Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تفکیک یا ادغام اجرت نصب کالا در فاکتور
با سلام
یک شرکت تولید کننده درب و پنجره ، محصول ساخته شده حود و هزینه نصب این درب و پنجره رو جداگونه فاکتور میکنه. آیا این روال درسته؟
اگه درست باشه آیا به اجرت نصب مالیات تکلیفی تعلق میگیره؟
لطفا روش درست رو بفرمائید.

با تشکر ...
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

ابتدا بابت تأخير در پاسخ از شما عذرخواهي مي كنم.

اينكه فاكتور يكي باشد و يا جداگانه، تفاوتي در اصل ماجرا ايجاد نمي كند و بستگي به فعاليت شركت دارد. اما بنده به شما پيشنهاد مي كنم كه همين روال خود (استفاده از فاكتورهاي جداگانه با سريال مجزا) را ادامه دهيد چرا كه در تهيه گزارشات مديريتي، خدمات پس از فروش و ... مناسب مي باشد.

اما در مورد ماليات تكليفي، درصورتي كه شما نصب درب و پنجره را به پيمانكار سپرديد كه بايستي از وي ماليات مذكور را كسر كنيد ولي در صورتي كه خود شركت اقدام به نصب درب و پنجره مي نمايد؛ ديگر ماليات تكليفي (با توجه به مفهوم آن) معنايي ندارد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
با تشکر از پاسخ شما.
یعنی اگر من هزینه نصب رو فاکتور کنم! مشتری نباید بابت خدمات نصب از فاکتور صادره ما مالیات تکلیفی کسر کنه؟
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد

خواهش مي كنم جناب آقاي پسركلو گرامي، فقط انجام وظيفه است.

اگر منظور شما ماليات تكليفي حق الزحمه ها مي باشد، فكر نمي كنم فعاليت شما مشمول ماده 104 ق.م.م باشد، و در صورتي كه فعاليت شما طبق ماده مذكور، مشمول باشد نيز فقط اشخاص حقيقي و حقوقي مطرح شده در ماده 104 مي بايست از شما ماليات كسر كنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۲ ب.ظ