشتباه کردم ،کتابی که زحمت کشیدید معرفی کردید خوبه اما حجم افته ها خیلی زیاده اگر ی افته ساده تر و کم حجم تر ودر حوزه ی حسابداری مالی باشه بهتره اگر کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
۲۹ مهر ۱۳۹۳، ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم، من استاد نیستم و اینجا فقط دارم کسب علم و شاگردی می کنم؛ لطفاً این القاب را برای بنده حقیر بکار نبرید. بفرمائید، این هم خدمت شما: افته شرکت ایران خودرو با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۳۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۳ ق.ظ
با سلام ممنونم از لطف جنابعالی،من برای استادم فرستادم گفته که حجمش خیلی زیاده برای کلاس خوب نیست برای ارائه یه افته در حد خیلی ساده و معمولی که قابل درک برای سایرین باشه و بشه راحت ارائه داد کافیه من شرمندتونم ولی مطالب و منابع خیلی خوبی معرفی کردید متشکرم استفاده کردم در ضمن اگر در این مورد هم کمکم کنید ی دنیا ممنون میشم ارادتمندتان....
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |
زمان کنونی: ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، ۰۸:۱۸ ب.ظ |