9
موضوعها:
مهر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام خدمت همه ی دوستان.
من برای نوشتن پروپوزال با موضوع ثاثیر ساختار مالکیت و مهارت های هیات مدیره بر محافظه کاری حسابداری با مشکل برخوردم.
مشکل من در نوشتن بیان مساله می باشد، و مقاله بیسی که ترجمه کردم در مورد بیان مساله چیزی نوشته نشده. از دوستان گرامی که در این زمینه می وتوانن بهم کمک کنن ممنون میشم
با احترام فراوان
472
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 822 بار در 414 ارسال
(۱۶ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۳۸ ب.ظ)mohamad12345 نوشته: سلام خدمت همه ی دوستان.
من برای نوشتن پروپوزال با موضوع ثاثیر ساختار مالکیت و مهارت های هیات مدیره بر محافظه کاری حسابداری با مشکل برخوردم.
مشکل من در نوشتن بیان مساله می باشد، و مقاله بیسی که ترجمه کردم در مورد بیان مساله چیزی نوشته نشده. از دوستان گرامی که در این زمینه می وتوانن بهم کمک کنن ممنون میشم
با احترام فراوان
سلام
به نظرم تا کل ترجمه مقالتون خونده نشه نتوان کمک شایانی نمود، همانطور که میدونید در این قسمت می بایست توضیح مختصری راجع به جنبه های مبهمی که وجود داشته وشما درصدد رفع آن ابهامات هستید توضیح بدین. معمولا درچکیده و یا مقدمه مقاله به این مورد اشاره میشه. فقط توجه کنید که از نوشتن صرف ترجمه اجتناب بشه و مطلبی نیز خودتان (مربوط به موضوع) اضاف نمایید. بااحترام
جسارتا" آیا مقاله مورد نظرتون دارای مدل می باشد؟
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند
موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
9
موضوعها:
مهر ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام خانوم ممنون از جوابتون
بله مقاله من مدل دارد. ولی در مورد بیان مساله ، من کل مقدمه رو خوندم ولی چیزی در مورد مشکل یا ابهامی که در مورد اون صحبت کرده وجود ندارد و بیشتر به تعریف محافظه کاری و ساختار مالکیت پرداخته و برای همین من سردرگوم هستم